Şimdi Ara

Denizi en temiz olan ada hangisi? ADALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizi en temiz olan ada hangisi? ADALAR

• Temizi bilmem de Kınalıada kirliydi geçen sene.Orayı önermem.
  • Gökçeada hocam çarşaf gibi ne dalga var ne başka bir şey kemerde alanyada fethiyede marmarada çeşmede denize girdim bunun kadar temizi yok.

Yalnız çok rüzgarlı zaten eski adı rüzgar adasıymış rüzgar ıslık çalıyor bazen güneş az vuruyor bronzlaşmazsın ve deniz çok soğuk resmen buz hoşuna gidiyorsa ne ala ama yarım saatten sonra çok üşüyorsun

edit: pardon hocam galiba istanbul adalardan bahsettin onu tam olarak bilmiyorum heybeliada iyi diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 8 Temmuz 2011; 23:13:27 >
  • sicilya
  • Kınalının en arka tarafı
  • bozcaadaya git has.... dersin okadar güzel
  • Heybeli'nin arka tarafında koylar var. Geçen sene ve ondan önceki sene yazın sürekli gittim, hala ölmedim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heybeli adada hem mangal yakılıp hem okey tavla oynaya bilceğimiz yerler halen var mı ?? ben 3-4 sene önce gitmiştim okey oynamaya masalar felan vardı çokta ucuzdu ücretsiz plajtı felan şimdi bakıyorum plaj 35tl

ucuz sakin güzel yer öneriniz var mı heybeli adada ? ? ?
  • Heybeliada diğer adalar nispeten daha uygun fiyat bakımından. Hala okey oynanacak yerler var ve adanın tepesindeki bayrak direğinin orası mangal yakmak için harika bir yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.