< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya'da adama en çok bu koyuyor! TRT Vergisi!

-
-
rusyaya gitsene hocam sanırsam orada böyle vergiler yok
-
Gitse direkt silah altına alınır... Rusya artık ülkesinde alacak kendi milleti bulamadığından çaresizce Rusya'da yaşayan ama Rus olmayan milletleri, uydu ülkelerinin ve Brics üye-gözlemci ülkelerin milletlerini silah altına alıyor...
Benim açıdan Avrasyacıların siyasal islamcılardan gram farkı yoktur... Zihniyet olsun, bakış açıları olsun vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Nisan 2025; 20:38:34 > -
Trump değil miydi, 1 haftada Amerikan ekonomisini 10 sene geriye götüren, yumurta fiyatını ikiye katlayan?
Ayrıca SJW ile ne ilgisi var? Bu vergi Almanya’da uzun süredir var, kimse de kaldırmaz. AfD denen popülist, boş bir parti mi kaldıracak sanıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Mayıs 2025; 11:2:44 > -
Batı bizi hakikaten kıskanıyormuş buna emin oldum. Trump gelir vergi çakar, elin Hans'ı gelir vergi çakar. Reisimiz kiminle konuşsa hemen bizim reisin yönetim şeklini taklit ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ne olursa olsun Almanya Türkiyeden 1000 kat daha iyi
Öyle olmasa benim kuzen dönerdi yerlesti yuva kurdu
Şimdi Türkiyeye ailesine para yolluyor
Konsoloslukta çalişti şuan ne iş yapiyor bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu liberallere özgü birşey. sanırım tayyib efendi de bu yolu soros abisinden aldı. sonuçta soros efendi batıda liberalleri sağlam güdüyor :)
yeni seçenek mertz seçim önce göçü kontrol edicem, alman ekonomisini düzelticem, gereksiz vergileri kaldırıcam diyordu :D geldi iki hafta sonra "kuzenim demiş panpa xd xd xd" modunda konuştu. Almanlar nefret kustular adama. o yüzden AfD şu anda anketlerde 1. parti ülke genelinde :D %26 ile hemde.
ama dediğim gibi seçilenler ile seçenekler arasında fark var. Merz bir seçenekti. birilerinin seçtiklerinden sana sunulan opsiyondu yani. sen gittin opsiyonlardan birini seçtin.
yoksa bu batılı siyonistler çoktan içeri alırlardı. Le Pen ve Romanya'da milliyetçi parti başkanları şu anda hapishanelerdeler. Slovakya başbakanını kurşunlamışlardı da adam 2 ayda hastaneden çıkabildi.
bunları memleketimin liberal solcuları yazmaz :D dün avrupa gören veletler bana 20 yıldır yaşadığım avrupayı anlatıyorlar. :)))) hadi o da kabulüm. ama yani çorlu'dan ötesini görmemiş adam da bana avrupa anlatmasın...
liberal demişken ... neden vergi verdiğimizin cevabı :
https://x.com/i/status/1917840988191515072
60IQlu bu iskadinav sence geçimini nasıl sağlıyor? Solcu hükümetler bunlara kayıt oldukları soros fonlu sosyal derkenlerde, "memur" olarak kabul ettikleri için ayda 2500 eurodan başlayan maaşlar veriyorlar. işte bu 60 IQ otçu tiplerle mesela benim oyum bir olabilirdi. bunun gibiler tabiki de sol partilere oy verir. çünkü alın teri ne bilmediler ve bilmeyecekler de! en kötü ihtimal amerika'ya kaçacaklar analarından babalarından kalan evleri satıp.
https://x.com/i/status/1917832202382946453
bir de solcuların ülkeye doldurdukları "diversity"leri var :)))))))) ne kadar çok renkli tipler ama değil mi? her birine 3000 euro harcıyor devlet.
bu üstekileri, liberal bir iş yapmayan soros memurlarını yoksa nasıl doyuracaklar? çalışanlar şimdi daha uzun çalışsın istiyorlar.
işte sana akp tipi devlet sömürgesi memur sistemi, ama batı usulü. diyorum ya; çorludan ötesini görmemiş adam avrupa anlatmaya çalışıyor :)))))
hele qantas arkadaşın bu konuda rusya musya diye birilerine yanlaması :))))) "pirom %60" yazıp millete atar gider yapıyordu. bunlar her boş konuşmasında daha da rezil oluyorlar. Gazprom 2024 için net 23 milyar dolar kar açıkladı. ruslar beyaz eşyalardan çip söküyorlar diyorlardı. adamlar pd14 motorlu kendi geliştiririp dizayn ettikleri uçağın artık fabrika üretim prototipinin test uçuşunu da yaptılar. çöp airbus 7xx serisinden daha iyisini yine yaptılar.
ama diyorum ya bunlar sorsan hep bunlar biliyor en iyisini :)))))))) "%60 pirom kesin" palavraları gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almanya'da saksı denilecek yerlere burada 'park' diye tabela asıyolar. TRT vergisiyle arasındaki fark bu. Birisinde karşılığını alıyorsun.
-
Öyle deme akepeliler Tayyip'i ve AKP'yi çok milliyetçi sayıyorlar. AKP dik duruşlu parti, Batı'ya atar gider yapar papazı bile vermedik baksana -ya işte birkaç gün bizde kaldı öyle hemen vermedik sonuçta
, ayar verdik- Geçenlerde de bir AB devleti Erdoğan'a Türkiye'yi sığınmacılar için tampon ülke haline getirdiği için teşekkür etmişti. Hatta Erdoğan ilk seçildiği zaman yine bir Balkan devleti lideri açık bir şekilde RTE'nin kazanmasına ne kadar çok sevindiğini, sığınmacıların ülkeye geleceğinden çok korktuğunu açıkça söylemişti. Erdoğan'ın da ağzında bu anlamlara gelen lafları duyduk işte Batı bizim sayemizde huzurlu vs diye. Ama sorsan RTE Batı'nın tersine gidiyor, Batı'ya ayar veriyoruz yeğenim.
İlk videodaki kekonun kolundaki kıza bak arkadaş. Şunun yarısı kadarı bile olmayan Kezbanların burada egosundan geçilmiyor. Gerçi burda da keko, barzo sever çok. Sonra haberlerde okuyoruz "erkek arkadaşı tarafından dövüldü, kocası tarafından vuruldu, sevgilisi tarafından yüzüne kezzap atıldı, bıçaklandı" vs vs. Keko dedim ama elemanda az çok yine bir sıfat var buradakilerde o da yok, her yer tas kafa, her yer Esenyurt.
2. videoya gelirsek ya bak aklıma ne geldi senin linkleri görünce. Instagramda bir videoya denk geldim, gençler Alman disiplinini, soğukluğunu göstermek için kısada geyik muhabbetine bir video yapmışlar, mizah zayıf, güldürmedi neyse, elemanlar beyaz bu ayrıntı önemli. Yorumlara baktım birisi Almanya'da beyaz kaldı mı ya gibisinden bir şeyler, İngilizce yazıyor ama tam cümleyi hatırlamıyorum zaten önemli olan anlam. Tabi eleman böyle deyince haliyle elemanı topa tutan yorumlar gelmiş. Çünkü ırkçılık olarak görülüyor. Halbuki bu bir tespit, hakaret yok bir şey yok. Çok ilginç bir yere doğru gidiyor dünya, hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Mayıs 2025; 13:49:18 >
-
acı gerçekler :D
-
En iyisi Polonya.
En Beğenilen Yanıtlar

Gitse direkt silah altına alınır... Rusya artık ülkesinde alacak kendi milleti bulamadığından çaresizce Rusya'da yaşayan ama Rus olmayan milletleri, uydu ülkelerinin ve Brics üye-gözlemci ülkelerin milletlerini silah altına alıyor... Benim açıdan Avrasyacıların siyasal islamcılardan gram farkı yoktur... Zihniyet olsun, bakış açıları olsun vs. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X