Şimdi Ara

Dereceli maçlara gircem ama bu ney ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dereceli maçlara gircem ama 30 lv oldum ve böle bir sayfa geldi takım filan dio 2,3 maç flan olmuş bu ney kısacası anlamadım bu da fotorafları
     Dereceli maçlara gircem ama bu ney ? Dereceli maçlara gircem ama bu ney ? Dereceli maçlara gircem ama bu ney ?

• dereceli takım bilgileri takımda değilsen bi alakan yoktur
    To live forever!
  • Yani takım diye birsey olmadı ve bu gecersiz birseymi yani benim dereceli profilimde neden bu var onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Önemli olan kendi derecen ki o da 10 maç dereceli yaptıktan sonra belli olur...

Orijinalden alıntı: Rohan12

Takımda olsan dahi bir önemi yok bu dereceli takım yani 4 arkadaşın ve kendinle beraber kurduğun takımla maç yapıyorsun istediğin kadar takım kurarsın buradaki derece önemli değildir.

Önemli olan kendi derecen ki o da 10 maç dereceli yaptıktan sonra belli olur...

Dereceli yaparken yanina sadece 1 kisi alınmıyormuydu
    Bide ben ilk 10 maci yaparken kaçıncı macta olduma nerden bakıyoruz bide son olarak 7 winle gumus 1 veya 2 gitcezya 1 yada 2 de olmamızı nasıl karar verilio

• Sistem seni otomatik olarak mmr'ına bakıyor ve ona göre atıyor ama gold un üstüne atmaz çünkü daha hiç dereceli atmadığından mmr'ın herkes gibi ortalama bi değerdir ve dolayısıyla dediğin gibi bir lige atar.

Kaç maç yaptığına aklında tut :D olmadı profilinde dereceli maç sayına bak kazanma ile kaybetme sayını topla çıkar zaten.

Not: MMR oyunda gizli bir puanlama sistemidir.
    Daha Fazla Göster
  • Saolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.