200 liraya nasıl deri ceket oluyo laa harley bakim dedim ben 800 tl falan görünce bayılmışım ekran başında.Orijinal deri değil mi acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: Alejàndro İçini doldurabiliyosan on numara durur, ama biraz zayıfsan kötü durur bence zayıf değilim. içini dolduruyorum boyum 1.72 belki biraz ordan kaybederim
quote:Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi 200 liraya nasıl deri ceket oluyo laa harley bakim dedim ben 800 tl falan görünce bayılmışım ekran başında.Orijinal deri değil mi acaba ? imitasyon
quote:Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi 200 liraya nasıl deri ceket oluyo laa harley bakim dedim ben 800 tl falan görünce bayılmışım ekran başında.Orijinal deri değil mi acaba ? yok orjinal değil de o kadar farketmiyor zaten.
quote:Orijinalden alıntı: Ignite quote:Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi 200 liraya nasıl deri ceket oluyo laa harley bakim dedim ben 800 tl falan görünce bayılmışım ekran başında.Orijinal deri değil mi acaba ? imitasyon O zaman imitasyonlara bakmak lazım