Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.790
Cevap
67
Favori
283.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AFAD Başkanı Yunus Sezer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 40 bin 689 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Deprem bölgesinde görevlendirilen Vali Osman Bilgin'den itiraf gibi bir açıklama geldi. Bilgin, "Açıklanan rakamlardan en az 3-4 belki 5 kat daha kötü" dedi.

https://forum.donanimhaber.com/akpli-vali-deprem-bolgesine-gec-kaldik-acikladigimiz-olu-sayisi-yalan--155148216

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 20 Şubat 2023; 3:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Tez bu valinin kafası vurulaa6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! BİR KAÇ GÜNE İSTİFA ETTRİLİP YERİNE BAŞKASI ATANIR6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! 

• bu sefer elazığ paluda olmuş 4.6

bu depremler niye hep gece oluyor bende onu çözemedim. sanki insanları bilerek uykuda yakalıyor gibi.. depremde art niyetli çıktı

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Show tv Haber muhabiri dilara gönder istifa etti yada mecbur bırakıldı

Herhalde Şırnak valisi Osman bilgin de affını ister

Akp de istifa diye bir kavram yoktur görevden affı talep edilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

Sebebi belli değil mi sence?

• Konuyu açan arkadaş ilk mesaja umarım ölü veya yaralı yoktur yazmış!

Dalga mı geçiyorsun birader nasıl bir cahil mesajı bu?

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Ben de Yalova için baktım. Şehir Merkezin den geçen fay yok görünüyor. Birinci görselde Karada sarı renkte diri fayın gözüktüğü yer Askeri havaalanın bir kısmı ve 2 katlı yazlık evlerin olduğu Elma Kent sitesinin ön kısımları. İkinci görsel Yalova Şehir merkezine ait. Hiç fay yok görünüyor. Şehir merkezinin dışında kalan kısımda ise faylar var.

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!

Bu arada şehir merkezinde fay olmaması çokta iyi haber değil çünkü fay uzakta olan yerleri etkilemeyecek diye bir durum maalesef yok. Faya uzak olan yerlerde zemin ve bina yapısı iyi değilse en çok zararı oralar görmekte.

Hocam kırmızı değil sarılar canlı yani diri fay. Siteden diri fay kısmını seçince sarı fayları gösteriyor. Belki hata olmuştur bilmiyorum ama Bende öyle yapıyor. Ben diri fayı seçince sarı fayları gösteriyor.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Hocam adam depremden 10-15 dakika sonra açmış konuyu. Olayın şokuyla bu kadar yıkıcı olacağını bilememiştir. İyi niyetle yazmıştır neyin tepkisi bu?

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Nedir sebebi sence . Sen biliyorsun gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yalova da denizde diye biliyordum fayı ama yanlış da olabilir6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! bizim zemin tepede ve iyi diye biliyorum da bina 86 yılında başlanıp 93 de bitirildi sağlam mı emin olamıyorum bu depremden sonra6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! 

• Tekrar baktım da ee o zaman bu harita yanlış bizim ilçede sarı yok sadece kırmızı var nasıl iş bu6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!  geçen yıl mart ayında ufak bir deprem olmuştu merkez bizim ilçe denmişti nasıl iş bu neye inanalım? artı bizim ilçe 1. derece riskli ilçeler arasında yani bursa ilçelerinde6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!  neye inanacağımızı şaşırdık valla6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! Yani şimdi kırmızı ölü mü oluyor?

EKLEME: Bizim fay şuymuş da sonradan diriliyor mu çözemedim6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!  Holosen fayı: Holosen (son 11.000 yıl) yüzey kırılmasıyla sonuçlanan büyüklükte deprem üretmiş fay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Şubat 2023; 15:2:51 >

• 6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!
    6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!!medya adamıtwitter
    ““Deprem Vergileri Nerede? sorusu ile ilgili olarak Hükümet Yetkililerinin Açıklamaları, Televizyon ve Gazete haberlerinden derlenen dosya.” notu ile üye olduğum bir guruba gelen pdf’i video haline getirdim. ”
    https://twitter.com/medyaadami/status/1627590912791531521?s=20

heyecanla öyle demiştir imkansız bu rakam diyorlar. ama dün tiwtter da bir kanalda canlı yayında bölgeden bağlananlar vardı. Daha kayda geçmemiş bir sürü insan var diyorlar. bir de kurtulanlarla nufus ve kayıplar karşılaştırılacak bakalım o zaman rakam kaça yükselecek.

• por favor kullanıcısına yanıt

99 depremi sonrası yapılan evler bedava verilmedi. Karşılığında bir miktar para alındı. Sanki bedava verilmiş gibi deprem vergileri oraya harcanmış gibi gösterilmesi biraz komik oluyor.

Para alındığını nereden biliyorsun diyen olursa. Anneannem'in evi yıkıldı ve kalıcı konutlardan yer verildikten sonra Annem belli aralıklarla Annesi adına ödeme yaptı.

Şuan oturmakta olduğumuz evi almadan önce anneannem o evi satın onun parasını da kullanın dediğinde o evi sata bilmek için yine bir miktar para ödememiz gerekmişti. Ben o zamana kadar bilmiyordum o ev için para ödemekte olduğumuzu. O sayede öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Şubat 2023; 18:24:50 >
  • Millet paranoyak oldu iyice işi gücü bıraktı sokaktan fay hattı geçiyor mu diye bakıyor 😂
    (geçse nolcaksa kendini mi rahatlatıyorlar nabıyolar)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cb yine '' ama asgari bize 1 yıl müsaade.'' demiş, nasıl olacakmış o 1 yıl?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz renkli fay çizgileriyle ilgili sayfanın solunda bilgiler var. Sarı renkliler yüzeyde kırık tespiti yapılanlar olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam adam depremden 10-15 dakika sonra açmış konuyu. Olayın şokuyla bu kadar yıkıcı olacağını bilememiştir. İyi niyetle yazmıştır neyin tepkisi bu?

Bu forumda duyar kasmak modadır. Erkekler en az 1.80 boyunda, kaslı, mavi gözlü ve yakışıklı , kızlar çok çok güzeldir. Bu forumda aynı zamanda herkes çok zekidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Konumu itibarıyla fayın geçmediği ve herhangi bir yerdeki depremden etkilenmeyen yer mi var ki zaten...6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! 

Deprem yönünden en güvenilir yer İç Anadolu bölgesi özellikle de Konya bilinir mesela ama orası bile çevredeki depremlerden etkilenir.

Biz Denizli'de çocukluğumuzdan beri 4-5 şiddetindeki depremlere oldukça alışığızdır, 1976 depreminde 3 ay çadırda kalmıştık evimizin bi duvarında hafif çatlak oluşmuştu. 2011 de Konya'da iken bi deprem olmuştu 4,5-5 civarındaydı galiba, millet sokağa dökülmüştü biz de balkondan milleti izlemiştik.Bize göre normal sıradan bi depremdi ama depreme alışkın olmayan yerdekiler için büyük depremdi.

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.