KANALTURKTEKI YORUMLARINDAN SONRA İLYAS HOCAYA MAİL ATTIM.HİC UMMAZ İKEN ERTESİ GUN CEVABINI GORDUM.ADAM GERCEK PROFESOR VE BEYEFENDİ.YAZDIKLARI KARSISINDA BULUNDUGUM SEMTTEN CIKMAYA KARAR VERDİM.AMA PARA YOK.
ilyas bey gerçekten ülkenin son yıllarda yetiştirdiği en büyük adamlardan biri, deprem konusunda söyledikleriyle değil yaptıklarıyla ön planda, ben söyleyim, yaparlarsa yaparlar demiyor, sıkıştırıyor yetkilileri, direniyor yanlış uygulamalara. söyledikleri sözde değil, örnekleriyle anlatıyor, yukarıda görüntüleri vardim, indirirseniz görürsünüz.
Bilgiler için çok teşekkürler hashus
quote:
Orjinalden alıntı: KvM
Bilgiler için çok teşekkürler hashus
devamı gelecek
video linklerinde bir karışıklık vardı düzelttim
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
/>
Odak noktası, dış merkez ve sismik deprem dalgalarının yayılışı
Şu resme bi ekleme yapmak istiyorum. Herşeyi yerlebir eden dalga Rayleigh dalgasıdır. Gördüğünüz üzere diğer dalgalar düzgün bir yön izlerken, Rayleigh dalgası eliptik bi hareket izliyor. En son gelen odur ve anamızı ağlatan da odur Önce inceden inceye titrer P dalgası gelir, sonra S sonra diğerleri ve en son Rayleigh ve güm
Allah korusun hepimizi. Gerçekten büyük bir afet... Türkiye gibi Dünya'nın ana plakalarından 2sinin kesiştiği ülkede yaşamak zor bir şey (Kuzey Anadolu Fay Hattı)
quote:
Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
/>
Odak noktası, dış merkez ve sismik deprem dalgalarının yayılışı
Şu resme bi ekleme yapmak istiyorum. Herşeyi yerlebir eden dalga Rayleigh dalgasıdır. Gördüğünüz üzere diğer dalgalar düzgün bir yön izlerken, Rayleigh dalgası eliptik bi hareket izliyor. En son gelen odur ve anamızı ağlatan da odur Önce inceden inceye titrer P dalgası gelir, sonra S sonra diğerleri ve en son Rayleigh ve güm
Allah korusun hepimizi. Gerçekten büyük bir afet... Türkiye gibi Dünya'nın ana plakalarından 2sinin kesiştiği ülkede yaşamak zor bir şey (Kuzey Anadolu Fay Hattı)
teşekkür ederim, eline sağlık
5 dakikadır izliyorum adam depremden bahsetmek yerine hükümete küfrediyor. Video bitmek üzere ne zaman ve birine faydası olacak laf edecek mi bu adam?
quote:
Orjinalden alıntı: Bedevi2007
5 dakikadır izliyorum adam depremden bahsetmek yerine hükümete küfrediyor. Video bitmek üzere ne zaman ve birine faydası olacak laf edecek mi bu adam?
programın başı öyle, youtube da bir tek bu videosu var depremle ilgili, ama ben şuanda bilgisayara yükledim, önemli yerleri youtube a yükleyip buraya verecem
arkadaşlar ilyas beyin programdaki önemli anları youtube'a koyuyorum, bu iş için 1gb kota aştık bari yararlanın, umursamaz olmayın
arkadaşlar 1 saat sonra videoları koymaya başlıyorum
arkadaşlar videolar youtube a yüklenmekte, ilk 4lü yükleniyor şuanda, biter bitmez koyacağım hemen, 12 bölümden oluşacak seri.
Sayın İlyas Yılmazer'in konuşmasının ilk 4 bölümü eklenmiştir, lütfen konuyu aşağıda tutmayın
upload kota etkilemez
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
upload kota etkilemez
etkilese ne olacak zaten kotaya kalmadı işimiz, 10 milyon fazladan öderiz ama buradan ilerisinin devlet adamları çıkarsa belki milyar dolarlar kazandırmış oluruz vatana
bazı kişiler art ve kanaltürk izlemiyor, bari burdan bir izlesinler.
bu arada İlyas bey ile irtibata geçtim, görüntüleri koymak için izin istedim cevabı bekliyorum
Mail ini verir misin İlyas beyin? Belki 1-2 birşey sorarım :)
ben şuanda yatıyorum, youtube da kalan 8 video aynı anda yüklenecek, sabaha kadar biter muhtemelen, 230 mb bişey yüklenecek.
sabaha görüşürüz bu arada başlığımız daha çok eksin, paylaşımda bulunsun arkadaşlarım lütfen
bravo ülkenin vatanseverzeki insanlara ihtiyacı var ülkeyi düzlüğe çıkracak bu 2 vasfa sahip insanlardır çok iyi demiş hatta "kağıt demokrasisi" diye tam özettir 47lilere
Hashus cidden böyle yararlı bir konu açtığın ve ayakta tuttuğun için teşekkür ederim.