Şimdi Ara

Denon AVR-1801 den Onkyo TX SR 309 e terfi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hali hazirda Denon AVR-1801 marka amfiye sahibim ,

http://www.dvdtimes.co.uk/reviews/hardware/denon1801a.html

sizce Onkyo TX SR 309 terfi etmeye deger mi ?

• İncelemde tarih yok ama oldukça eski bir model elinizdeki amfi, artık değişme zamanı gelmiş. 309 giriş seviye bir amfi yeterli gelir büyük ihtimalle ama tabiki, mümkünse 509 yada 609 çok daha uzun vade işinizi görür.
  • Evet elimde Amfi eski model ve ben 2.el olarak almistim , benim gercekten merak ettigim Bluray Player kullanmiyorum , filmleri MKV. olarak seyrediyorum , hdmi baglantilari da acikcasi önemli degil koax dan amfiye baglaniyorum.

Dolby Digital 5.1 ve DTS 5.1 olarak filimleri seyrediyorum ve stereo müzik dinliyorum , simdi ben bütceme uyan Onkyo TX SR 309 amfiyi alsam degisen birsey olacak mi benim acimdan ? acikcasi bir degisiklik olmayacaksa yeni amfi almak istemiyorum , tecrübeleriniz paylasirsaniz sevinirim.
  • 309 yeni nesil bir avr yani 3D görüntü ve diğer yeni ses fortmatlarını destekliyor, ek olarak hdmi girişler var birde tabiki. Bunlara ihtiyacım yok derseniz, bunların dışında size bir getirisi olacağını sanmıyorum. 2 cihazda kullanılan görüntü ve ses işlemcileri arasında ne kadar bir fark olur ve siz bunun ne kadarını fark edersiniz onu yan yana görmeden tahmin etmek zor. Şahsen ben yerinizde olsam cihazı güncellemek adına bu değişimi yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

309 yeni nesil bir avr yani 3D görüntü ve diğer yeni ses fortmatlarını destekliyor, ek olarak hdmi girişler var birde tabiki. Bunlara ihtiyacım yok derseniz, bunların dışında size bir getirisi olacağını sanmıyorum. 2 cihazda kullanılan görüntü ve ses işlemcileri arasında ne kadar bir fark olur ve siz bunun ne kadarını fark edersiniz onu yan yana görmeden tahmin etmek zor. Şahsen ben yerinizde olsam cihazı güncellemek adına bu değişimi yapardım.

Sizinde belirttiginiz gibi Onkyo TX SR 309 alinca güncel bir cihazim olacak fakat yeni ses sistemlerini kullanmayacagim , yine normal Dolby Digital 5.1 ve DTS kullanacagim , acikcasi ben sesde büyük bir fark olur diye düsünmüstüm , tabi ses islemcilerini daha inceleyemedim birde kullandiklari ses islemcilerini arastirayim.

Cok tesekkürler.

• Ses islemcileri Denon AVR-1801 de 24-Bit , Onkyo TX SR 309 32-Bit DSP-Chip

24-Bit DSP-Chip vs 32-Bit DSP-Chip ?

google da yaptigim aramalarda bir sonuca ulasamadim , acaba aralarinda performans farki ne kadar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha'dan Denon'a geçiş
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.