Şimdi Ara

Dereceli Sistemi, Yayıncılar ve Boost Hakkında (uzun yazı içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **Bu oyunda ilk hesabımı sezon 4'ün sonlarında açtım. O günden beri oyuna girdikçe challanger ligindeki insanlara bakarım ne oynuyorlar nasıl oynuyorlar diye. Eski oyuncuların isimleri ezberimde değil tabi ama göz aşinalığım var üst üstte o ligde olanların isimlerine. Bu sezon baktığımda geçen sezon plat-dia olanlar bu sene chall olmuşlar. Bir kısmın yanında zaten dynamic q tercihli olduğu gözüküyor. Bir kısmının maç geçmişine baktığımda son 2-3 oyun aynı kişilerle eşleştiğini görüyorum. Hadi chall elo az kişi vardır dedim ama maçları izleyince işler değişti. Adamlar aynı takımda aynı kulüpdeler. Bugün bir tane chall oyuncu video paylaşmış. Dereceli giriyor takımına bir arkadaşı geliyor ve ts gibi bir programdan konuşarak oynuyorlar. Bu haksız rekabet değil mi şimdi. Denk geldik muhabbetine açıkcası pek inanmıyorum. Denk gelseler bile sesli iletişim kurulması. Ne bileyim yanlış geldi bana.
    **Bunun yanında sadece 3 pre 4 pre giren insanlar var. Bir de neden 5 pre girildiği sorulunca karşıya da 5 pre geliyor kazanamıyoruz diyorlar. Burda olay şu aralarından bir yada iki kişinin ligi diğerlerinden yüksek yani booster. Onların da 5 pre girmeye cesaret edememe sebepleri karşı takıma gelecek booster onlardan daha iyi olma ihtimali ve/veya iş takım oyunu aşamasına geldiğinde arkadaşlarına güvenmemeleri. Bunun hakkında söylenecek çok bir şey yok. Sezonun başından beri insanlar bundan şikayetçi.
    **Ama beni asıl rahatsız eden şey insanların bunu yayın esnasında yapması. İnsanlar da bunu göre göre izliyor. Hiçbir şey söylemiyorlar yayıncıya. Adam/kadın hem olması gereken elosundan yüksek eloda oynadıkları için lane kaybediyorlar. Chate bakmaktan oyuna da odaklanamıyorlar. Sonrasında 0/10 gidip takımdaki 1-2 kişi sayesinde win alıyorlar. Yayın başlığı da "Dia Rush". Oyuncunun yeteneği ve oyun bilgisi gold-silver aralığındayken benim elomda yada benden yüksek eloda olmaları insana koyuyor. Benim en çok güvendiğim rollerim üst koridor ve orta koridordur. Bot lanede de çok kötüyüm. Bu arada yamayı unuttum bu arkadaşlar genelde destek rolünde oynuyorlar. Bana göre plat-dia seviyesinde bir destek oyuncusu koridor bilgisi olmalı. Hangi durumlarda nasıl trade girmesi gerektiğini bitkinlik mi tutuştur mu alması gerektiğini bilmesi gerekiyor. Bakıyorum karşıda 3 tane bitkinlik almayı gerektirecek hero varken gidiyor tutuştur alıyor. Zaten tutuştur kullanmayı bilmiyor bir çoğu.
    *Tutuştur kullanmakta ne var diyecekseniz tutuştur trade ortasında rakip şifa atmadan önce atılarak ağır yara ile rakibin şifasından verim alamamasını sağlamak için kullanılır. Adam kaçarken ölsün bari diyerek tutuştur atılmaz. Bu skoru garantiye almak değildir skoru çalmaktır. Böyle insanlar hiçbir işe yaramadan win alıyorlar. Şunu gördüm yayıncı öldü, sonrasında chate baktı insanlarla muhabbet ediyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Sonrasında haritada bir yere basıyor oyuna bakmadığı için tekrar ölüyor. Uff bakmıyordum yha neyse.s.s diyip muhabbete devam. Bunu boostlayan adam yerinde olsam hakaret ederim. Hem taşınmayı bekliyor hem de taşımana engel oluyor.
    *Bunun bir diğer versiyonu da smurf kasan yayıncı o elodaki arkadaşları ile beraber girmesi. Bu daha az dikkat çeken ve görülen bir şey çünkü smurf kasan adam o eloda maksimum 1 hafta duruyor.
    **Yayıncılarla ilgili bir diğer şey de soloq girmeyen girerse kaybeden yeteneksiz/kalitesiz ama çok izlenen yayıncılar. Yayın kalitesi çöp oyunculuk çöp arada lane kazanınca kendini bir şey sanmaları ve takım arkadaşının en ufak hatasında flame yapması. Adam sezon 1 den beri dereceli oynuyor. Yayında soruyorlar en yüksek nereye çıktın diye dia 2ye çıkmıştım diyor. Bakıyorum adamın bu sezon 1 hesabında 700+ oyun var. Geçen sene hangi ligdeyse bu sene de aynı ligde. Bir insan 700 oyunda hiç mi kendini geliştiremez. Kimlerden bahsettiğim az çok ortada şimdi bu yayıncının bir fanboyu gelip xxx abim aslında master'ı hakediyor ama takımı kötü geliyor takım iyi gelse çıkardı demesin. İyi takım gelse herkes kazanır önemli olan kötü takımla da win alabilmek.
    **Boost konusunda ise söyleyeceğim tek şey eğer boostlattıysanız 20 günde 1 maç atın o da lp gitmesin diye. Söyleyin boostlayan elemana sizi atıyorum dia 3 e boostlasın. Böylece sezon bitene kadar lig düşmemiş olursunuz. Sürekli maç spamlayıp oynadığınız hesap dia olduğu için kendinizi iyi sanıp insanların oyununu mahvetmeye gerek yok.
    **Söyleyeceklerim bu kadar. Bahsettiğim yayıncıları merak ediyorsanız dm atabilirsiniz. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 1 Kasım 2016; 20:13:38 >

