Şimdi Ara

dereceli için şampiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mainim mid ( derecelide hiç solo atmadım ,yemedi ) jung veya mid hero önerisi istiyorum. hiç 6300 lük champ im yok malesef cimrilikten almamıştım bu zaman kadar ama şimdi alayım diyorum. ( sona var bide sup , supta önerebilirsiniz )

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

beyler mainim mid ( derecelide hiç solo atmadım ,yemedi ) jung veya mid hero önerisi istiyorum. hiç 6300 lük champ im yok malesef cimrilikten almamıştım bu zaman kadar ama şimdi alayım diyorum. ( sona var bide sup , supta önerebilirsiniz )

mid olarak orianna is yapar diye dusunuyorum. counterlamasi zor bir hero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle pant alışırsan ve bi lane de pren varsa gg wp

• quote:

Orijinalden alıntı: amerikanvarisi

quote:

beyler mainim mid ( derecelide hiç solo atmadım ,yemedi ) jung veya mid hero önerisi istiyorum. hiç 6300 lük champ im yok malesef cimrilikten almamıştım bu zaman kadar ama şimdi alayım diyorum. ( sona var bide sup , supta önerebilirsiniz )

atışlarım fok gibi ağa . tutturamam heralde o topu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImmortalZeus

Jungle pant alışırsan ve bi lane de pren varsa gg wp

hiç kimsem yok ağa tek başşına girecem hep
  • quote:

quote:

quote:

o zaman lissandra diyeyim. kombosu cok kolay. durtme potansiyeli yuksek. pasifi iyi kullanirsan mana sikintisi cekmezsin

• quote:

quote:

ozaman mid oyna akali , zed ,gragas ,fizz ,syndra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Atışlarım kötü diyorsan mid oynama bence.

• quote:

quote:

quote:

ozaman mid oyna akali , zed ,gragas ,fizz ,syndra

akalide ustalaştım gibi biraz. gragas denedim yapamadım. yasou çok canım istiyor ama çokda zor geldi bana başta
  • Mainim ADC ancak jungle ve mid konusunda yardimci olabilirim. Eger gercekten iyisen Jarvan oneririm tek basina tasima potansiyeline sahip

• Akali, Katarina, Ziggs. Jungle için Vi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 31 Temmuz 2014; 0:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dormansi1

Mainim ADC ancak jungle ve mid konusunda yardimci olabilirim. Eger gercekten iyisen Jarvan oneririm tek basina tasima potansiyeline sahip

yasuo nasıl gördüğüm kadarıyla taşıyo rahat ama oyunu zor gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dormansi1

Mainim ADC ancak jungle ve mid konusunda yardimci olabilirim. Eger gercekten iyisen Jarvan oneririm tek basina tasima potansiyeline sahip

yasuo nasıl gördüğüm kadarıyla taşıyo rahat ama oyunu zor gibi

Yasuo genelde banlanir ayrica alindiginda yanina Malphite - Wukong vb. Karakterlere ihtiyacin olur o yuzden tavsiye etmem. Ucuzundan veigar var ? İlla mid diyorsan yoksa Jarvan

• Anladığım kadarıyla ilk defa dereceli gireceksin, yanlış anlamışta olabilirim herneyse ben yorumumu yapam.d
    İlk maçlarda daha elon belli olmadığı için takımına türlü türlü adam gelecektir, ilk derecelim dereceli girmek icin 450 lik çarları topladım xdxd diyenden tutunda 3 warmog 2 ie çıkanlara kadar, sana o adamları bile taşıyabilecek şampiyon listesi sunacağım umarım yararlı olur
    top: shen.
    jungle: xin zhao
    mid: kata
    adc: seni koruyan kimse olmayacağı için taşıması en zor rol, belki nerf gelmeden lucian oynayabilirsin
    sup: taşıması en az adc kadar zor olan başka bir rol. Engage atarsın adamların girmez fln fistan. Janna al sen oynamayı bilen bi adam gelirse bariyer falan verirsin
    eyyorumlamam bukadar

• Mid için Zed öneririm. Geriye düşsen bile oyun sonu hem adc'yi aradan çıkarma hem de ayrık ittirip tek başına oyunu bitirme özelliklerine sahip.
  • Ct işi yalan tek bir heroda kendini professyonelleştir katarina tavsiyedir tek basına taşı
  • Lissandra Orianna al oyna.
    Orianna zaten tam kombo herosu. Her türlü takım kompozisyonuna uyabilir gerçekten mükkemele yakın bi hero.
    Lissandra'da tankvari bir buildim var ve rankedda onayladım artık hep bunu kasarım gerçekten iyi olur.
    Asırlık sopa - sihirdar çizmesi - liandry - zhonya - morello - rabadon.
    zaten son patchten sonra w ap oranı düştü ultinin slowu kalkıp q nün cdsi azaldı.
    2950 can 680 ap bayağıda bir armor var çok iyi oluyor tfde ölmüyorsun rahat rahat q spamlıyarak kazandırıyorsun.
  • TroubleMaker123 T kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_95384450/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.