Şimdi Ara

Denon Anfi Pure Direct Sorunu ve Diğer Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende Denon avr-3803 anfi var RESİM eski sayılır artık günümüzde ne kadar iyi bilmiyorum ama daha önce bu anfi deki pure direct özelliğini kullanabiliyordum fakat şuanda pure direct tuşuna bastığımda arka hoparlörler devre dışı kalıyor bunun nedeni nedir yanlış bağlama yağmış olabilir miyim? ayrıca denon anfiler hakkında bilgisi olan arkaşlar varsa başka sormak istediğim sorularda var teşekkürler..

diğer sorunlarım,

1.tone defeat on/off özelliği var o neyi ifade ediyor?
    2. ben anfiye sadece tv nin arkasından gelen çıkışı bağladım. yani dvdyi receviever ı vs diğer cihazları ayrı ayrı bağlamadım hepsi sesleri tv üzerinden alıyor bunu ayrı ayrı bağlayınca ses te fark olurmu?
    3.TV ye bağladığım kabloda kaliteli av/kablo, optik kabloyla bağlarsam ses de artış olurmu?
    teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 14 Haziran 2010; 20:07:27 >

• Pure Direct modu 2 kanal müzik içindir ve amfinin hiç bir işlem yapmaması için kullanılır. Arka kolonların çalışmaması normal.
  • teşekkürler.. bir kaç sorum daha olucak size ve diğer arkadaşlara..
    1.tone defeat on/off özelliği var o neyi ifade ediyor?
    2. ben anfiye sadece tv nin arkasından gelen çıkışı bağladım. yani dvdyi receviever ı vs diğer cihazları ayrı ayrı bağlamadım hepsi sesleri tv üzerinden alıyor bunu ayrı ayrı bağlayınca ses te fark olurmu?
    3.TV ye bağladığım kabloda kaliteli av/kablo, optik kabloyla bağlarsam ses de artış olurmu?

teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.