• Yine döktürmüşsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 1 Kasım 2016; 20:33:2 >
  • Boostlatanlara bir tavsiye de ben vereyim. Boostlattığınız kişiyi sizin hesabınızda oynarken izleyin. En azından 3-5 taktik kapın. Karpuz gibi kalıyorsunuz boostlattığınız yerde ve millete küfür ediyorsunuz. Sonra düşüyor yine para veriyorsunuz.
  • *Sezon başında elom yüksekti challengerlarla giriyodum.seri maçı için sabahın kör karanlığını bekleyip arkadaşına snipelattırıp seri maçını atlatanı gördüm hatta nick veriyim enemyteamshaco şuan ki cihad baba ve abisi jungle or adc'nin yakın arkadaşıdır sabahın köründe bu shaco otp adam benim takımıma geldi kankileride karşı takıma gittiler kendisine jungle kalmasına rağmen adc için diretip tris aldı bi güzel feedledi junglea giden adamda mid/adc maindi zaten oynayamadı kaybettik 1 oyun sonra bunların üçüde karşı takıma düştü adam shacoyu çekti bi güzel dk 4de 4 kişi bota geldiler dk7de 5 kişi mide gittiler falan domine ederek kazandılar evet yüksek eloda bu tür çiğlik yapanlar var.hatta dynamic qdan önce bile 2-2 pre girip aynı takıma düşmeye çalışıyolrdı bi anda 4 oluyolardı

*Skype/iletişim konusuna gelirsek ben yabancı yayıncılarıda izliyorum sneakynin takımına rastgele bi tanıdığı gelse hemen skypea giriyolar bunun garipsencek bi yanı yok olabilir.

*Hiç kimse liginde tesadüfen bulunamaz örneğin yukarda örneğini verdiğim kişiler normalde hadi challenger 1000 puanlık oyuncu değildirde 500 puanlık oyuncudur ben goldum benden kötü adam nasıl dia diye düşünmen yanlış iyi olsan çıkarsın Bende sezon 1-2de akali oynuyodum 20-2 oynuyodum stream açıyodum voyboy 9/7 falan oynuyodu diyodum adama bak girip girip ölüyo benim gibi akali oynayamıyo ama cahillik işte zamanla kendi oyunumdaki adamların kıralhüsoadanatrler olduğunu o adamın karşısında dyrus,chaox falan olduğunu anladım.Yani adam 0/10 oynuyo çöpün teki demen yanlış senin elonda oynasa senin oynadığının rahat bi 10 katı oynar.

*Boost konusunda haklısın onada yapacak bişey yok riot bunu bilerek isteyerek yaptı d1-2 aşşası çöp elo olduğundan oralarda nelerin döndüğü riotu etkilemiyor hiç bi yayıncıda 4 tane subını alıp düzgün bi eloda maç taşıyamaz

Bide ekleme yapayım yayıncılardan bahsetmişken yine isim veriyim örneğin bana göre levo aşırı gereksiz bi riven oyuncusu kötü bi oyuncu ama neye göre kötü? Westin d3-4lerine göre kötü trde oynasa maç spamlayarak rahat challenger elolara çıkabilicek birisi. yani bi boxbox değil ama boxbox olmaması allahın bronze5inin o adamın hakkında noob çöp diyebiliceğini göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ionia köylüsü -- 1 Kasım 2016; 21:8:24 >

• Ionia köylüsü I kullanıcısına yanıt
    iletişim konusunda haklı olabilirsin ama tr'de dediğimiz durum yaygın olmadığı için absürt geliyor bana.
    quote:

Hiç kimse liginde tesadüfen bulunamaz örneğin yukarda örneğini verdiğim kişiler normalde hadi challenger 1000 puanlık oyuncu değildirde 500 puanlık oyuncudur ben goldum benden kötü adam nasıl dia diye düşünmen yanlış iyi olsan çıkarsın

aslına bakarsan bahsettiğim kişi o kadar boostlatmasına rağmen hala plat eloda dediğinde haklısın hakeden adam yükselir gerekirse 2k oyun atar ama gene de yükselir.
  • Başları okudum, challenger q da arkadaşın denk gelince ts ye geçmek çok normal. Pro oyuncular da yapıyor aynısını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne bu destan yazmışsınız seneye okurum bunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu azıcık yazıyı bile okuyamayanlar var düşün işte ülkenin halini

• uzun zamandır berbat zaten tr challenger listesi

ceket olayı olmasa daha kötü olurdu şu an olan halinden
  • Şuan tr challengerı güzel gibi. Ceket için yabancılar geldi hep

Ağlama konusu açmayın artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.