Şimdi Ara

Deprem vergisi olarak bilinen 'Özel İletişim Vergisi' yüzde 10'a yükseltildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
18.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
336 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hehe 10 türkiye yapılır.Bir yılda toplanan deprem vergisi 5 milyar tl geçmez,ezbere kalıp cümleler başka bişey yok.  

• berk768 kullanıcısına yanıt

Görende seni 2020 yılında deprem vergisi alınmaya başlandı sanacak. 2000 li yillarin basindan beri alıniyor bu vergi. Nerde bu paralar diye soruyor bu millet. C.b cikiyor harcanmasi gereken yere harcadik diyor. Bu nasil aciklama la 😅.. Şeffaflık sıfır. Belli o paraların nerelere gittiği.

Son depremlerde evleri yıkılan halka sen zaten bakmak mecburiyetindesin. Halka vergi zammi yaparak bu durumu toparlayamazsin. Nasil bi fikir bu sende ki. Fikir bile değil bu. Fik.

Bu hükümet corona da halkına bile bakamadı. Bu ayıp bu partiyi destekleyenlere bir ömür yeter ! İban paylaştı hükümet !

Ben yardım beklerken bana iban verildi bize para yolla diye. Ne anlatıyon sen!

Ülke yanlış yönetiliyor ve bunun zararını arka arkaya gelen zamlarla biz halk ödüyoruz !

Senin nasıl bir çıkarın var ki bu işe karşı çıkmıyorsun. Nasıl bir zekanın ürünüsünüz anlamadım ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesela depreme dayanıklı binalar yapılabilir. Zemini düzgün olmayan yerlere rant için bina izni ya da ekstra kat izni verilmez. Şu iyice müteahitlerin dilediği gibi at koşturmasını sağlayan deprem yönetmeliği adam gibi düzenlenebilir. Müteahitin kendi seçeceği (rüşvetini vereceği) denetmen firma yerine adam gibi bir denetim sistemi getirilebilir. Deprem değil, binalar öldürüyor. Japonya'da hala deprem esnasında, masaların altına girmek öğretiliyor. Çünkü biliyorlar ki 7,5-8 deprem de olsa bina yıkılmayacak. Maksat kafaya, üste başa, diğer objeler devrilmesin. Biz de ise artık, sakın masaların altına, eşiklere değil, yoğun kütleli cisimlerin yanlarına kıvrılıp hayat üçgeni yaratmaya çalışın deniyor. Çünkü biliniyor ki kesin bina yıkılacak, altında kalınmasın bari. Rezalet.

• Asiyi bedava mi yapacakalrini saniyordunuz? Ayrica kalyona yeniden ihale. Parasi bizden cikacak.

• Doymuyorlar
  • Yeter ulan yeter be.
  • Devletimiz halkini cok dusunur .!!!
  • memura zam emekliye zam. vergilere zam demek bunu söylemiştim. hiç sızlamayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kimseden çıkarım yok.Yanlışa doğru diyecek değilim.  

• Gelişmiş ülkelerde daha çok vergi veriyorlar. Oralarda deprem vergisi en az yüzde otuz kırk. Nankörlük yapmayın
  • Allah bin belanızı versin inşallah
  • Ekonomi vergilerle yürüyor. Durmak yok yola devam.
  • Allah bin belanızı versin inş. Yeter lan yeter ya?!
  • Hahaha dünün gündem maddesi market fiyatlarıydi. Reyis bunlara sopa gösterme sopa vur, bir hafta bimleri kapat diyenlerle doluydu internet. Sanki hicbir seye zam gelmemis gibi market fiyatlarına sinirlenen insanlara devletten şok haber :)) kopruden otvye, asgari ucretten pasaporta her sey zamlandi ama findik beyinliler marketlerin zam yapmasina komplo teorisi yaziyorlar :)
  • Keşke bu toplanan vergiler doğru şekilde doğru amaçla kullanılsa . Gölcük depreminden sonra geçici süreliğine getirilen vergi , kalıcı olmasına karşın bir de amacı için hiç bir şekilde kullanılmadı . Şimdi belki bu artışla amasına biraz para ayırabilirler
  • Cimhur a bağlı kurumlar iki ay tek bir ay çift maaş alıyorlar, adinada prim diyorlar , sorunca sadece maaşını soylerlerler. Isterseniz sizde sorun tanidiginiz varsa. Sistem kendi arkadasina yandasina çalışıyor.

Halkı fakirlestirip sessiz züğürt hale getirmek istiyorlar.
  • İzmir depremi için ne yaptınız? Konteynerlarda yaşayan insanlar var. Yazık.

5 mi....puhahahahhaha...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.