Şimdi Ara

Denizde yüzmeyi sevip ama deniz anası ve diğer yaratıklarla karşılaşmaktan çok korkanlar kulubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı benim gibi denizde yüzmeyi sevip ama deniz anası ve diğer yaratıklarla karşılaşmaktan çok korkan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekle kanki

• Varsa onlarla beraber mi gircen denize

• benn :D ayağıma yosun deysin korkudan 10km hızla kıyıya yüzüyorum, demek deniz anası falan gelse kıbrısa yüzücem :D
  • eqle

• deniz anası benim ayaklarıma falan çarpıyor acayip oluyorum içimdem köpekbalığı ayaklarımı çarpıyor hissi oluyor
  • Eskiden yoktu ama abim yüzünden bu korku oluştu. Küçükken yüzüme deniz anası attı ve yüzümü yaktı o deniz anası günden sonra gördüğüm anda korkudan altıma yapacak duruma geldim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopekbaligi bile gelir diye korkuyorum dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

Eskiden yoktu ama abim yüzünden bu korku oluştu. Küçükken yüzüme deniz anası attı ve yüzümü yaktı o deniz anası günden sonra gördüğüm anda korkudan altıma yapacak duruma geldim

Oha niye öyle birşey yaptı lan iz kaldı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

Eskiden yoktu ama abim yüzünden bu korku oluştu. Küçükken yüzüme deniz anası attı ve yüzümü yaktı o deniz anası günden sonra gördüğüm anda korkudan altıma yapacak duruma geldim

Oha niye öyle birşey yaptı lan iz kaldı mı ?

Ben 3-4 yaşında falandım abim de benden 3 yaş büyük . Çocukluk aklı işte başta kum falan atıyorduk sonra eline denizanası alıp attı iz falan kalmadı da çok acıyor arasıra gözlerimin altı falan da o günden sonra bir garip oldu anlatamayacağım şekilde. Belli oluyor yaklaşınca. Onun dışında yüzüne değdiği an çok kötü yakıyor tarif edilemez o acı

• piranha 3d izle sonra denize gir

bir kere yaptım arkamdan kefalmi sazan mı ne zıpladı yüzerken korkudan roket gibi kıyıya yüzmeye başladım
  • Kumlu yerde yüzüyordum o anda koskaca denizdeki küçücük yosun bana denk geldi herhalde ayağım ile bi bastık o an direk yatay hale gelip kulaç atmaya başladım karnım kuma deyinceye kadar ayaklarımı indirmedim
    Bi nevi kıyıya vurdum

• benim lan bu. keşke babam gibi olsaydım. herif bear grylls gibi geziyor
  • Sefil biloya bakın hele kulüp kuruyo

• benimde ablamın arkadaşı şu yakmayan 3 noktalı denizanalarını alıp elinde sıkıyordu. böyle parmak aralarından çıkıyordu asdfghj manyak karı.
  • Benimde ayağıma bir şey dokununca çok korkuyorum birde ufak bir ısırık alırsa direk kıyıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

Sefil biloya bakın hele kulüp kuruyo

Ne var yea

• Yanımda pilot kalem taşıyorum tehlikeli deniz canlısı yaklaşırsa boynuna saplayıp gebertiyom direkt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Kumlu yerde yüzüyordum o anda koskaca denizdeki küçücük yosun bana denk geldi herhalde ayağım ile bi bastık o an direk yatay hale gelip kulaç atmaya başladım karnım kuma deyinceye kadar ayaklarımı indirmedim
    Bi nevi kıyıya vurdum

Aynı ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kulübü açtıydım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.