Şimdi Ara

Deprem olsun dedim deprem oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortaokula giderken 99 depreminden önce derslerden sıkılmıştım hocada sözlü yapıcaktı bende inanarak keşke deprem olsa keşke dedim 5 dk sonra 5.5 şiddetinde deprem oldu okuldaki erkek kız herkes 100 lerce kişi kapıya doğru yüklendi kapı tıkandı herkes ağlıyor panik ben hahahaa diye gülüyorum

üüü

2.olay 99 depreminden 1 gün önce arkadaşlar ile balkonda oturuyoruz saat 12.00 gibi ben gök yüzüne bakıyorum sıkıntıdan içmden keşke deprem olsa dedim o gün 99 depremi olmuştu..

ü

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

ortaokula giderken 99 depreminden önce derslerden sıkılmıştım hocada sözlü yapıcaktı bende inanarak keşke deprem olsa keşke dedim 5 dk sonra 5.5 şiddetinde deprem oldu okuldaki erkek kız herkes 100 lerce kişi kapıya doğru yüklendi kapı tıkandı herkes ağlıyor panik ben hahahaa diye gülüyorum

üüü

2.olay 99 depreminden 1 gün önce arkadaşlar ile balkonda oturuyoruz saat 12.00 gibi ben gök yüzüne bakıyorum sıkıntıdan içmden keşke deprem olsa dedim o gün 99 depremi olmuştu..

ü

fail

• Nedense yaşadığım depremler ya haftasonu yada okuldan sonra oluyor... Bir okulda olmadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Biri

Nedense yaşadığım depremler ya haftasonu yada okuldan sonra oluyor... Bir okulda olmadı....

Ve umarız hiç olmaz...
  • quote:

Nedense yaşadığım depremler ya haftasonu yada okuldan sonra oluyor... Bir okulda olmadı....

okulda olması cok iyi curcuna oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

okulda olması cok iyi curcuna oluyor

Demi arkadan fortluyoz demi kanka ohhhhhh kardeşim benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON DAKİKA DEPREM OLDU
    12 ay önce açıldı
    Ne olacak bu deprem korkusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.