Şimdi Ara

Deniz Seki İade-i İtibar İstiyor [!!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Deniz Seki İade-i İtibar İstiyor [!!!]

Deniz Seki, yargı kurumundan ‘iade-i itibar’ istiyor.

Uyuşturucu davasında hüküm giyip cezaevinde toplam 3 yıl 2 ay hapis kalan ünlü popçu, 5 Haziran’da özgürlüğüne kavuşmasının ardından ilk kez konuştu. Pek çok röportaj teklifi alan Seki, hiçbir basın mensubunu kırmamak için sadece Armağan Çağlayan’a röportaj verdi ve aynı anda herkesin bu söyleşiye ulaşmasını sağladı.

‘Firari dönemde, hayatım hapiste olduğumdan çok daha kısıtlıydı. Çok kâbus bir dönemdi. Geriye dönüp baktığımda ‘Nasıl oldu bütün bunlar!’ diyorum. Allah’a teşekkür ediyorum sabrında bana yardımcı olduğu için’ diyerek adaletten kaçtığı günlere açıklık getiren Seki, yargıdan da kritik bir talepte bulundu:
    ‘Bana bir ‘iade-i itibar’ borcu olduğunu düşünüyorum yargının. Yine de yargıya sonsuz güveniyorum. Ve bu sorunu; devlet büyüklerimizin, yargının ve savcıların çözeceğini düşünüyorum.’

Seki, ‘hapishane ortamını nasıl tanımladığı’ sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

‘Açık görüş günleri hem çok mutlu, hem mutsuz günler… 40 dakikada bir zil çalıyor. O zil de ayrılık çanı. O ayrılık çanı, inanılmaz yüreğine dokunuyor insanın. Aynı şey keza, kapalı görüşte telefon pat diye kesiliyor. O eller o cama yapışıyor. Gözlerde yaşlar. Anlatırken bile boğuldum. Zordu ya.’

‘Hapishane için ‘topraksız Zincirlikuyu’ demiştim. Kocaman böyle bir havuzun, boş bir havuzun içine atılmış susuz balıklar gibiyiz yani. Gökyüzüne bakıyoruz; gökyüzü dikdörtgen. Boyuna 21 adım, enine 10 adım bir avlu var. 8 metrekare bir oda var. O odanın içinde bütün yaşam alanın.’

‘Kader diye bir şey varsa, kaderin içinde ‘keder’ diye de bir şey var. Ben de kaderimin içindeki kederimi yaşadım. Hiç geriye dönüp bakmıyorum. Yaşandı ve bitti.’

Seki, tahliye öncesi koğuş arkadaşlarının yaptığı bir jestten de bahsetti ve ‘Özgür kalmadan önceki son gecemde, koğuştaki 21 kişi de şarkı söyledi. Şahane pastalar yapmışlar. Ben de onlara, bir irmik böreğim var, oraya özgü, ondan yaptım’ dedi.

Link:http://www.metrosfer.com/deniz-seki-iade-i-itibar-istiyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 16 Haziran 2017; 23:12:28 >

• Torbacılar için bir uygulama olmalı tabii.
  • Milletvekilinden sanatçısına hepsi pişkin
  • Küçücük çocukları, gençleri zehirleyenlere af olmamalı, gözün doysun Deniz Seki albümlerden kazandığın milyon liralar neyine yetmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Seki İade-i İtibar İstiyor [!!!]
  • En azından şuçu fetoya atmadı.
  • Devleti borçlu çıkaracak utanmasa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence kabine kurulup derhal özür dilemeleri lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.