Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.327
Cevap
661
Favori
620.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: demirçelik

Aaokodan bugune kadar 3 gözlük aldim. Ilgisi cok olmayabilir ama bence ürünlerinin kalitesi mükemmel. Mutlaka geri dönüş yapıyor. En azından bana. 28 haziranda yurtdisina sevk edilen bi adet hala yurda giriş yapamadı. Bu tarihlerde sipariş veren ve gelmeyen var mı?
    Üzerine 2 adet daha sipariş verdim onlari da tek kargoyla hk post ile yollattım.

Sizinki çok geç kalmış, benim siparişim 7sinde kargoya verildi 18 inde elimde oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erick ve Aooko'dan alışveriş yapmış olan biri olarak net söyleyebilirim ki Aooko'nun ürünleri Erick'i döver :) Aooko'dan gelen ürünle 2 tane gözlükçüyü troll'ledim gerçek diye. O derece iyi ve kaliteli. Ofiste 500-700 liralık gözlük kullananlar peşimden ayrılmaz oldu bize de alsana diye :D
  • Eric'ten daha önce 4-5 gözlük aldım. Whatsaap üzerinden görüştük. İletişimde pek bir sıkıntı yaşamadım. Google trans. sağolsun. Ama gözlüklerinde ufak tefek sıkıntılar yaşadım hep. Şansımı birde Aooko da denemek istiyorum. Gözlüksüz kaldım. Okuduğum kadarı ile Aooko ürünleri Ericten daha iyiymiş. Eric indirim yapıyordu. Aooko yapıyormu acaba? İletişimi nasıl? Aviator rb 3449 almak istiyorum. Fiyat bilgisi olan var mı? Polorize fiyatları filan? Son olarak whatsaap numarası bılıyormusunuz?

Ürün bugün elime geçti.Yine muhteşem ve kusursuz bir ürün göndermiş.Şuana kadar memnun kalmadığım tek ürünü yok.Sadece 2140'lar eğimsiz geliyor.2140 harici tüm ürünler 1'e1 aynı ve kusurusuz geldi.

Ayrıca gözlükçülerde hediye olarak verilen temizleme sularından alıp kullanmadan önce onlarla temizleyip kullanırsanız görüş kalitesi de kusursuz oluyor ve netliği inanılmaz arttırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Modeli kataloğundan beğenip fiyatta anlaşın sonra aliexpress üzerinden satın alırsınız.

Dear friend ,
    Because happened something ,so my store been closed by system again.
    So sorry tell you this information .
    It is my special link ,can instead any model .for example :your order price is $25 ,you need order this Link and choose quantity 25 .then message to me what do you want ,under your order .
    www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/store/product/ADD-AOOKO-SPECIAL-COST/2336036_1000002624012.html

Thanks for your support again .

And check real photo in my Yupoo album :http://aooko.v.yupoo.com/
    PayPal :aooko@outlook.com
    Best regards

• quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

En son Whatsapp'tan şöyle bir mesaj atmıştı...Ama en iyisi Whatsapp üzerinden iletişime geçip Aliexpress dükkan linki istemek.

Modeli kataloğundan beğenip fiyatta anlaşın sonra aliexpress üzerinden satın alırsınız.

Dear friend ,
    Because happened something ,so my store been closed by system again.
    So sorry tell you this information .
    It is my special link ,can instead any model .for example :your order price is $25 ,you need order this Link and choose quantity 25 .then message to me what do you want ,under your order .
    http://www.aliexpress.com/store/product/ADD-AOOKO-SPECIAL-COST/2336036_1000002624012.html
    Thanks for your support again .

And check real photo in my Yupoo album :http://aooko.v.yupoo.com/
    PayPal :aooko@outlook.com
    Best regards

hocam bana gözlük alınmında yardımcı olur musun ? iletişime nasıl geçerim nasıl sipariş verebilirim vs.

• Arkadaşlar aooka'ya açtığım Dispute bugün bir kaç saat sonra otomatik onaylanacakken cevap geldi aooka'dan. 0 dolarlık öneride bulunmuş ve yazdığı şu: "lütfen kontrol edin. Bu gerçekten koyu yesil lens" şaka mı yapıyor bu adam yoksa gerçekten gerizekalı mi acaba?

Ben de onu diyorum zaten, Dispute mesajıma da gayet anlaşılir bir şekilde istediğim lensin yeşil olmadığını, ona bunu ısrarla belirtip siyah lens istediğimi vs açık şekilde mesajlar ve fotoğraf kanitlariyla anlattım.

Şu aşamada ne yapacağım? O öneriyi kabul etmek istemiyorum ama sadece kabul seçeneği var reddet seçeneği yok. Aooka ile anlasamayacağım çok net, adam satış yaparken bile tek kelimelik cevabı zor yazıyordu iade konusunda hicbir şey beklemiyorum. Daha önce bilinçli şekilde çakallık yaparak iade alanlar olabilir ama bu yüzden bariz bir şekilde hatası varken beni mağdur edemez.

Aliexpress bu duruma hangi aşamada müdahale edecek, benim şu an yapmam gereken beklemek mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• yesilll Y kullanıcısına yanıt
    Eric'in numarası neydi hocam ?

Aşağıdaki linkten istediğin modeli belirle.

http://aooko.v.yupoo.com/

Sonra whatsapp'tan aynen şunu yaz :

Hi my firend. i want to buy this model : (yukarıdaki katalogda istediğin model ve rengin olduğu fotoğrafın linki yapıştır)

What is the price of this model for donanimhaber members?

O sana bir fiyat söyleyecek mesela 25 $

Sen de şöyle yazarsın could you please make more discount for me.I have only 23$.

O da sana ok veya no diyecek işte neyse fiyatta anlaşırsınız.

O zaman da şöyle yaz : Could you please send me the link of aliexpress.

Sana alman için linki göndrecek.

Oraya gir ve anlaştığınız fiyat tutarında alım yap.(muhtemelen 1 dolarlık link gönderecek mesela 23 dolara anlaştınız orada mkitarı 23 yap ve ödemeyi yap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 25 Temmuz 2016; 17:15:17 >

• Saat 5te WhatsApp tan aooko ya yazdım, cevap bekliyorum. Son sıralarda şikayet var gibi ilgi konusunda bi beklentim olmasa da umarım yanlış veya kusurlu ürün gönderimi yapmaz tek isteğim. Duruma göre buraya yazarım olanları.

• Merhabalar arkadaşlar ben andyden saat aldım birde aookoyu denemek istedim. Adama ilk mesaj atmama hemwn geri döndü 2 dakika önce attım. Adam indirim yapıyor fakat çok konuşkan biri değil sanki. Bende yeni almaya karar verdim ilk mesaj attığımda emin değildim. Eğer adam dönerse sizin için ne konuştuğumuzu yazarım. Aliexpressten alışveriş için pm atabilirsiniz.

Siz konuşma kayıtlarınızın ekran görüntüsünü kanıt olarak ekleyin. Ürünün resimlerini de ekleyin.

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.