Şimdi Ara

Denizli okumak için nasıl bir sehir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum 9 eylül olmazsa pamukkale yazmayı düşünüyorum. Denizli nasıl bir şehirdir öğrenci için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Cristina Scabbia yardımcı olur.

• Yaşam ucuz otobüsler sivil 1.75tl kontörlü ve bir de aylık pasolusu var. Kontörlüde 1 saat içinde ikinci biniş bedava. Kampüs şehirle iç içe. Apartlar yurtlar bol. İki tane büyük alışveriş merkezi var. İncili pınar parkı adalet parkı gibi büyük parkları var.

Kürtler barzolar var ama çok değil heryerde yok. Oldukları yerler zaten belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okabe Rintarou

Yaşam ucuz otobüsler sivil 1.75tl kontörlü ve bir de aylık pasolusu var. Kontörlüde 1 saat içinde ikinci biniş bedava. Kampüs şehirle iç içe. Apartlar yurtlar bol. İki tane büyük alışveriş merkezi var. İncili pınar parkı adalet parkı gibi büyük parkları var.

Tıp fakültesinin yeri nerede hastanesi güzel mi biliyor musun? Şehrin öğrenciye bakışı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

quote:

Yaşam ucuz otobüsler sivil 1.75tl kontörlü ve bir de aylık pasolusu var. Kontörlüde 1 saat içinde ikinci biniş bedava. Kampüs şehirle iç içe. Apartlar yurtlar bol. İki tane büyük alışveriş merkezi var. İncili pınar parkı adalet parkı gibi büyük parkları var.

Tıp fakültesinin yeri nerede hastanesi güzel mi biliyor musun? Şehrin öğrenciye bakışı nasıl?

Pamukkale üniversitesi birçok bloklardan oluşuyor. Belli bir blokta da üniversite hastanesi var. Acili falan var. Bir de yazmayı unutmuşum. Üniversiteye yakın çamlık diye biryer var. Dağ havası isteyen yürüyüş piknik ve dağ bisikletlileri için güzel biryer.
     Denizli okumak için nasıl bir sehir?

Geçenlerde çamlıkta dağ bisikleti yaparken bisikletten düşmüştüm. dikişlik bir yara açılmıştı. Pamukkale üniversitesinee gittik yakın olduğu için. Sadece aciline gittim ama gördüğüm kadarıyla bayağı güzel biryer.

Şehrin insanlarının öğrenciye bakış açısı dersek. Diğer insanlara baktıkları gibi bakıyorlar. Tabi esnaflara öğrenciyim falan derseniz indirim yaparlar

• quote:

biz başka bir yerde mi okuyoruz arkadaş anlamadım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

biz başka bir yerde mi okuyoruz arkadaş anlamadım ki.

Yanlış yazdığım biryer mi var??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel gel pişman olmazsin. Bi İzmir olamaz ama bu tip şehirlerin arkasından gelir.

• Ben 4 sene gorev yaptım ınsanlarını seviyorum Denizli'nin esnafları cok güler yüzlü ve kaziklamaya çalışmaktan ziyade size yardımcı olmayı tercih ediyorlar. Hos insanlar lan :) keske yine orda çalışabilsem :) bir İzmir degil ama güzel :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.