Şimdi Ara

Derbi İçin Lig TV Tek Maç Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde maçları internetten veya dışarıdan izliyoruz, yarın toplanıp salonda izleyelim dedik. derbiyi tek maç olarak alma imkanımız var mı? digitürk'ün sitesine baktım ama anlamadım bir halt.

• Alma çok pahalı.Gidin bir yere oturup izleyin atmosfer inanılmaz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Alma çok pahalı.Gidin bir yere oturup izleyin atmosfer inanılmaz oluyor.

şu anda izmitteyim, burada pek atmosfer olmaz. zaten çiftler halinde izleyeceğiz. kaç para olduğuna dair bir fikrin var mı? bu kadar kişiyle dışarıda çok daha fazla para vereceğiz zaten eve almak yerine yemesiyle içmesiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Alma çok pahalı.Gidin bir yere oturup izleyin atmosfer inanılmaz oluyor.

şu anda izmitteyim, burada pek atmosfer olmaz. zaten çiftler halinde izleyeceğiz. kaç para olduğuna dair bir fikrin var mı? bu kadar kişiyle dışarıda çok daha fazla para vereceğiz zaten eve almak yerine yemesiyle içmesiyle.

Bilmiyorum ama 60-70'den aşağı olmaz galiba.

• 3555 e SMS atiyodun gaiba mac kodunu BJK nin bir avrupa maçıni almistim

• http://forum.donanimhaber.com/m_111268270/tm.htm

Küçük bir fırsat var hocam. Değerlendirebilirsen iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

http://forum.donanimhaber.com/m_111268270/tm.htm

Küçük bir fırsat var hocam. Değerlendirebilirsen iyi olur

hocam teşekkür ederim ama ev arkadaşımla bana kalsa internetten çamur kalite bile olsa izleriz biz. diğerleri sebebiyle televizyondan izleyeceğiz, digiplay olayı da yine internetten olduğu için pek anlamı kalmıyor.
  • DigiPlay'de 35 Lira..
  • Hocam belki ilginizi çeker. Biz arayıp 1 maçlık almıştık ama önümüzdeki yıl abone olmak şartıyla geri kalan tüm maçları beleşe vermişlerdi geçtiğimiz senelerde. yaklasık 4-5 hafta beleş izlemiştik. Bir arayıp sorun isterseniz.
  • Yarın ülker linkler bol bol bedava dağıtılacak. Derbinin yüzü suyu hürmetine çok kişi sevap kazanmak için ülker link sebili açıp ahaliyi serinletecek. Küçük maçlarda neyse de büyük maçların hayırseveri de bir başka oluyor.
  • Şu şerefszilere para kazandırmayın netten izleyin. Yada kahvede izleyin 5-10tl en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Hocam belki ilginizi çeker. Biz arayıp 1 maçlık almıştık ama önümüzdeki yıl abone olmak şartıyla geri kalan tüm maçları beleşe vermişlerdi geçtiğimiz senelerde. yaklasık 4-5 hafta beleş izlemiştik. Bir arayıp sorun isterseniz.

evdekilerle konuşayım seneye paket yükseltmek isterlerse dediğin şekilde arayıp şansımı denerim teşekkür ederim bilgilendirme için. para kazandırmayın diyen arkadaşlar, burada benzeri konularda emin olun aynı yorumları benden görebilirsiniz. bir sefere mahsus böyle yapmak durumundayım.
  • kardeş izmitte öyle ortam bulamıyorsan asosyalsin kusura bakma
  • Digiturkplayde 35 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmitte gerçekten maç izlenecek çok yer yok.

Normalde toz kondurmam izmite ama bu konuda çok eksik. Eskiden GKD falan vardı. Şimdi bi eski w var. Onlarda çok sımardilar. Bi de belsa nin üst katı Apache cafeler var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.