Şimdi Ara

Depresif Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmlerle hiç arası olan biri değilimdir. Tek sıkıntım 1 buçuk, 2 saat kesintisiz bir şey izleyemiyorum. Örneğin geçenlerde Oblivion'u izledim, iki güne dağıttım, beş altı saatte bitirdim çünkü izlerken bağlanamıyorum, aklım dağılıyor, sıkılıyorum. 40 ya da 50 dakikalık yabancı dizilerde pek öyle olmuyor. Örneğin Fringe izlerken öyle olmamıştım.

Bu haftadan itibaren filmlerle haşır neşir olayım diye her haftasonu bir ya da iki film izleyeyim diye düşünüyorum. Başlangıç olarak da duygusal, depresif konu işleyen bir film olsun istedim. Üstte yaşadığım sorunu yaşatmayacak, başlangıç olarak tavsiye edebileceğiniz bir film var mıdır?

Bir arkadaşım Jagten'i ve After Hours'u tavsiye etti, izleyenler ne düşünüyor?

Jagten,http://www.imdb.com/title/tt2106476/
    After Hours,http://www.imdb.com/title/tt0088680/

• Donnie Darko ile başla diyeceğim de o da ağır olur sanki (ama mutlaka bir ara izlemeni öneririm.)
    Aslında depresif filmleri başlangıç olarak istemen biraz tuhaf. Yani başlangıç olarak daha hafif, anlaşılabilir bir film tercih etmeni öneririm ben. Superbad, Old School gibi filmleri bir oturuşta izleyerek başla bu işe. Yavaş yavaş alışırsın, bir yandan da eğlenirsin tabi. Sonra duygusal, depresif yapıtlara geçmen bence daha mantıklı.

Orijinalden alıntı: caperoner

Donnie Darko ile başla diyeceğim de o da ağır olur sanki (ama mutlaka bir ara izlemeni öneririm.)
    Aslında depresif filmleri başlangıç olarak istemen biraz tuhaf. Yani başlangıç olarak daha hafif, anlaşılabilir bir film tercih etmeni öneririm ben. Superbad, Old School gibi filmleri bir oturuşta izleyerek başla bu işe. Yavaş yavaş alışırsın, bir yandan da eğlenirsin tabi. Sonra duygusal, depresif yapıtlara geçmen bence daha mantıklı.

Bu aralar cok bunalimda hissediyorum o yuzden öyle konular sikmaz diye dusunmustum.

Superbad ve old schoola da bir goz atayim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence film izlerken sıkılıyorsan seni kesinlikle hiç sıkmayacak basit filmler izlemelisin bkz : Never Back Down,Undisputed,Green Street Hooligans,The Ugly Truth
    PSN:LightningTR

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizi/film
    4 yıl önce açıldı
    Depresif Müzik Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eraserhead'i izlemeni tavsiye ederim eğer ki depresiflik adına bir film olacaksa bu işin son demidir eraserhead.Biraz level 3500 olabilir ama ben bile ilk izlediğimde anlayamadım film'i ki ilk izlenim de anlaşılcak bir film değil zaten :) lakin depresyon,paronoya vb gibi bir film önerilcekse bu işin ilahı ve doğayeni "eraserhead" dır.

Not;arkadaşarların önerdiği,anthony hopkins'in başrolünü oynadığı kuzuların sessizliği,hannibal lecter bir depresif vb türü ve tarz'da değidr keza requiem for dream olan bir rüya için ağıt film'de bu kategoriye girmiyor malesef :)

Karşılıklı oynanan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.