Şimdi Ara

DENİZLİDEKİ DEV UFO'YU GÖREN VARMI? (VİDEO GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aksam saat tam 23:00 de gökyüzünde turuncu kocaman bir ısık vardı. tam kyk nın ordayken gördük ve hemen video cekmeye basladık sonra onlarca kişi bizle beraber izledi. cocugun biri sordu ısıgı sizmi yapıyorsunuz diye. buna güldük sonra kızın biri geldi günes tutulması bu hiçmi görmediniz dedi orda yarıldık zaten, gece gece ne günesi neyse ısık yayan cisim ara ara yavasladı ısık seviyesi degisti en sonunda tamamen söndü.. biraz daha kücügünü yine bu aksam yanlıs hatirlamiyorsam 7 gibi görmüstük. bizden baska görenler varmı forumda?

edit: video esnasında bize soru soranlara hep ucak dedik niye derseniz basımızda beklemesinler diye. kızlar dahil.. asagıdaki linkten indirebilirsiniz 16mb a düsürdüm videoyu.

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/w2ash340/24112011018.mp4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 25 Kasım 2011; 1:29:25 >

• Uyuyordum
  • valla vizeden soğukdan denizliye uzay aracı inse gidip bakmam, bu ara fenalardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

valla vizeden soğukdan denizliye uzay aracı inse gidip bakmam, bu ara fenalardayım

hangi fakülte? mühendisligin ki gecen hafta bitti
  • Videoyu da alabilir miyiz
  • video nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

valla vizeden soğukdan denizliye uzay aracı inse gidip bakmam, bu ara fenalardayım

iibf, oh valla ne diyeyim bu gün 2 sınav atlattık, yarın 3, cumarteside tek vizeyle nefes alıcaz bizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • video 720p ve aşırı küfür içeriyor. sesi silmem lazım koymam için ugrastirmayın arkadaslar sadece turuncu ısık olarak gözülüyor videoda. izlemezseniz bişey kaybetmezsiniz. ama eminim görenler yazacaktır birazdan konuya.
  • quote:

quote:

quote:

iibf, oh valla ne diyeyim bu gün 2 sınav atlattık, yarın 3, cumarteside tek vizeyle nefes alıcaz bizde

dostum sizin fakültede bi kız var aşırı şişman ve sarısın. isim vermicem burda tanıyormusun onu?

• no video no güven.
  • özelden atsana merak ettim.
  • Büyük ihtimalle atmosfere girerken parçalanıp sönen ufak bir meteordur.
  • videodan ss cek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Büyük ihtimalle atmosfere girerken parçalanıp sönen ufak bir meteordur.

o dediginden ilkkez gecen yaz gördüm. atmosfere girip toz duman olması 1 saniye ya sürdü ya sürmedi. ayrıca alev topundan farksızdı. bu ise öyle degil.. yeryüzüne gayet yakın ve yavas bir seyir halindeydi.

edit: video dan ss mantıklı bekleyin ayarliyim. tvc umarım iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 25 Kasım 2011; 0:27:44 >
  • Yalnız o balon olabilir. Bir alet var altını yakıyordun havada süzülüyordu rücgarın etkisiyle de gidiyordu baya
  • keşke lazeriniz olaydı tutardınız 10 km menzili var
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciditysilents

Yalnız o balon olabilir. Bir alet var altını yakıyordun havada süzülüyordu rücgarın etkisiyle de gidiyordu baya

bende baloncuların gelmesini bekliyordum
  • quote:

quote:

Yalnız o balon olabilir. Bir alet var altını yakıyordun havada süzülüyordu rücgarın etkisiyle de gidiyordu baya

Sadece olabilir dedim, dedikleriniz ona çıkıyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sadece olabilir dedim, dedikleriniz ona çıkıyor çünkü

kardesim gercekten balon olması cok zor. cünkü bizim burda yükseklerde laminar ve türbülans arası bir hava akısı var balon olsa sacma sacma hareketler sergilerdi.. uzaylı aracı demiyorum belki amerikanın işidir..

• denizlide deprem olabilir dikkatli bazı tüyolar aldım..(bilimsel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Kasım 2011; 0:36:33 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.