Şimdi Ara

derin asosyallik [ciddi konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi forumlar. bir konuda sizlerden yardım isteyecem. ben asosyalin önde gideniyim. ne zaman bir topluluğun önünde konuşcak olsam elim ayağıma karışıyor. veya bir kaç arkadaş beraber takılıyoruz diyelim, resmen adamların yanında hayalet gibi geziyorum. bir an gruptan ayrılsam kimse fark etmez. birde bu sene şehir dışında üniversite okuyacağım. (2. sınıf) kalacak yer bulamadığım için (kyk da yedekte kaldım,normal özel yurdada bütçemiz elvermiyor.) cemaat evinde kalacam. (şakirt alert falan yazmayın dediğim gibi zorunluluktan.) burda zamanın daha zevkli geçmesi için ne yapabilirim. ve şu asosyalliğim yüzünden aşırı bir can sıkıntısı çekiyorum. resmen hiç bir şey yapasım yok. bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim. ciddi cevaplarınızı bekliyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: red bull rb7

öncelikle herkese iyi forumlar. bir konuda sizlerden yardım isteyecem. ben asosyalin önde gideniyim. ne zaman bir topluluğun önünde konuşcak olsam elim ayağıma karışıyor. veya bir kaç arkadaş beraber takılıyoruz diyelim, resmen adamların yanında hayalet gibi geziyorum. bir an gruptan ayrılsam kimse fark etmez. birde bu sene şehir dışında üniversite okuyacağım. (2. sınıf) kalacak yer bulamadığım için (kyk da yedekte kaldım,normal özel yurdada bütçemiz elvermiyor.) cemaat evinde kalacam. (şakirt alert falan yazmayın dediğim gibi zorunluluktan.) burda zamanın daha zevkli geçmesi için ne yapabilirim. ve şu asosyalliğim yüzünden aşırı bir can sıkıntısı çekiyorum. resmen hiç bir şey yapasım yok. bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim. ciddi cevaplarınızı bekliyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

onun adı asosyallik değil ''Sosyal Fobi'' dir.

Bendede vardı bi zamanlar. Sana önerim ; bol bol dua et , ve en önemlisi internetten sosyal fobi telkin lerini indir onları dinle büyük faydasını görürsün ben bu yontem sayesinde kurtuldum artık rahat konuşabiliyorum insanlarlan

• Profesyonel yardım alırsan Buyuk faydasını görürsün, kendi kendine olan cabalarından daha faydalı olur.
  • Ben asosyal değilim ama topluluk içinde bende konuşamıyorum.İlkokulda parmak kaldırmazdım bildiğim halde utangaçlığımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

quote:

öncelikle herkese iyi forumlar. bir konuda sizlerden yardım isteyecem. ben asosyalin önde gideniyim. ne zaman bir topluluğun önünde konuşcak olsam elim ayağıma karışıyor. veya bir kaç arkadaş beraber takılıyoruz diyelim, resmen adamların yanında hayalet gibi geziyorum. bir an gruptan ayrılsam kimse fark etmez. birde bu sene şehir dışında üniversite okuyacağım. (2. sınıf) kalacak yer bulamadığım için (kyk da yedekte kaldım,normal özel yurdada bütçemiz elvermiyor.) cemaat evinde kalacam. (şakirt alert falan yazmayın dediğim gibi zorunluluktan.) burda zamanın daha zevkli geçmesi için ne yapabilirim. ve şu asosyalliğim yüzünden aşırı bir can sıkıntısı çekiyorum. resmen hiç bir şey yapasım yok. bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim. ciddi cevaplarınızı bekliyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Bendede vardı bi zamanlar. Sana önerim ; bol bol dua et , ve en önemlisi internetten sosyal fobi telkin lerini indir onları dinle büyük faydasını görürsün ben bu yontem sayesinde kurtuldum artık rahat konuşabiliyorum insanlarlan

Allah aşkına bıraksana müziklerin hiçbir faydası falan yok bende dinledim.Anca gaza gelirsin o kadar.En iyisi doktora gitmek.Bende gidicem ama evden bile çıkamıyorumki istemiyorum.Gidicen doktora iki üç muhabbet yapıcan o da hemen yazıcak ilacı sende bakıcan işine.En azından ilaçlar işe yarar.Fırsatım olsa neler kullancamda ülkemizde kolay bulunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

Orijinalden alıntı: enesnok

quote:

Allah aşkına bıraksana müziklerin hiçbir faydası falan yok bende dinledim.Anca gaza gelirsin o kadar.En iyisi doktora gitmek.Bende gidicem ama evden bile çıkamıyorumki istemiyorum.Gidicen doktora iki üç muhabbet yapıcan o da hemen yazıcak ilacı sende bakıcan işine.En azından ilaçlar işe yarar.Fırsatım olsa neler kullancamda ülkemizde kolay bulunmuyor

yalnız o ilaçların çokta faydalı olduğunu düşünmüyorum. küçüklüğümde bir ara kullanmıştım. ilacı içince kafa bir milyon oluyordu. resmen eroin çekmişe dönüyordum. algılama sorunu başlıyordu. ondan o ilaçlara pek güvenemiyorum açıkçası.

• merak etme cemaat seni alıştırır insanlarla çok sohbet eder onlar sende et ama dikkat et beynini yıkamasınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

merak etme cemaat seni alıştırır insanlarla çok sohbet eder onlar sende et ama dikkat et beynini yıkamasınlar

evet cemaat evinde konuşma ortamı çok oluyomuş, orda bi süre kalan arkadaşım söylemişti. bu yönden sorununa yardımcı olabilir.
  • Şakirtler basmış burayı.
  • Cemaat ortamına girersen hepten sosyal fobin artar.

Kızların karşısında iki kelime laf yapamazsın.
  • arkadaşlar bu cemaat olayı biraz zorunluluktan oldu. normalde kyk düşünüyordum ama yedekte kaldım. ama beyin yıkama yapabileceklerini sanmıyorum.
  • derslerine çalış.
    yeni bir dil öğren.
    ilgin olan şeylerle uğraş...
  • Psikiyatriste git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.