Şimdi Ara

Deri Döşeme hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla yeni aldıgım eski kasa doganımın içine deri döşeme işine el attık 11 yıllık dikiş işiyle ugraşan abim ve yetenekli bi kaç kişiyiz ama sizden biraz yardım istiyorum abilerimden...

Alttaki resimdeki gibi bi planımız va fakat baklava deseni için altına sünger koyacagız sizce öle olurmu veya başka bir malzemesimi vardır birde baklavaların ortasındaki vida gibi bi parça varya ucu sivri o nu nerden bulabilirim ismi ney o parçanın yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür ederim..
     Deri Döşeme hakkında yardım

• Tek parçalı tavan döşemesi varsa(bez olan değil) üzerine çalışılabilir. Döşemede kullanılan sivri parçalar raptiye çeşidi olabilir.
  • Deri kaplamanı alıp ayakkabı dikişi yapan ustaya götür ve elindeki resmi göster. O şekilde ki gibi deriyi dikişliyecektir. Ardından çekyat imalathanesine uğra. Oradan beğendiğin süngeri al. Oto yedek parça ve aksesuarcıya uğra ve oradan oto döşemeler için dizayn edilmiş raptiyelerden al. Hepsi bu kadar. Sonra atölyeye git ve arabanı dizayn edecek olan ustaya ver.
  • bnmde bir sorum olcak aracın ön göüsü deri kaplanır mı ? teşekkürler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.