AFAD Başkanı Yunus Sezer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 40 bin 689 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Deprem bölgesinde görevlendirilen Vali Osman Bilgin'den itiraf gibi bir açıklama geldi. Bilgin, "Açıklanan rakamlardan en az 3-4 belki 5 kat daha kötü" dedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 20 Şubat 2023; 3:38:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (226. sayfa)

-
-
Tez bu valinin kafası vurulaa
BİR KAÇ GÜNE İSTİFA ETTRİLİP YERİNE BAŞKASI ATANIR
-
bu sefer elazığ paluda olmuş 4.6
bu depremler niye hep gece oluyor bende onu çözemedim. sanki insanları bilerek uykuda yakalıyor gibi.. depremde art niyetli çıktı
-
Show tv Haber muhabiri dilara gönder istifa etti yada mecbur bırakıldı
Herhalde Şırnak valisi Osman bilgin de affını ister
Akp de istifa diye bir kavram yoktur görevden affı talep edilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sebebi belli değil mi sence?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu açan arkadaş ilk mesaja umarım ölü veya yaralı yoktur yazmış!
Dalga mı geçiyorsun birader nasıl bir cahil mesajı bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam kırmızı değil sarılar canlı yani diri fay. Siteden diri fay kısmını seçince sarı fayları gösteriyor. Belki hata olmuştur bilmiyorum ama Bende öyle yapıyor. Ben diri fayı seçince sarı fayları gösteriyor.
-
Hocam adam depremden 10-15 dakika sonra açmış konuyu. Olayın şokuyla bu kadar yıkıcı olacağını bilememiştir. İyi niyetle yazmıştır neyin tepkisi bu?
-
Nedir sebebi sence . Sen biliyorsun gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalova da denizde diye biliyordum fayı ama yanlış da olabilir
bizim zemin tepede ve iyi diye biliyorum da bina 86 yılında başlanıp 93 de bitirildi sağlam mı emin olamıyorum bu depremden sonra
-
Tekrar baktım da ee o zaman bu harita yanlış bizim ilçede sarı yok sadece kırmızı var nasıl iş bu
geçen yıl mart ayında ufak bir deprem olmuştu merkez bizim ilçe denmişti nasıl iş bu neye inanalım? artı bizim ilçe 1. derece riskli ilçeler arasında yani bursa ilçelerinde
neye inanacağımızı şaşırdık valla
Yani şimdi kırmızı ölü mü oluyor?
EKLEME: Bizim fay şuymuş da sonradan diriliyor mu çözemedim
Holosen fayı: Holosen (son 11.000 yıl) yüzey kırılmasıyla sonuçlanan büyüklükte deprem üretmiş fay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Şubat 2023; 15:2:51 >
-
medya adamıtwitter
““Deprem Vergileri Nerede? sorusu ile ilgili olarak Hükümet Yetkililerinin Açıklamaları, Televizyon ve Gazete haberlerinden derlenen dosya.” notu ile üye olduğum bir guruba gelen pdf’i video haline getirdim. ”https://twitter.com/medyaadami/status/1627590912791531521?s=20 -
heyecanla öyle demiştir imkansız bu rakam diyorlar. ama dün tiwtter da bir kanalda canlı yayında bölgeden bağlananlar vardı. Daha kayda geçmemiş bir sürü insan var diyorlar. bir de kurtulanlarla nufus ve kayıplar karşılaştırılacak bakalım o zaman rakam kaça yükselecek.
-
99 depremi sonrası yapılan evler bedava verilmedi. Karşılığında bir miktar para alındı. Sanki bedava verilmiş gibi deprem vergileri oraya harcanmış gibi gösterilmesi biraz komik oluyor.
Para alındığını nereden biliyorsun diyen olursa. Anneannem'in evi yıkıldı ve kalıcı konutlardan yer verildikten sonra Annem belli aralıklarla Annesi adına ödeme yaptı.
Şuan oturmakta olduğumuz evi almadan önce anneannem o evi satın onun parasını da kullanın dediğinde o evi sata bilmek için yine bir miktar para ödememiz gerekmişti. Ben o zamana kadar bilmiyordum o ev için para ödemekte olduğumuzu. O sayede öğrendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Şubat 2023; 18:24:50 > -
Millet paranoyak oldu iyice işi gücü bıraktı sokaktan fay hattı geçiyor mu diye bakıyor 😂
(geçse nolcaksa kendini mi rahatlatıyorlar nabıyolar)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cb yine '' ama asgari bize 1 yıl müsaade.'' demiş, nasıl olacakmış o 1 yıl?
-
-
Bu forumda duyar kasmak modadır. Erkekler en az 1.80 boyunda, kaslı, mavi gözlü ve yakışıklı , kızlar çok çok güzeldir. Bu forumda aynı zamanda herkes çok zekidir.quote:
Orijinalden alıntı: goodorevilHocam adam depremden 10-15 dakika sonra açmış konuyu. Olayın şokuyla bu kadar yıkıcı olacağını bilememiştir. İyi niyetle yazmıştır neyin tepkisi bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konumu itibarıyla fayın geçmediği ve herhangi bir yerdeki depremden etkilenmeyen yer mi var ki zaten...
Deprem yönünden en güvenilir yer İç Anadolu bölgesi özellikle de Konya bilinir mesela ama orası bile çevredeki depremlerden etkilenir.
Biz Denizli'de çocukluğumuzdan beri 4-5 şiddetindeki depremlere oldukça alışığızdır, 1976 depreminde 3 ay çadırda kalmıştık evimizin bi duvarında hafif çatlak oluşmuştu. 2011 de Konya'da iken bi deprem olmuştu 4,5-5 civarındaydı galiba, millet sokağa dökülmüştü biz de balkondan milleti izlemiştik.Bize göre normal sıradan bi depremdi ama depreme alışkın olmayan yerdekiler için büyük depremdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X