Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.580
Cevap
95
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla harika kampanyaymış. Cuma günü 1611 aldım bende bu kampanyayı görünce içim yandı.
  • en son teşhir ürünü 1911 i dün akşam aldılar kutusu bile yoktu siyah nylona sarıp verdiler yine gelecekmiş
  • nerden aldın bu fiyata hocam yaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedikodu

Marmara Forum AVM'deki Satürn'den aldım.

Fakat daha sonra giden bir arkadaşın dediğine göre şu anda ellerinde kalmamış fakat yeni seri gelecekmiş. Ama aynı fiyattan gelir mi orası belli değil tabi.
  • Ben şunu anlayamıyorum : Adamlar 990 a satıyor yine para kazanıyor.
    Geçen hafta 1500 liraya satıyorlardı . Düşünün ne kadar kar ediyorlar bu işten
  • merhaba arkadaşlar bu gün denon 2311 aldım satründen hoparlör olarak ma rx 6 düşünüyorum uyumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini söyleyebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemreis -- 5 Nisan 2011; 22:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemreis

merhaba arkadaşlar bu gün denon 2311 aldım satründen hoparlör olarak ma rx 6 düşünüyorum uyumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini söyleyebilirmi
    güle güle kullanın yeriniz müsaitse RX8 daha güzel olur denon u kaça aldınız acaba?
  • Mekan çok büyük değilse RX6 larda yeter kanımca. Boyutlarının çok üstünde sesi var bu hoparlörlerin. Ama Denonla nasıl olur bilemiyorum. İyi olur diye düşünmekteyim, birbirlerini dengeleyecekleri yönünde daha önce değişik başlıklarda yorum yapan üstadlar olmuştu.
  • Denonun bu 1311 lik modeli hakkinda fazla bilgim yoktu ama ozelliklerne baktigimda ileriye dönuk bi sistem oldugunu gördüm we Bugun itibari ile denon avr 1311+pure acustik ile araniza katilmiş durumdayim:) fikir gorüş soru we cawaplari zamanim oldukca paylasmaya calisicam.sizlerde 1311 hakkinda görüşlerinizi yazarsaniz ayrica tşk.
  • murat 131: 2311 1890tl ye aldım iyidir umarım

bu gün rx6 lılarıda aldım hayırlsıyla kullanacağım mekan 22 m2 yeterli olur inş kablo sorunum kaldı şimdi :)
  • Arkadaşlar ben vsx-818 pioneer kullanıyorum. Denon bir avr almaya çok niyetliyim, 1911 aklımdaki model. Tabi aklımda Onkyo da var, çok kullanıcısı var ve yumuşak ses yapısını çok methediyorlar merak ediyorum açıkçası. Hoparlör kombinasyonum imzamda. 1911 model bir avr sahibi olmam neyi değiştirir? Çünkü bazı avrupalı sitelere bakıyorum pioneer 9xx serisine "Great Sound Quality, " Denon 1911 e "Good sound quality", 1610 a "Great sound quality", 818 pioneer "Great sound quality" olarak değerlendirilmiş. Şimdi 1610 1911 modelinden daha kaliteli sese mi sahip?
  • Ben de bugün Denon 1911 ile birlikte JBL Balboa Cine Pack 5+1 aldım.Henüz dinleme şansım olmadı.Uyum problemi yaşar mıyım bilmiyorum.Bakalım göreceğiz.Selamlar...
  • Denon AVR-390 model cihazım var, 1 yıl önce aldım ama henüz kullanabiliyorum, kitapçığında HDMI ile ses aktarımı yapılamaz diyor. Madem durum böyle neden arkasında HDMI girişler ve çıkış mevcut anlamadım. Yani madem sesi tos kablo ile bağlamam gerekiyor HDMI kabloyu direk tv ye bağlarım neden denon üzerinden geçireyim ? Bir garip durum, benmi yanlış anlıyorum acemiyim bu konuda biraz. Sesi HDMI üzerinden yürütmenin bir yolu varmıdır ?
  • Selam,

Ben de 3 günlük Denon 1311 sahibiyim.Fakat bu konuda çok acemiyim.Kurulum mikrofonuyla kurulum nasıl yapılmakta? 1311 için bu seçenek var mı? Manuel yapmak gerekirse önerebileceğiniz ayarlar nelerdir?
    Bir de ps3 bağladığımda sesi alamadım.Görüntü tv de geldi fakat ses yoktu .Neyi yanlış yapmış olabilirim ?
  • Merhabalar... 1311 almak istiyorum özellikle mkv filmlerdeki dts sorunuma son vermek amacıyla..Ayrıca yeni nesil ses formatlarınıdab(dts hd mas.audio ve true hd )destekledigini gordum 1311 in.İleriye donuk bir sistem olarak apartman dairesinde kullanacagım.İlave olarak yarı fiyatına alma şansım da var.Sanırım 400-500 tl ya mal olacak bana.Fakat hoparlörler konusu tam muama benim için..1311 ile uyumlu cok pahalı olmayan dedigim gibi apartman dairesinde kullanıcak bi hop.seti kaça mal olur ..Teşekkürederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone
    Arkadaşlar ben vsx-818 pioneer kullanıyorum. Denon bir avr almaya çok niyetliyim, 1911 aklımdaki model. Tabi aklımda Onkyo da var, çok kullanıcısı var ve yumuşak ses yapısını çok methediyorlar merak ediyorum açıkçası. Hoparlör kombinasyonum imzamda. 1911 model bir avr sahibi olmam neyi değiştirir? Çünkü bazı avrupalı sitelere bakıyorum pioneer 9xx serisine "Great Sound Quality, " Denon 1911 e "Good sound quality", 1610 a "Great sound quality", 818 pioneer "Great sound quality" olarak değerlendirilmiş. Şimdi 1610 1911 modelinden daha kaliteli sese mi sahip?

Stereo seviyorsanız pioneer dan şaşmayın derim. özellikle 92x ve 102x serileri.
  • Merhaba bende yakın zamanda denon alma taraftarıyım ama 1311 ile 1911 arasında kararsızım, çoğu arkadaş MM'den almış hem uygunfiyata hemde yanında 5+1 seti ile birlikte bu hafta sonu mağazaya uğramak şart oldu birde şu sıralar güzel bir denon+5.1 kampanyası duyan gören arkadaşlar olursaburadan da paylaşırsanız seviniriz.
  • Arkadaşlar kullandığım Denon avr 1910 amfimi satıyorum ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalteddivx

Merhaba bende yakın zamanda denon alma taraftarıyım ama 1311 ile 1911 arasında kararsızım, çoğu arkadaş MM'den almış hem uygunfiyata hemde yanında 5+1 seti ile birlikte bu hafta sonu mağazaya uğramak şart oldu birde şu sıralar güzel bir denon+5.1 kampanyası duyan gören arkadaşlar olursaburadan da paylaşırsanız seviniriz.

arkadaslar mediamarkt yada saturn deki denon 1311 ve 5+1 hoparlör setini önerirmisiniz?
  • Ben dün marmara forumdaki satürnden aldim 1311i pesin fiyatına 10 taksitle ama daha kurulumunu yapamadım bugün insallah halledecegim ama anlamadıgım bir konu var ps3, 2 hd reciver ve dark media player bağlıyacağım, hdmidan bağlanıyormuş peki media playerda bir hdmi çışı var onuda lcdye bağlıyorum lcdden çıkarıp 1311e bağlasam cihaz üzerinden hem ses alacağım hemde 1311 köprü görevi görüp lcdye görûntümü aktaracaki ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.