Şimdi Ara

Derealizasyon, Gerçek dışılık, yabancılaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranızda bu rahatsızlığı yaşayan var mı? depersonalizasyon/derealizasyon hastalığı.
    Sanki vücudun kendi vücudun değilmiş gibi yabancı hissetmen ve dışarıya yabancılaşma, duygusal olarak anlam verememe yaşadığını hissedememe ve yaşadığına şaşırma vs.. yaşayan ve bunu yenen var mı aranızda?

• Dışarıya bi yabancılaşma hissediyorum ve yaşadiğımı hissedemiyorum mesela tam olarak sevinemiyorum ve üzülemiyorum sadece öyle davranmaya çalışıyorum nedeni ni anlayamadım daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycixxx

Dışarıya bi yabancılaşma hissediyorum ve yaşadiğımı hissedemiyorum mesela tam olarak sevinemiyorum ve üzülemiyorum sadece öyle davranmaya çalışıyorum nedeni ni anlayamadım daha

aşırı unutkanlık, zaman algısını hissedememe, gibi durumlar hissediyomusun peki?
  • Arkadaslar bende de anlayamadığım bir şey var
    önce içimde bir korku oluşuyor sonra kafamda garip bir ağrı oluşuyor etraftan soyutlanmış gıbı hissediyorum sanki boşlukta gibi oluyor çok kısa sürüyor ama içimdeki korku o kadar büyük ki bütün vucudumda hissediyorum o anda herseyin farkındayım ama sanki orası farklı bir yermş gibi geliyor ama orasını tanıyorum yani evdeyken oluyor ev olduğunu biliyorum ama farklı gibi geliyor arkadaşlar lütfen yardım edin 1 buçuk yıldır oluyor bir türlü geçmiyor. ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sizde bu hala var mı şuan bende var nasıl geçer ?
  • Korku ve endişeden oluyor. Beyin Savunma durumundan çıkamadığı için olur bu lanet durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.