arkadaşlar yarın kardeşimle adalara gidip bisiklet sürüp denize girmek istiyoruz hangi ada daha iyidir hangisini önerirsiniz ?
up
ben arkadaşımlar kınalı adaya gitmiştik.ama sahili hep taşlıktı .ve denizi midyeliydi.bisiklet sürmek için uygun bi adaydı.manzarayı tarif bile edemiyorum o kadar süperdi.Ama bide büyük adayı araştır derim. gitmek için acele etme.sonra hüsrana ugrayabilirsin
biraz baktımda daha çok burgaz ada tavsiye edilmiş . . sizden fikri olan yok mu arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
ben arkadaşımlar kınalı adaya gitmiştik.ama sahili hep taşlıktı .ve denizi midyeliydi.bisiklet sürmek için uygun bi adaydı.manzarayı tarif bile edemiyorum o kadar süperdi.Ama bide büyük adayı araştır derim. gitmek için acele etme.sonra hüsrana ugrayabilirsin
eyvallah hocam cevap verdiğin için saol. . biz aslın biraz denize girmek biraz bisiklet sürmek istiyoruz büyükada bisiklet için iyi ama denize girmek için sahili var mıdır temiz midir bilmiyorum . kınalı adayı listeden çıkarttım size güvenerek diğer 3 ada arasında seçim yapmam gerek sabah yola çıkacağız . .
inş. iyi gecer ada maceranız.eglenirsiniz inş.
2 Haftalık İstanbul tatilimde Kınalıya gitmiştim deniz aşırı değildi ama dalgalıydı böyle yüzerken aşağı yukarı bayağı sallanıyorum :)) Ve bayağı kirliydi artık şansa kirli olduğu zamana mı rastladım bilmiyorum ama yüzerken önümden kullanılmış condom geçti ve çok iğrenmiştim(ciddiyim) Bisiklete gelirsek adanın hertarafını gezmedim ama bisiklet sürülebilir.Gerçi ben 1 saatlik kiraladığım bisikletin zamanını doldurmak için çok uğraşmıştım. (uzun zamandır bisiklet sürme isteğim olmasına rağmen).Param olsa ev alırım ama :D bu arada bişey farkettimde çok ama kullandım galiba umarım anlatım bozukluğu yoktur :D
cevaplar için sağolun arkadaşlar heybeli ve burgaz arasında kaldım heybeliada alman koyunu baya bi övmüşler ama oraya bisikletle gidilebilir mi acaba merdivenler fln olduğu söylenmiş . .
Adalar iptal kirlilikten dolayı
Buyukada'ya gidin, Buyukada'da vapurdan inince hemen sag tarafta ozel botlarla teknelerle sizi güzel koylara götüren şirketler var. 10 20 TL arasında şezlonglu temizlenmiş denizde yüzme imkanınız var. Canınız sıkılınca da akşama doğru kalkar bisiklete binersiniz..
Yok ben para vermem öyle diyorsan da Burgazada plajini öneririm. Heybeliada'da Alaman koyu da var onu da tavsiye edebilirim. Kınalı'ya gitme derim, pek bir şey yok..
adalarda güzel yerler yok yüzmek için çoğu kirli oluyor ve taşlı
Burgazada asla önermem. Çok kirli bir plajı ve denizi var.
o zamansa seçimimizi büyükadadan yana kullanıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme