telefondan kaynaklanlanmış bir sorun olabilir mi düşüncesiyle telefonun verilerini gönderdim, inceleyecekler. sen şimdi bu bilgiyi verince benim aklıma şu %25'lik kesime girdiğimiz şüphesi de gelmiyor değil hani. yalnız ben turkcell hattımı yani telefon aldığımdan beri kullanıyorum kaç sene oldu ya, delikanlı oldu diyeyim anla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 26 Nisan 2025; 14:57:45 > |
Depremi önceden haber veren uygulamalar: En iyi deprem uygulamaları! (3. sayfa)

-
-
dahası şu %20-80 arası salaklığını sakın yapmayın piliniz hep dolu olsun ne olur ne olmaz durum ortada
-
Aaa öyle şey olur mu 20 80 yapmazsak çöpple'ımızın pil sağlıgı düşer canımızdan daha önemli çöpple (!)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katiliyorum hocam. Gelir duzeyimiz dusuk ayni zamanda insanlar bilgisiz olunca maliyet dusurmenin bedellerini umursamiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apple larda acil durum sistemi var. operatörlerimiz açamadılar yıllardır
btk nın yapması gerekiyordur belkide
-
açmışlardır bence, tabi kendi yandaşlarına.
-
@Source o uygulamanın rahat çalışması için
Telefonun şarja takılı. Ekranının kapalı olması, konumun açık olması. Düz zeminde (masaüstünde) olması gerekiyor.
Bu şekilde %100 çalışıyor. Arka planda sismik hareketleri kontrol ediyor.
Bazı kişilerde çalışıp çalışmaması bu nedenden
Bildirimi sadece deprem ağı uygulaması seçeceksin. Kullanıcı seçersen her dk saçma bildirim gelir. Çalışma prensibini yukarıda anlattım
Çalıştığında ben yürüyordum hocam telefon çantamdaydı şarjda değildi ve bana uyarı geldi birkaç saniye öncesinde
Bilgi toplaması için dedikleriniz doğru.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle de çalışada bilir çalışmaya da bilir. Ben kesin çalışması için söyledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X