depodisk kendi firmasını kurmuş tamamen yerli sermaye ile devam eden firma kendisi bakıyor bende sormuştum arızalı ürünleri 3 yıl içinde birebir değiştiriyoruz cevabını aldım..
ürünü yeni aldım 3 yıl garanti süresi devam ediyor 64 veya 128 gb bellek almak üzere olduğum için satıyorum hız değerlerine kesinlikle ulaşan tam bir fiyat performans ürünüdür video test http://www.youtube.com/watch?v=LXo8oJuFBaI
Şık ve sağlam Alüminyum kasa
Ölçüler: 89.0*21.0*8.0 mm
Usb 3.0 hız değerleri : Read(okuma) 120 Mb/s Write(yazma) 40 Mb/s
Usb 2.0 hız değerleri: Read(okuma) 31 Mb/s Write(yazma) 21 Mb/s
*Hız değerleri kullandığınız bilgisayarın sistem özelliklerine göre değişebilir.
3 yıl Garanti ( garanti belgesiyle birlikte gelen faturayı saklayınız )
Dünyanın en iyi yarı iletken firmalarından biri olan MİCRON nand flash kullanılarak üretilmiştir.
FARK ETTİNİZMİ
RAKİPLERİNDEN DAHA HIZLI DAHA UZUN GARANTİ ALÜMİNYUM KASA BİRİNCİ KALİTEDE ENTEGRELER
birazdaha uygun fiyat yaprsanız almak isterim kardeş
Uzun zaman araştırdıktan sonra dayanamadım aldım 32 gb. olandan. Biraz büyük olmasına karşın , iddia ettikleri gibi aliminyum kaplama. Ayrıca hem winows da test ettim hem Linux da test ettim. Windows da okuma hızı 130-140 filan yazma hızıda 40-12 gibi. Linuxda da hemen hemen aynı değerler. Yani verdiğimiz paraya değer mi, bence fazlası ile değer. İnşallah uzun ömürlü olur ve şirkette yerli bir şirket olarak daha iyi yerlere gelir.
SELAMLAR BU URUNUN CALISIRKEN YANIP SONEN LED ISIGI VAR MI ACABA?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme