Şimdi Ara

Depremi Önceden bilen Tayvanlı yine uyardı : 'Elazığ ve Manisa’dan kaçın.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Manisa ve Elazığ depremlerini tahmin etmesiyle tanınan Tayvanlı deprem bilimci Dyson Lin, iki büyük deprem daha olabileceğini öne sürdü.

Dyson Lin, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Hava 2 sinyalleri hala çalışıyor, bu çok tehlikeli bir işaret. Daha büyük 6 ve 7 üzeri depremler birkaç gün içinde gerçekleşebilir. Belki de birkaç gün içinde olacak. Lütfen Elazığ ve Manisa’dan kaçın. Başka yerlerde bir arkadaşınızın evine kaçın” uyarısında bulundu.

‘İSTANBUL GÜVENLİ, İSTANBUL’A KAÇIN’
    Lin, yaptığı bir başka paylaşımda da İstanbul’un güvende olduğunu öne sürdü. Lin,” İstanbul güvende. İstanbul’a kaçabilirsiniz. Umarım İstanbul Hükümeti insanlara yardım edebilir. Japonya Hükümeti gibi tayfunlara insanlara yardım ediyor” ifadelerini kullandı.

https://tele1.com.tr/depremi-bilen-tayvanli-yine-uyardi-elazig-ve-manisadan-kacin-122946/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Ocak 2020; 17:21:18 >

• "Umarım İstanbul Hükümeti insanlara yardım edebilir. Japonya Hükümeti gibi tayfunlara insanlara yardım ediyor" ifadelerini kullandı.

Tayvanlının aklı Osmanlı zamanına gitti herhalde.

ya da İstanbul Belediyesi demeye çalışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 25 Ocak 2020; 17:39:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.