Şimdi Ara

Depremzede elindeki 10 bin TL'yi gösterdi: Bunu Erdoğan'a versem ne yapacak, hani dünya lideriydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Depremzede elindeki 10 bin TL'yi gösterdi: Bunu Erdoğan'a versem ne yapacak, hani dünya lideriydi
    Depremzede elindeki 10 bin TL'yi gösterdi: Bunu Erdoğan'a versem ne yapacak, hani dünya lideriydit24
    Depremzede elindeki 10 bin TL'yi gösterdi: Bunu Erdoğan'a versem ne yapacak, hani dünya lideriydi ne oldu; banyo yok, su yok!
    https://t24.com.tr/video/depremzede-elindeki-10-bin-tl-yi-gosterdi-bunu-erdogan-a-versem-ne-yapacak-hani-dunya-lideriydi-ne-oldu-banyo-yok-su-yok,52521

Alıntı

metni:
    Depremzede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "10 bin lira bana verdi. Bunu Erdoğan'a versem ne yapacak? Geri kendisine iade edeyim. 10 bin lira verdi bir çay parasıdır. Ben ne yapacağım bu 10 bin lirayla? Gelsin geri kendisine iade de edebilirim. Benim iki tane torunum öldü. Evim yerle bir oldu. Hani devlet büyüktü, dünya lideriydi, ne oldu? Bana bir çadır vermeyle sorun hallediliyor mu? Tuvalet yok, banyo yok, su yok! Elektrik yok'! Nerede devlet? İsterseler beni idam etsinler! Açık açık söylüyorum. Diyarbakır, Urfa o yardımlar hep oralardan geldi. Devlet buraya bir ekmek, bir somun vermedi. Koskoca devlet bir köye bir aşevi yapmaz mı? İşte yapamadı, eline yüzüne bulaştırdı. İsterseler beni idam etsinler!"

Kızılderili Şefi Seatle’ın bir zamanlar söylediği iddia edilen şu sözler aklıma geldi:

‘Beyaz adam annesi olan toprağa ve kardeşi olan gökyüzüne, alıp satılacak, işlenecek, yağmalanacak bir şey gözüyle bakar. Onun bu ihtirasıdır ki toprakları çölleştirecek ve her şeyi yiyip bitirecektir. Beyaz adamın kurduğu kentlerde, bir çiçeğin taç yapraklarının açarken çıkardığı tatlı sesler, bir kelebeğin kanat çırpışları duyulamaz. Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenilemeyen bir şey olduğunu anlayacak!’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Şubat 2023; 16:16:53 >

• Açmayın arkadaşım böyle konular. Sonra erişim engeli falan gelecek foruma.
    Yok mu şöyle iha siha haberleri, keyfimiz yerine gelsin. Amcanın bahsettiği 10000 liralık çaydan içelim okurken.

Depremzede elindeki 10 bin TL'yi gösterdi: Bunu Erdoğan'a versem ne yapacak, hani dünya lideriydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık la millet kendi kendini kandırıyor forumda merak etmeyin az kaldı acı gerçeğe çok az

yalanla abad olunmaz siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz o kadar

bir göbek at diğerleri de katılsın olay bu

millet biliyor neyin ne olduğunu

tüm çabanız yatsıya kadar.

siz olsaydınız ne olurdu o da ortada

hep kuru sıkı....

sonuç belli

beyaz adam da büyük şef te emekli olacak on kaada

ihtiyaçları yok.

bu boyutta bir afetten ancak bizim devlet çıkardı ve çıkacak devletin eli her yerde millet kör değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 26 Şubat 2023; 4:35:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O para ilk anda ufak tefek ihtiyaçlar için verilmemişiydi zaten?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.