Şimdi Ara

Deniz Seki'den Nazire Şenlendirici'ye 2 EV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şunlara bakın yaa hayatlarını evlerle satıyorlar....

Nazire Şenlendirici, Deniz Seki ile aşk yaşayan eşi Hüsnü Şenlendirici'den boşanmak için 6 ev istemiş. Sevinçten havalara uçan Deniz Seki sevgilisine "İki ev benden" demiş Şarkıcı Deniz Seki ile 2 çocuk babası, evli klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin aşkı geçen nisanda ortaya çıkmıştı. Hüsnü Şenlendirici, Nazire Şenlendirici ile 13 yıllık evliliğini noktalamak için mahkemeye başvurmuştu. Nazire Şenlendirici ise "Hüsnü bana 2 değil, 100 trilyon lira tazminat verse bile boşanmayı asla kabul etmeyeceğim. Çünkü benim para pulda gözüm yok" demiş, hatta Deniz Seki'nin evini basmıştı.

Deniz'e müjdeli haber

Nazire Şenlendirici bakmış ki, eşinin eve döneceği yok, sonunda boşanmaya yeşil ışık yakmış. Hüsnü Şenlendirici'den 4'ü memleketi Bergama, 2'si İstanbul'da olmak üzere 6 ev ve nakit para istemiş.
    Müjdeyi duyan Deniz Seki sevinçten havalara uçmuş ve hemen kesenin ağzını açmış. Hüsnü Şenlendirici'ye "Parayı sakın dert etme. İstenilen iki daireyi fiyatları ne kadar olursa olsun ben alırım" demiş.

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/19/son/sonyas06.asp

• Arkadaşım evliliğe bende inanmıyorum eskidenmiş

Az calısanın karısı elinden gider

Yiyip yiyip duba olan kadının kocası gider

Rekabeti canı gonulden destekliyorum

Erkek arkadaslarada tavsiyem 35 inize kadar ewlenmeyin 35 inize kadar kadınların peşinden kosarsınız sonra onlar sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Arkadaşım evliliğe bende inanmıyorum eskidenmiş

Erkek arkadaslarada tavsiyem 35 inize kadar ewlenmeyin 35 inize kadar kadınların peşinden kosarsınız sonra onlar sizin

• deniz seki zamanında jüri üyeliği yaptığı popstardan, yarışmacılardan birisi daha önceden cinayet işlediği için jürilikten çekilmişti. o zaman güya bir ahlaki ders veren deniz seki bugün yaşadığı yasak aşkla ahlaksızın önde gideni olmuyormu
  • quote:

Yorumunların çok hoşuma gitti arkadaşım.Tamamen katılıyorum

• quote:

Sanırım tecrübelisin.
  • Deniz Sekiye gıcık oluyorum.Hoş Hüsnüyede gıcık oluyorum.Hepsine gıcığım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

quote:

Deniz seki doğurmadan bu halde Nazire gibi doğursa ne hale gelecek kimbilir? Evlilik güzel olabilir de çoğu erkek çekilmez durumda o yüzden belli bir yaştan sonra kadınlar da kocalarına önem vermiyorlar. Bu yüzden ilişkiler kopuk kopuk. Zaten sadakatsiz çoğu kadın veya erkek. Evde çocuk bakıyor gözüken çoğu genç kadın kocalarını aldatıyor . Hem de hiç renk vermeden...Bekleyin 35 e 40 a kadar da 20 yaşındaki genç kızlar yaşlı kocalarını yani sizi parmaklarında oynatsınlar kendini çok zeki sanan erkekelr (bazıları için söylüyorum bazıları iyi ve zeki hala alaha şükür ki ).

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

deniz seki zamanında jüri üyeliği yaptığı popstardan, yarışmacılardan birisi daha önceden cinayet işlediği için jürilikten çekilmişti. o zaman güya bir ahlaki ders veren deniz seki bugün yaşadığı yasak aşkla ahlaksızın önde gideni olmuyormu

Deniz Seki'Nin dedeside bıçakla yaralama suçundan hapiste yatmış ama hiç demiyor bunu.

Gücü Bayhan'a yetiyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

quote:

quote:

Deniz seki doğurmadan bu halde Nazire gibi doğursa ne hale gelecek kimbilir? Evlilik güzel olabilir de çoğu erkek çekilmez durumda o yüzden belli bir yaştan sonra kadınlar da kocalarına önem vermiyorlar. Bu yüzden ilişkiler kopuk kopuk. Zaten sadakatsiz çoğu kadın veya erkek. Evde çocuk bakıyor gözüken çoğu genç kadın kocalarını aldatıyor . Hem de hiç renk vermeden...Bekleyin 35 e 40 a kadar da 20 yaşındaki genç kızlar yaşlı kocalarını yani sizi parmaklarında oynatsınlar kendini çok zeki sanan erkekelr (bazıları için söylüyorum bazıları iyi ve zeki hala alaha şükür ki ).

