Şimdi Ara

Deniz'e yakın ormanlık kamp arazisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    İkinci kamp maceramıza çıkmak istiyoruz. Hazır yaz geldi deniz kenarı bi yer bulup hem denizi hem doğayı tadalım dedik. İnternette maalesef adam akıllı yer bulunmuyor. Tecrübesi olan arkadaşlar varsa bi yardımcı olursanız sevinirim. Araç var arazi aracı değil tabi. Marmara bölgesinde olursa tatlı olur. Denizinin sığ olması önemli çünkü kardeşimi de alacağım bu sefer. Tesisler genelde geçirme üzerine çalışıyor gibi gözüküyor. İlk gittiğimde bunu görünce tesislerden soğudum. Ayrıca piknik alanları ile birlikte olduğu için ana baba günü gibi oluyor. Geçen sefer ballıkayalara gidip ormanın en içlerine girmiştik. Kimsenin olmadığı düzlük araziye kamp yaptık. Hoştu güzeldi, kafamıza göre ok-yay kullanabiliyorduk. Yılandan tırsmam ve o kadar yükle yürümemiz dışında bir problem yoktu. Yine böyle pek insan olmayan ve bu kriterlere uyan yerler var mı gittiğiniz, gördüğünüz bildiğiniz.

    Şimdiden teşekkürler
    Hayırlı ramazanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlarım Tekirdağ'da İğneada'ya gitmişti iki defa. Ben hiç gitmedim bilgi sahibi değilim ama bence araştırabilirsin.
  • Iğneadaya pansiyona gitmiştim. Denizi çok hırçın. Kamp yapılabilecek alanlar aşırı haşere dolu. Yerde örümcekler var, yürürken yüzünüze sinekler çarpıyor. Malum arazi sulak olduğu için börtü böceği bol oluyor. Yine de deniz Ege gibim olsaydı gidilesi yer.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göynük te vardı hocam hatta piknik alanının icinde olduğu icin su ve tuvalet ihtiyacını da giderebiliyordu gelenler. Tam yerini hatirlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edirne-Keşan-Saros Körfezine bir bakın derim Uzunkum ve İtalyan Koyu var, yakın olarakta İbrice limanı hepsi yan yana zaten.
  • muğla akyaka orman kampı hocam bir araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.