Şimdi Ara

Derhaneye gitmelimiyim.?Mezunum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: acon18

Evde düzenli yaşayamıyorum.

hedef sıralamana bağlı..
  • Cevap için tşk...max 15000 min 40000 hedefliyorum 2.senem olcak napmalıyım sizce.??
  • Durumun varsa butik git çok iyi çalıştırıyorlar burda.
  • BUYUK HARFLE YAZIYORUM EN KOTUSU OLSA BILE SIRF SORU COZDURMEK VE DENEME ICIN GIT sana bunu tum samimiyetimle soyluyorum ben bu sene gitmedim essek demek ayip olur okuzler gibi pismanim SORULARINI BURAYA KOYDURUP COZDURURSUN BOS laflar bunlar diyenede kulak asma sakin başarilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disipline sadık kalmak kaydıyla dershane önemli
    özellikle sayısalcı için maddi duruma göre butik+mat özel ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigonex -- 25 Haziran 2012; 19:37:16 >
  • Butik derken yerel mi maraşta yaşıyorumda bu sene femdeydim yani çok pişmanım gittiğim için soru ve deneme için size katılıorum nassı bi çalışma programım gerekli sizce bilgi verirseniz sevinirim yeniyim çaylak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mattan özel ders aldım bu sene ama aileme daha fazla yük olmak istemiom.özel derssiz halledemezmiyiz liseyi çok boş geçirdimde
  • Butigin zaten en kötüsü denildiği kötüsü olmaz heralde 10 mılyar ustunde para verılıyor bunlara:D
  • quote:

Butik derken yerel mi maraşta yaşıyorumda bu sene femdeydim yani çok pişmanım gittiğim için soru ve deneme için size katılıorum nassı bi çalışma programım gerekli sizce bilgi verirseniz sevinirim yeniyim çaylak.

Hayır yerellerden bahsetmiyoruz aslında butikler genelde yerel oluyor oda var ama 5 kişilik özel sınıflar oluyor limitsiz etüt ders imkanı özel ayrıyeten konu anlattırabiliyorun 5 kişi olmasının sebebi ögrenci sıkıntısı degil dersanenin ona göre ayarlanması fiyatları vs.
  • Maraşta öyle dershane yok.
  • Tmm dershaneye gidecem peki evde ve çalışmak sıklığı ders programı hakkında bilgi verebilirmisiniz.ve fizik aşırı zorlandğım ders nasıl çalışmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Tmm dershaneye gidecem peki evde ve çalışmak sıklığı ders programı hakkında bilgi verebilirmisiniz.ve fizik aşırı zorlandğım ders nasıl çalışmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.

Dersanede dinle soru çöz birde bilgisayardan video izleyebilirwn anlamadıgın konularda not alarak yararlı olabılecegını dsuunuyorum cok uygulamaya gecırmedımde bende yapabılırım durdurup yazrak ornek soru cozumlerı falan ızleyebılırsın.
  • Temelin yoksa,özellikle mat ve fen konularında gitmelisin.
  • Temel var ama fizikteki bazı konuları dinlemeden anlayamıyorum bu arada yeni üyeyim ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar....video izlemenin çok yararını gördüm bu sene arkadaşlar fizik için ygs lys baştan aşağı aşamalarıyla napmalıyım sizce.??
  • dershane en azından hayatımı düzenler diye düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.