Şimdi Ara

Gece Uyurken Deprem Olursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uykusu derin olanlara sarsinti oldugu anda uykudan uyandiracak ne kullanilabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinifinsessizii -- 10 Mart 2023; 16:58:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefona sismograf kur, alarmı 6 şiddete göre ayarla. sesini sonuna kadar aç, ciddi bir sallantı olursa uyandırır.

play.google.com
    Titreşim Ölçer:sismograf - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.vibration&hl=tr&gl=US
  • endero E kullanıcısına yanıt

Google deprem uyari sistemi gibi bir şey vardi onun için konumu hep açik tutuyorum ne kadar işe yarar bilmem. Anlik bildirim gönderir mi o da meçhul. Bu bahsettiğiniz anlik mi gönderiyor gerçekten?

• Güzel fikir ben uyurken yakalandım depreme odada tektim bir de rüya sandım neyin ne olduğunu zor anladım dışarı çıktım vs ama bina yıkılsaydı kurtulamazdım muhtemelen

• Ben normalde gece uyumuyorum. Ama dün gece uyumuşum. En iyi çözüm benim için şimdilik bu. Deprem başladığı an çatıya kaçacağım. Zaten İstanbul da deprem olduğunda minimum 500 bin kişi ölecek diyorlar. Hayırlısı bakalım depremde mi öleceğiz ama vucudum parça parça olması bana çok ağır gelir. O halde nasıl öleceğimi bile düşünemiyorum.

99 depremini de gördüm ve bir çok depremde sağ kaldım ama istanbul depremi büyüklüğü 10 ve 7.6 şiddetinde olacağı ve minimum 1.5 dk süreceği için (uzmanlar maraş depreminin hemen hemen aynısı olacağını söylüyor) biz istanbullular için son bu olsa gerek. (Kaldı ki evden çalışıyoruz beyaz yakalı çalışanların dışarıda yakalanması çok düşük ihtimal)

Eğer 5 yıl deprem olmazsa A planı olarak ülkeden kaçacağım eytli olarak. B planı şimdilik yok. İstanbul dışında deprem bölgesi olmayan yaşanacak şehir sayısı az (Sinop, Ankara, Antalya hariç diğer yerler ilgimi çekmiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Mart 2023; 13:36:28 >

• emin ol uykun en derin olsada uyanırsın.

• Sinifinsessizii kullanıcısına yanıt

Önceden yollayabiliyor, ama onun kesin çalışma ihtimali yok. Ayrıca onun ayarlardan açık olup olmadığını da kontrol etmelisin, sadece konumu açman yeterli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece arabada uyumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.