Şimdi Ara

Denizde yüzerken şu kıl olduğum balıklar hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitanesi vakumlu arkadaşlar dudaklarını kuma gömüyor 1-2 sonra yüzüyor başka yere gömüyor üstü desenli yılan gibi deseni var

Diğeride normal akvaryum balığı gibi ama büyük ve gri renkte ve bunlar bize çok meraklı oluyorlar, TAKİP EDİYORLAR, isteseniz elinizle tutarsınız ama tak kaçıyorlar...

Çok kıllanıyorum deniz zevkim 0a indi bu balık hakkında bilgisi olan, gerekirse süzgeçle yakalamayı düşünüyorum gayet kolay yakanırlar, zararlılarmı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk anlattığın çok küçükse kum balığıdır. Sahilinde kum bulunan bütün denizlerde görebilirsin.
  •  Denizde yüzerken şu kıl olduğum balıklar hakkında bilgisi olan?

bunları mı diyosunuz hocam? pek zararlı değiller, bi tanesi parmağımın ucunu ıstırdıydı hafif ama sadece acıtıyor o kadar.
  • Belki sana yüzerken eşlik etmek istiyodur sende onla beraber yüz işte pirana değil ya ne yapacak sanki.
  • gecen yaz bodrumda yüzerken ısırmıştı. 2 gün hastanede yatmıştım. Butun tatıl mahfolmuştu. Sen sen ol çok yaklaşma. Hatta havuz varsa ona gir.
  • 2. anlattığınız balık mırmır olması lazım ufak ufak ve acıtarak ısırırlar çok sinir bozucu
    zararı var mı ? hayır yok
  • mırmır kendini kuma gömemez.
    sizin bahsettiğiniz normal bir kaya balığı tarzında çoğunlukla gri renkte kendini kuma gömen 5 ila 10cm arası balıklar olması lazım. hemen her yerde bulunurlar.

ikinci tabire gelirsek gri renkte takip eden demişiniz çoğu ufak balık insanları takip eder yine zararsızdır. asıl zararlı olanları sürekli görmediğimiz balıklar

edit: yakalıymassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 20 Haziran 2013; 16:13:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.