Gold kart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (3. sayfa)
-
-
Kaptan yatmadı daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamada görünmeyene SMS ile katılıyorum. Sorun olmuyor.
-
An itibariyle yatmış görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak ayına ait bonuslar yattı. Bilginize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf kaptanın görevi gelmeden tüm kampanyalara katıldığım için sonrasında sadece kampanya katılım görevini yapamadığımdan 20 tl eksik yattı. Tecrübe satın almış oldum :)
-
Katıl botonu hala gelmedi mi, yoksa bende mi sorun var?
2 kartımdan birinde kampanya katılım linki çıktı katıldım, diğerinde ne yaptıysam çıkmadı. Kampanya görünüyor ama katılım linki yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herseye zam geldi bankanin verdigi puanlara zam gelmedi :)
Katıla tıklamadan kampanyaların hepsine katılmışım. Aynı duruma düşeceğim sanırım.
Bu ara bu kaptanın görevi kampanyasına aidatsız olan NET KART ile katılabiliyorsunuz.
-
Kaptanın görevi kampanyasına katılmadan kampanyalara katıldığım için bu ay geçerli saymadı ilk kez ilginç. bir de bu 50000 adım her gün başa sarıyor günlük değildir heralde
-
arkadaşa kart aldık, uygulamada kaptanın görevi gözüküyo ama göreve başla butonu aktif değil. sadece bilgi al butonu var. sebebini bilen var mıdır?
-
Kredi kartı yoksa gorev morev yok. Bankanatikler olmuyor
Diger olasılık uygulama güncel olmayabilir.
Bu arada beyler, sanal kart harcama 1-2 yerden yaptim ama yansimadi. Sanal karti berden yapiyorsunuz? Pm de atabilirsiniz
1-5-10 lira gibi düşük miktar sanal kart harcamalarını saymıyor.
En az 20 lira olması lazım sanırım.
-
20 altını saymıyor dediğiniz gibi tecrübe ile sabit 👍quote:
Orijinalden alıntı: shutterbug1-5-10 lira gibi düşük miktar sanal kart harcamalarını saymıyor.
En az 20 lira olması lazım sanırım.
Kampanyalar sekmesindesiniz. Soldaki ana sayfa sekmesine tıklayın, katıl butonu çıkar.
-
Yeri degil ama nette açıklamalarda göremediğin için soruyorum arkadaslar denizbank yeni kredi karti alsak bu %50 200 tl kampanyasi devam ediyor ve bu kartla kyk borcunu ödesek iade oluyormu ? Belki vergi vs borcunu ödeyen olmuştur
Evet olur. Ama daha önce kullanmadıysanız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağol kral
Mart ayı kaptanın görevi kampanyası başladı arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X