Bakış açına saygım var arkadaşım ama illa bir kişi o yaşa geldiğinde kendisinde kat ve kat küçük eşlerle yaşamını sürdürecek diye bir kaide asla yok.Benim bu konuda arkadaşa katıldığaım düşünce;eğer insan hayatının partnerini 35 yaşına kadar bulursa ve kendinden eminse tamam kaçırmasın fakat bazı kişilerde genç yaşta direk evlenme piskolojisi vardır.İşte ben bu düşünce sistemine karşı çıkıyorum;insan toyken her türlü hatayı yapmaya müsaittir dolayısıyla önce tecrübe kazanmayı beklemelidir.35 yaşına geldiğinde kendine güzeller güzelli,eşit yaşta bir partner bulup evlenirsin ve diğer evliliklere kıyaslan hayallerindeki birlikteliğe ulaşma şansın çok daha fazla olur

• quote:

quote:

quote:

. Evde çocuk bakıyor gözüken çoğu genç kadın kocalarını aldatıyor . Hem de hiç renk vermeden...

Çoğu böyledir demek çok yanlıştır.Çevrende bu tür insanlar olabilir ama insanımızın çoğunun böyle olması inanılacak birşey değil ve iftiradır.Ve unutma ki herkesin ailesinde çocuklarına bakan bir anne bulunur.Senin ailende de..1000 düşün 1 söyle boşuna dememişler

• quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Çoğu böyledir demek çok yanlıştır.Çevrende bu tür insanlar olabilir ama insanımızın çoğunun böyle olması inanılacak birşey değil ve iftiradır.Ve unutma ki herkesin ailesinde çocuklarına bakan bir anne bulunur.Senin ailende de..1000 düşün 1 söyle boşuna dememişler

Gördüğüm şeyleri sen forum sayfalarında öyle istiyorsun diye inkar edecek değilim. Gözlerin kapalıysa ben ne yapabilirim? Bayan olduğum halde midemin bulandığı çok kadın gördüm ben. Herkesin ailesinde çocuklara bakan bir kadın bulunur vs gibi sözlerinle ne alakası var kocasını aldatan kadınların?Sapla samanı birbirinden ayırd edememek gibi sorunu var çoğu insanın bunu biliyorum. Fakat görünen göz de kılavuz istemez. Sırf sen öyle istiyorsun diye gözümle gördüklerimi beynimden silecek halim yok. Seni de tanımıyorum ayrıca bana neden böyle bir konuda alıntı yaptın anlamadım? Boşa gereksiz bir sesleniş olmuş senink...Gördüklerimden hala midem bulanıyor benim. Güneş balçıkla sıvanmıyor ne yazık ki...maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Everlasting:. -- 19 Temmuz 2007; 18:46:17 >

• quote:

quote:

Gördüğüm şeyleri sen forum sayfalarında öyle istiyorsun diye inkar edecek değilim. Gözlerin kapalıysa ben ne yapabilirim? Bayan olduğum halde midemin bulandığı çok kadın gördüm ben. Herkesin ailesinde çocuklara bakan bir kadın bulunur vs gibi sözlerinle ne alakası var kocasını aldatan kadınların?Sapla samanı birbirinden ayırd edememek gibi sorunu var çoğu insanın bunu biliyorum. Fakat görünen göz de kılavuz istemez. Sırf sen öyle istiyorsun diye gözümle gördüklerimi beynimden silecek halim yok. Seni de tanımıyorum ayrıca bana neden böyle bir konuda alıntı yaptın anlamadım? Boşa gereksiz bir sesleniş olmuş senink...Gördüklerimden hala midem bulanıyor benim. Güneş balçıkla sıvanmıyor ne yazık ki...maalesef...

Demekki yanlış bir çevrede yetişiyorsun.Allah yardımcın olsun ne diyim.Umarım etkilenmezsin çevreden

• quote:

Demekki yanlış bir çevrede yetişiyorsun.Allah yardımcın olsun ne diyim.Umarım etkilenmezsin çevreden

Yanlış çevrede neden yetişeyim? Komşu kadın kocasını aldatıyorsa bana ne? Kocası düşünsün. Ben sadece at gözlüğü takmıyorum bazıları gibi. Gözlerimi kapamıyorum görüyorum olanı biteni. Ayrıca keşke namuslular da namussuzlar kadar cesur olabilse, benim gibi de namussuzların namus namus diye yalandan çığırtkanlıklarının farkına varabilse...Çoğu erkek kadın ayakta uyumasa.

At gözlüklerini at da çevrene bir de öyle bak. Belki değil mutlaka kaçırdığın bir şeyler vardır.Alalah sana da yardımcı olsun

• Kadın birazdaha naz yapsa 16 ev verceklermiş artık
  • deniz seki son ve en yeni aşkı (!!! ) zurnacı abimiz hüsnü şenlendiriciye bestelediğini söylediği şarkılarını yana yıkıla geçen sene başka birinin elinden aldığı okan bayülgene söylüyordu...

araya bir tane de evli sevgili girdikten sonra deniz hanım zurnacı şenlendirici hüsnü abimizde karar kıldı...yapar olabilir kadın özgür bir kadın... herhalde 2 çocuklu 15 yaşında kocaya verilmiş gözünü kocasında açmış nazireye bakıp bakıp gülüyordur deniz ablamız. ne bilsin nazirecik namuslu evinde oturup kocasına çocuk doğurmak iyi güzel bir şey sanıyor. deniz ablası gibi salına salına dudak büke büke aşk yaşadığı sevgilileri yok ki. deniz hanım başka zurnacı düdükçü bulursa gelecek yıllarda belki bir iki tüyo verir nazireye de... ama şimdi olmaz. bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim şarkıcı emelin sevgilisiyle de aşk yaşamıştı deniz seki. sonra emel aynı adamla beraber oldu. fakat adam gitse de emelle denizin dostluğu baki kaldı.

