Şimdi Ara

Deniz kızı mı bu ? Yada nasıl bi canlı bu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede denk gelmiştim izleyip geçmiştim şimdide youtubeda sörf yaparken dikkatimi çekti montaj gibi durmuyor. uzakta bir canlı var öyle duruyor sonra kamerayı görüp denize atlıyor hızla.

http://www.youtube.com/watch?v=yWbLKiWNTM4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterreaz -- 19 Ağustos 2013; 22:58:36 >

• Ne olduğunu anlamadım ama deniz kızı değil. Öyle olsa memişleri belli olurdu
  • Bu videonun fake olduğu sonradan çıkmıştı ve dikkat çekmek için yapılmış, hatta Tv'ye falanda çıktı
  • Şu muggle ların deniz kızları bile değişik.
  • Videonun montaj olduğu sonradan çıktı diye hatırlıyorum, sanırım viral yayma olayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: szengin41

Videonun montaj olduğu sonradan çıktı diye hatırlıyorum, sanırım viral yayma olayı...

Viralse güzel viral olmuşta. Neyin virali acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

quote:

Orijinalden alıntı: szengin41

Videonun montaj olduğu sonradan çıktı diye hatırlıyorum, sanırım viral yayma olayı...

Viralse güzel viral olmuşta. Neyin virali acaba ?

En basiti adsense reklamı aktif yani en kötü ihtimal ordan kırar parayı
  • Olum kız mız göremedim en son dalgalardan meme şekilleri çıkarmaya çalıştım
  • böyle şeyleri de hep amerikalılar veya ingilizce konuşan adamlar görür ve videoya çekerler zaten.
  • Mermaids: The Body Found ve Mermaids: The New Evidence filmlerini izlemeni tavsiye ederim, ne yazık ki altyazısı yok henüz.

Video ikinci filmde geçiyor, İsrail'de bir yerde deniz kızı olduğu iddiaları yayılıyor. Bölge valisi bunu kanıtlayana 1 milyon dolar vereceğini açıklıyor. Paylaştığın video, kanıt olarak verilen video. Vali kabul etmiyor, fok balığı olabilir diyor.

Gerçek deniz kızı mı değil mi bilmem ama hikayesi bu. @alterreaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkyazd

Mermaids: The Body Found ve Mermaids: The New Evidence filmlerini izlemeni tavsiye ederim, ne yazık ki altyazısı yok henüz.

Video ikinci filmde geçiyor, İsrail'de bir yerde deniz kızı olduğu iddiaları yayılıyor. Bölge valisi bunu kanıtlayana 1 milyon dolar vereceğini açıklıyor. Paylaştığın video, kanıt olarak verilen video. Vali kabul etmiyor, fok balığı olabilir diyor.

Gerçek deniz kızı mı değil mi bilmem ama hikayesi bu. @alterreaz

Anladım hocam bilgiler için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.