Şimdi Ara

Deri koltuğa ne yapsakta terlemesek? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
37.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazlık pamuklu dokumlar var ben ondan kullanıyorum. arabayı haziran sonuna doğru almıştım. terletme yapınca iyakışan birşey alıncaya kadar geçici olarak evdeki (zaman zaman paspas zaman zaman dekor olsun diye özellikle yazları kullanılan) pamuklu dokumayı geçirdim. koltuğun hem sırt hem de oturma yerini rahatlıkla kapatacak kadar ince uzun birşey. O kadar rahat etttim ki bir daha da başka birşey aramadım. istediğim zaman çıkarıp yıkıyorum. birkaç civic de daha gördüm. ama onlar döşemeciye yaptırmış belliydi. koltuğa giydirme yaptırmışlardı. bu da bir çözüm yolu.
  • deri koltuğun üzerine başka bir kılıf, giydirme geçirmek pek mantıklı gelmiyor, ya baştan dünyanın parasını verip deri döşeme almamak gerekiyor, ya da alınca eksilerine razı olup öyle kullanmak gerekir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adroit077

yazlık pamuklu dokumlar var ben ondan kullanıyorum. arabayı haziran sonuna doğru almıştım. terletme yapınca iyakışan birşey alıncaya kadar geçici olarak evdeki (zaman zaman paspas zaman zaman dekor olsun diye özellikle yazları kullanılan) pamuklu dokumayı geçirdim. koltuğun hem sırt hem de oturma yerini rahatlıkla kapatacak kadar ince uzun birşey. O kadar rahat etttim ki bir daha da başka birşey aramadım. istediğim zaman çıkarıp yıkıyorum. birkaç civic de daha gördüm. ama onlar döşemeciye yaptırmış belliydi. koltuğa giydirme yaptırmışlardı. bu da bir çözüm yolu.

onlarda yama gibi duruyor, butün karizmayı yıkıyor ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: adroit077

yazlık pamuklu dokumlar var ben ondan kullanıyorum. arabayı haziran sonuna doğru almıştım. terletme yapınca iyakışan birşey alıncaya kadar geçici olarak evdeki (zaman zaman paspas zaman zaman dekor olsun diye özellikle yazları kullanılan) pamuklu dokumayı geçirdim. koltuğun hem sırt hem de oturma yerini rahatlıkla kapatacak kadar ince uzun birşey. O kadar rahat etttim ki bir daha da başka birşey aramadım. istediğim zaman çıkarıp yıkıyorum. birkaç civic de daha gördüm. ama onlar döşemeciye yaptırmış belliydi. koltuğa giydirme yaptırmışlardı. bu da bir çözüm yolu.

onlarda yama gibi duruyor, butün karizmayı yıkıyor ya

haklısın. ancak ikisinden birini tercih etmek lazım bu durumda sanırım. ya terlemeyi göze almak ya da yaz boyunca tam giydirme kılıf geçirmek. diğer seçeneklerde yok değil. ancak bambu ve boncuk gibi olan koltuk kılıflarının hem koltuk derisine zarar vereceğini düşünüyorum hem de bir süre sonra tahrişe neden olur gibime geliyor. kullananlara sormak lazım

• Bende kılıf aldım giydirdim.Aslında esas neden terleme değildi.Deriye bir zarar verirler endişesiydi.Deri koltuklu araba alma niyetimde yoktu ama bu denk geldi.Aslında istemezdim deri koltuk, pek aramam yani.
  • ne yapsan boş gibi geliyor sırtın su gibi oluyor sıcakta bir seylerle kapatacaksin o zamande deri döşemenin neyi kalacak söküp kumaş yaptrmak daha mantıklı:D...deri döşemen varsa yazın kliman devamlı calışacak baska yolu yok giibii
  • çözümü var.ama gerçek kimse dalgaya almasın vede kızmasın.iyi tabaklanmış keçi postu .bacanağımın 2008 520 d taktık kesildi.en son bir baakanın makam arabasının arka koltuğunada öyle yapmışlar.ben toyota da 10 yıldır kullanıyorum.yazın terletmez kışında sıcak tutar.ve bel ağrısısına çok iyi gelir.siyah beyaz çok hoş duruyor.
  • terletme onda, üşütme onda, koku onda, çabuk deforme olma onda...
    ben almıyım kalsın
    hayatta deri koltuklu araba almam, bu ne yaw
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.