Şimdi Ara

denizde gözünü açamayan var mı benden başka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

denizde gözünü açamayan var mı benden başka?

(En Son Oy Tarihi: 8.7.2021)
Giriş
  • ben hiç açamam gözlerimi denizde. açmayı bırakın gözüme bir damla su kaçsa yüzerken rahatsız oluyorum. silmek zorunda kalıyorum elimle.
    bakıyorum insanlara dibe dalıp kayalara filan bile bakıyorlar ne güzel :)

• Nerede denize girdiğine bağlı. Mesela Akdenizin suyu çok tuzlu. İnsanın gözünü çok yakıyor. Ama marmarada rahatlıkla gözünü açıp yüzebilirsin..
  • karadenizde de açamamama gibi bi problem yok
  • ben daha önceden denize bir iki kere girmiştim antalya ve izmirde.
    yüzme bilemediğim içim kenarda oyalanırdım oylesine ve bu aradimkanı yok gözümü açamazdım. ancak geçdiğimiz ay içinde konya'da havuzda yüzmeyi öğrendim.

ilk baslarda havuzda da gozumu acamıyordum afakat sanırım tecrübe ile alakalı, havuza hergun gittiğimiz için yüzmeyi de iyice öğrendim.
    ilk günkü durumuma göre şu anda çok iyiyim. bu arada gözümü açmayı da başarabiliyorum.. lazımda oluyor.

aşağıdan yüzerken birilerine çarpmamak için iyi oluyor.. -))

düzenleme: ama denizde açabilirmiyim bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 16 Ağustos 2006; 17:00:30 >
  • karadeniz iyi güzelde insan yiyor ya
  • acarım 30 sn falan sonra dayanamam cıkarım (hem nefessizlikten hemde gözümden)
  • açarım ama bişey göremem diye bi seçenek koysaydın ben onu işaretleyecektim.kaç kez denedim ama nafile açıyorum.bakınıyorum etrafa.ama bi halt göremiyorum.deniz gözlüğü ile anca işte.aslında fazla ihtiyaç olmadığı sürece açmayın bence.deniz suyu kanlandırıyo.havuzda ise bi sürü kişi giriyo.hijyen açısından ii değil yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende her türlü suda açarım sonra dışarda çok yakıyo özellikle akdenizde ve egenin güneyinde...baya bi yanıor gözler..ama yinede açabiliyorum...
  • Açarım + suyun dibini deniz gözlüğü kadar net görebilirim istediğimde. İsteyenede nasıl bakılacağını öğretirim.
  • Havuzda gözü açmak daha tehlikeli.
    Klor sudan beter yakıyor.
  • marmarada gözümü açabiliyorum ama sonra çok kötü oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan®

marmarada gözümü açabiliyorum ama sonra çok kötü oluyor..

• havuzda göz mü açılır bee, o pis suda. ıyyyhhh

en iyisi deniz. göz le de ilgili bi problem hiç olmuyo
  • tatlı su tuzlu su hepsinde gözümü açarım daldığımda dibe yakınlığımı görmek için yoksa kafamı kuma vurabilirim

örneğin hersene silifke/ taşucuna gideriz yazlığa Akdeniz sahilleri mis gibi suyu çok tuzlu fakat genede gözümü açarım,
  • Denizde açarım havuzda açamam pis
  • akdenizde açmam, egede belki, marmarada aççama lağımda açarım, karadeniz miss
  • Veriyom tekniği buyrun. Parmaklarla avuç içi ile 90 derece olucak şekilde parmaklar kırılır. gözün üstüne 2 yandan yapıştırılır üsten de hava giremeyecek kadar bitiştirilir. İçine birazcık hava üfle al sana doğal deniz gözlüğü herbişeyi görebilirsin suyun dibini ayna gibi görebilirsin.
  • arkadaşım düzgün klorlanan bir havuz deniz suyundan çok daha güvenlidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

havuzda göz mü açılır bee, o pis suda. ıyyyhhh

en iyisi deniz. göz le de ilgili bi problem hiç olmuyo

• senelerdir yüzme antremanlarında gözlük kullanmaya alıştığım için açmak istemiom gözleri.her suda açma açarım ama havuzda klor,denizde ise tuz yakıyor.onun için yüzerken gözlük kullanırım
  • valla duşta bile açamıyorum.yüzmede bilmiyorum zaten.bu konuya neden mesaj yazdığımı hiç sormayn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.