şimdi de bir hüsnü gider başkası gelir yeter ki gönüller hoş olsun. şimdilik düdüğü hüsnü abimiz çalıyor etrafını ve denizini şenlendire şenlendire... nazire varsın eteğine yapışmış çocuklarıyla ağlasın sızlasın dursun kimin umurunda önemli olan kocasıyla deniz denen şarkıcı kadının mutlu olması... yaşasın iki yüzlü evli erkekler ve onların göğsünü gere gere basın açıklamaları yapan yüzsüz utanmaz sevgilileri.

• quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

deniz seki son ve en yeni aşkı (!!! ) zurnacı abimiz hüsnü şenlendiriciye bestelediğini söylediği şarkılarını yana yıkıla geçen sene başka birinin elinden aldığı okan bayülgene söylüyordu...

araya bir tane de evli sevgili girdikten sonra deniz hanım zurnacı şenlendirici hüsnü abimizde karar kıldı...yapar olabilir kadın özgür bir kadın... herhalde 2 çocuklu 15 yaşında kocaya verilmiş gözünü kocasında açmış nazireye bakıp bakıp gülüyordur deniz ablamız. ne bilsin nazirecik namuslu evinde oturup kocasına çocuk doğurmak iyi güzel bir şey sanıyor. deniz ablası gibi salına salına dudak büke büke aşk yaşadığı sevgilileri yok ki. deniz hanım başka zurnacı düdükçü bulursa gelecek yıllarda belki bir iki tüyo verir nazireye de... ama şimdi olmaz. bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim şarkıcı emelin sevgilisiyle de aşk yaşamıştı deniz seki. sonra emel aynı adamla beraber oldu. fakat adam gitse de emelle denizin dostluğu baki kaldı.

şimdi de bir hüsnü gider başkası gelir yeter ki gönüller hoş olsun. şimdilik düdüğü hüsnü abimiz çalıyor etrafını ve denizini şenlendire şenlendire... nazire varsın eteğine yapışmış çocuklarıyla ağlasın sızlasın dursun kimin umurunda önemli olan kocasıyla deniz denen şarkıcı kadının mutlu olması... yaşasın iki yüzlü evli erkekler ve onların göğsünü gere gere basın açıklamaları yapan yüzsüz utanmaz sevgilileri.

Onların camiasında işler böyle yürüyor Ve bu camiaya ağzının suyu akıp imrenenler var maalesef.

• kadın iyi yapmış.ben de olsam aynısını yapardım...
  • quote:

Bekleyin 35 e 40 a kadar da 20 yaşındaki genç kızlar yaşlı kocalarını yani sizi parmaklarında oynatsınlar kendini çok zeki sanan erkekelr (bazıları için söylüyorum bazıları iyi ve zeki hala alaha şükür ki

Ben 35 ine kadar bekle 20 yasında kızla ewlen demedim

35 e kadar beklemekteki amac erkek 35 40 ına kadar sureklı artan mıktarda para kazanır kendını gelıstırı

Tabırı caiz ise 20 yasında ewlenirse o zamanki sosyoekonomik durumuna gore bir eş bulucaktır

Bu es 15 yıl içine eski dayanılmaz olucaktır hem bayan hem erkek için

Ben 35 inizde 20 lik cıtırlar ile ewleninde demedim ayrıca anlatmaya calsıtıstıgım erkegın 35 ınde ortalama olarak kendını bulmasıdır gunumuzde

Kısacası bakın bu nurı arkadasımıza 27 yasında ewlendıgı karısı kaldırmıyor artık onu

Belkı kendını gelıstır bır ıkı ınsan tanıdı artık karısı demode gelıyor

Ama bir erkek 35 inden sonra pek gelişemez gelişsede kendi karısı ile paralel olucagına inanıyorum

Hele 20 sinde ewlenirseniz karınız 20 yasından itibaren 2 cocuga baksa 10 yılı ewde gecicek

Kısacası kadını hapsediceksin ama 35 inde ewlenirsen karın 30 yasında olur 30 40 arası 2 cocuk yapar hem gezer hemde tozarsın

Kısacası 35 ideal yas

• insanlar nedense şöhret olunca ya karısını boşar ya da kocasından boşanır veya anasını - babasını inkar eder bunların bir çok örnekleri mevcut zurnacı hüsnüde onlardan biri ayrıca deniz seki 2 tane ev verecekmiş hadi ordan yalana bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.