Şimdi Ara

Denizli'de Uydunet Kullananlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizli'de uydunet kullanan arkadaşlar, nasıl memnun musunuz? 20 gündür kullanıyorum 512kb'lik hızım var gayet memnunum. Yalnız geçtiğimiz cumartesi frekans değişimi yapılıyordu,internet yoktu modeme tekrardan IP adresi aldırmak zorunda kaldım. Gelen servis elemanı modemin elektrik bağlantısını kesmeyin, bu gibi durumlarda modem IP adresini kendi alır dedi.Ben kullanmadığım zamanlar fişini söküyordum.Şimdi artık onların tavsiyelerine uyuyoruz.

• ben adsl kullanıyordum 4-5 ay önce 1mbit sınırsız uydunet e geçtim. arada bir calismalardan dolayı bahsettiğin gibi kopukluklar oluyor ama ben çok memnunum en azından adsl den daha memnun oldugum kesin
  • Epeydir forumda yoktum. Dediğiniz gibi adslden daha iyi. Çevremdeki çoğu insan uydunete geçiyor.Ben de 10 yıldır kablo tv kullanıyorum memnunum,uydunetten de memnun kalacağıma eminim. Şu teledünya hd nasıl acaba? Abone olmak ister misiniz diye telefon açıyorlardı.
  • Katılıyorum size ben de araştırdım internetten hem hız olarak hem fiyat olarak hem de hizmet olarak uydunetten daha iyisini bulamadım. İnternet bağlatmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Bilgi almak isteyen arkadaşlarada kampanyaları hakkında bilgim vardır yardımcı olurum.
  • konuyu araştırırken gördüm geç oldu ama:) neti değiştirmek istiyorum yorumları okudum iyi diyorsunuzda ben hala kararsızım. Daha önce ttnetten doping adsl geçtim berbar bi' şeydi . Tekrar ttnet aldık ama para konusunda bizi iyi kazıklıyolar bence :) nasıldır uydu net şimdi iyi mi diyosunuz geçeyim mi? :)
  • farukdogan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, açtığım konuyu unutmuşum sizin mesajınızla hatırlamış oldum :)

Öncelikle teknik servis hizmetlerinden memnunum, arıza durumunda hemen ilgileniyorlar ve sonrasında da müşteri memnuniyeti kontrolü için arıyorlar. Şimdi ben ttnet veya başka sevis sağlayıcılarının hizmetlerini hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum, ama kullanmış olduğum 512kb hı bana yetiyor şu an için memnunum. Bazen güzel kampanyalar oluyor geçmeyi düşünürseniz takip edip beğendiğiniz paketi seçebilirsiniz. Bu aralar modem kampanyaları da vardı sanırım.
  • hız konusunda tereddütlerim var. indirme hızı tabi ki fark eder ama nette dolaşırken fark eder mi ? indirme hızı ne kadar fark eder ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Konya’da ne durumda?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İndirme konusu bağlattığınız hız seçeneğine göre değişir, nette gezinmede bir fark olacağını sanmıyorum. Uydunet alt yapısı yer altında olduğu için dış etkenlere kapalı bir sistem, bağlantıda pek sorun yaratmıyor indirme hızı daha üst hız paketlerinde iyidir. Ben en düşük hızı kullandığım için 1 mb hıza göre indirmem yavaş.
  • Bu uydunet bir bizim oraya gelmedi gitti ya
  • Hangi mahalledesiniz? Kuruma talep dilekçesi verin, değerlendirirler diye düşünüyorum.
  • netimiz kotalı olduğu için pek fazla bir şey indiren biri değilim ama sınırsıza geçersem de indireceğim program film vs. olur . bu yüzden 1 mb düşük gelir gibi geliyor bana.
    5 mb alsam ttnetin 8 mb'e kadar olan internetiyle eşdeğer olacaktır heralde veya ttnet ten daha iyi ??
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Fatih mah hocam buraya gelir mi diye daha önceden aradım 150 kişi abonelik için dilekçe verirse olur dediler oda imkansız gibi birşey
  • İl genelinde olsa iyi olurdu, abone olmak isteyen çok kişi var. Yenişehirde talep çok olunca oraya da hizmet götürüldü. Sizin mahalleye de umarım yakın zamanda gelir. 150 kişi de çokmuş bütün mahallenin istemesi gerek. Biz 14 yıldır kablo tv kullanıyoruz yayınlar gayet iyi. Geçen yıl da teledünya hd yayına geçtik görüntü ve ses mükemmel. Hava şartlarından asla etkilenmiyor. 1200 evler tarafında da varmış sanırım, yeraltına hat döşemişlerdi, kapaklarda Türksat yazıyor.
    İndirme için 5mb yeterli gelir diye düşünüyorum. İsterseniz ttnet de kullanmış kişilere bir danışın derim.
  • araştırayım iyice. bide bizim burada kullanan var mı hiç sormadım yoksa 150 kişi nereden bulcaz :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.