Ya bu bölümü çok övdüler fakat çok iyiyse maaşı hazır iş garantisi kesin olan bir bölüm ise neden itü'deki sıralaması bile 42800 (türkçe bölüm bu, ing. 30 küsür bin) olsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
Ne tur bilgi istiyorsun zamaninda arastirmistim bayaa
Bunu okuyan kaptan oluyor diyor. Çok yüksek maaş alırsın diyolar iş garanti gibi birşey diyorlar. Ama sıralama 40-50 binde bu kadar iyiyse neden tercih edilmiyor ? Bu işte bir terslik var ama çözemedim
kaptan oluyon en nihayetinde iyi para var ama aile yaşantısı fln sıfır bide deniz sıkabiliyomuş ktü de biriyle oknşmştum pişmandı ama bilmiyorum sana bağlı
Benim bildigim sadece Istanbul Universitesinden mezun olundugunda kaptan olunamiyor.Itu,Katu,9Eylul,Dogu Akdeniz den mezun olundugunda kaptan olabilirsin.Gemiye cikman icin belli sinavlar var bunlarin egitimini okulda aliyorsun zaten.
Siralamanin dusuk olmasinin nedeni aile ve kara yasantisinin cok az olmasi.Adi ustunde kaptanlik surekli gemidesin.Ama 10 yil calisip karaya cikanda cok.Cok az kismi mezun oldugunda karada calisiyor.
Bu bolumun kral okulu Itu dur Hatta itu degil yuksek denizcilik okulu mezunuyuz derler.
Benim bildigim sadece Istanbul Universitesinden mezun olundugunda kaptan olunamiyor.Itu,Katu,9Eylul,Dogu Akdeniz den mezun olundugunda kaptan olabilirsin.Gemiye cikman icin belli sinavlar var bunlarin egitimini okulda aliyorsun zaten.
Siralamanin dusuk olmasinin nedeni aile ve kara yasantisinin cok az olmasi.Adi ustunde kaptanlik surekli gemidesin.Ama 10 yil calisip karaya cikanda cok.Cok az kismi mezun oldugunda karada calisiyor.
Bu bolumun kral okulu Itu dur Hatta itu degil yuksek denizcilik okulu mezunuyuz derler.
itü 42800 ile almış benim sıralama 46400 gelmez sanırım ama 9 eylül kesin gibi o 50 bin ile alıyor . Of keşke itü olsaydı o zaman çok iyi olurdu sanırım
Itu gelebilir belli olmaz bu sene,9eylul de gayet iyidir isteklerin dogrultusunda ise tercih edebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme