Şimdi Ara

Derdime Derman Olur Musunuz Millet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle mezunum. Final'e yazılmak gibi bir hata yaptım. Hayatımın top 10 hatası arasında ilk 3'e girer o derece. 2. sınıftayım ama sınıfım rezalet ciddi anlamda. Gürültüden dinleyemediğim dersler oluyor ya da hocalar örnekleri çok basitten alıyor zaman kaybediyorum. En büyük şoku dün olduğum denemede yaşadım. Sınıftakiler çok fazla ses yaptı ama bu kadar olamaz. Normalde 320-340 yapan ben 260 aldım. Evet bunun nedeni beni yapamamam değil sınıfta aşırı ses olmasıydı. Çünkü finalin bütün denemeler aynı ayarda. Sınıf değiştirme meselesini görüştüm. Seninki değişiyorsa herkesinki değişmeli dediler. Velimi falan görürsem bir şeyler olabilir mi? Çaresizim önerilere açığım.

Şunu da söyleyeyim suç sende düzgün çalışıp üst sınıfa girseydin demeyin. Kendi sınıfımda ilk 3'e giriyorum zaten. Ama sınıf yükseltmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuick -- 17 Kasım 2016; 19:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman dershanededr ciddi sıkıntı var. Git müdüre siz ne biçim iş yapıyosunuz diye anlat durumu. Hocalar susturmak zorunda onları. Ayrılma imkanın varsa düşünebilirsin

• aileni çağır sert yapsın genelde ise yarar

• genel merkezi ara şikayet et
  • ben 12 yim hocam bende finaldeyim dediğin gibi büyük hata yaptık ben böyle olacağını tahmin bile etmemiştim kitaplar rezalet sınıfta ses etmeleri ayrı dert aşırı öğrenci almışlar bu yüzden hoca bulamıyorlar bulduklarıda rezalet işlerine gelen öğreniciyi istediği sınıfa atıyorlar biz dediğimiz zaman yer yok haksızlık olur vs vs.. kısacası para boşa gitti :/
  • Aynı hatayı bende yaptım kardeşim seni yüzde yüz anlıyorum o kadar nefret ettirdiler ki kurumdan artık inşallah kurum Fetöcü çıkar da başka bi okula geçeriz diye dua eder olduk.

• 11.sınıfım yazın girdiğimiz denemede ygs bilmediğimden kötü bir net yapmıştım( 25 kişiden 13).
    3 tane mf sınıfından kötü olanına yerleştim. Sonraki 2 denemede ilkinde 48 kişiden 8. son olduğumuzdan 5. oldum .
    Sınıf değiştirmek için gittiğimde bana 3 ay önceki netlerimi gösterip birde azarlıyorlar. Çok büyük bir hata yaptım sanırım finale yazılarak , sınıflardaki öğrencilere öğrenci demeye bin şahit ister gerçekten . Tüm öğretmenlerim benim geçmemi istiyor olsa bile müdür izin vermiyor anlamadım gitti. Ders verimli işlenmiyor , izin alıp evde çalışıyorum her hafta nerdeyse ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blazingquantum kullanıcısına yanıt
    para verdiğin yerde azarmı yiyorsun? okul değil orası koy postayı kim oluyorda azarlıyor seni
  • fal17 F kullanıcısına yanıt
    Yarı dönemde geçmek isttiyorum aslında ama dershane gibi biryere gitmek dahamı mantıklı ?
    Evde çalışmaktan en çok verimi alıyorum aslında. Disiplinimde oturdu yerine , sadece okul 9 saat günde tutsan 4 saati verimli geçiyordur . Sadece vakit kaybı gibi geliyor .
  • Bir derdin dermanı baska bşr derde zehir olabilir

bende bi düzen tutturursam ikinci dönem açığa geçip sadece dershaneye devam etmeyi düşünüyorum etüte felan kalırım diye kafamda plan yaptım ama bakalım nolur
  • Öncelikle denemelerde başka bir sınıfa girmeyi talep edeceğim. İki denemedir sınıftakiler gürültü yapıyor ve en son denemede kulak tıkacı götürdüm. O bile fayda etmedi. Böyle insanlarla aynı sınıftayım üzücü gerçekten. 3. sene hazırlanan bile var ama akıl yok denemede ses yapılmayacağını bilmiyorlar.

• BeQuick kullanıcısına yanıt
    Bu sadece finale özgü birşey sanırım. Demorilize olmuyorum ama işte ancak hocalar gerçekten çok iyi . Ama otoriter olamıyorlar malesef , hocayı tehdit edeninden tut küfür edeni . Bunlar disipline gitmiyor ama bedene gitmeyip sınıfta ders çalıştığım için pazartesi günü disipline gidiyorum , en hayırlısı olur inşAllah hepimizin adına .
    Hepimiz için hayırlısı olur umarım.

• ıh

• Kafiye Lordu kullanıcısına yanıt
    ??

• BeQuick kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını bire bir yaşadım hatta aynı sınıftamıydık acaba diye bi düşünmedimde değil.2 gün önce artık son noktaya geldim ve hemen ayrıldım.Evde çok daha güzel gidiyor imkanın varsa hemen ayrıl.

• Fdd hep öyle laubali öğrenci dolu, 8 10 11 ve simdi mezunum fddye gidiyorum; 8de ikinci siniftaydim gayet iyiydi sınıf ses yoktu ki o zaman sbs cocuk grubuyduk, 10da 2 sınıf vardı calisanlar cagaloglu filan 1. Sinifti biz ikiydik yine bu kadar değildi, 11de 10dan gelen indiirmle gittim bir dershanede bu kadar mi kotu olur dedim hocalar degil siniftaki öğrenciler, o kadar igrenc muhabbetler vardiki, e mezuna kaldik alternatif finaldeyim 2. Sinif yani sinifta derste konusmalar hocanin kufurlu konusmalari laubali tavırlar, eski basim kitaplar, deneme azligi,denemede zaten birbirine bakanlarda var, ayrica tanidiga final sinifi ayricaligida tanindi bence ve o fdd ozel sinavi vardi 330 tl 32 sinav pahali, soru cozume zaten gidesim bile gelmiyor, kutuphane kucuk, ama hocalar iyi iste, dertlendim

• gokyuzukusu kullanıcısına yanıt
    Hocalar istediği kadar iyi olsun otoriteyi sağlayamıyor susun demek zor geliyor. Geçenler hoca paragraf testi getirdi yarısını yanlış yaptım gürültü yüzünden. Sonraki ders konuşanlar gitti dersten yine paragraf çözdük bu sefer full çıkardım cidden bana dokunuyor dersane. Ayrılmak istesem fatura kabarık olacak bu yüzden kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeQuick

Hocalar istediği kadar iyi olsun otoriteyi sağlayamıyor susun demek zor geliyor. Geçenler hoca paragraf testi getirdi yarısını yanlış yaptım gürültü yüzünden. Sonraki ders konuşanlar gitti dersten yine paragraf çözdük bu sefer full çıkardım cidden bana dokunuyor dersane. Ayrılmak istesem fatura kabarık olacak bu yüzden kalıyorum.

Haklisin sus demek zor geliyor bir de ayrilmak istiyorsan kalmasi daha zor oluyor o ortamda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.