Şimdi Ara

Deniz Baykal'ı zorlayan soru: PKK neden hayır diyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir tek ona cevap verebilmiş olman dediklerimin ne denli doğru olduğunu ispatlıyor teşekkürler.

İkincisi cevabına gelince;

Bu yapılanlar, kürt oylarını alamayınca olanlar, oylar gelmeye devam etseydi, şu an Apo'nun hapisten çıkarılmasını savunuyor olacaktınız.

Ha, yakın zamanda savunuyor olacaksınız galiba, şimdiden iyi çalışın, Apo iyi adam falan demeye.

Ne de olsa PKK bayrağını göndere çektiniz. Barzani de hemen ertesi hafta biz de özerklik için referanduma gideriz diye açıklama yaptı. Hazır AKP oy için avucundayken özerklik ilan edersem bir şey diyemezler diye düşündü galiba, zira AKP özerkliklerine tamam deyip seçimden sonra çizebilir diye düşünmüştür ama AKP nin anayasa referandumu için milliyetçi oylara da ihtiyacı var, bu sebeple Barzani böyle deyince bozuldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

quote:

Orijinalden alıntı: кiη

quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Deniz Baykal PKK yöneticisi mi? Nereden bilsin? Bende sana sorayım Kurdistan kurma hayali olan Barzani neden evet diyor?

Barzani konusunu 100 kere enine boyuna konuştuk bu forumda, yıldırmak için aynı noktaya 100 kere değiniyorsunuz.

Sen Deniz Baykal PKK neden hayır diyor sorusuna cevap veremedi diye konu açıyorsun.
    Emin ol Deniz Baykal o soruyu cevaplasa PKK ile ilişkisi var, oradan biliyor diyecektiniz.
    Zorluyorsunuz. Referandum ile PKK'nın ne alakası var? PKK'lı terörist maddeleri anlayabiliyor da sen okuyup anlayamıyor musun ki başkalarının ne oy verdiğine göre oy veriyorsun.
    Kaldı ki Kandil'e sandık kondu da bizim haberimiz mi yok?
    Bende sana anladığın üslupla dönüş yapıyorum.

Barzani de Kürdistan istiyor, o neden evet diyor?
    Ona rağmen neden evet demeyi sürdürüyorsun?
    İşine böyle mi geliyor?

niye en azından pkknın ters psikoloji yaptığını, evete çalıştığını vs. iddia etmiyor?

Yahu onca soru soruyorum yine kendi açına çekiyorsun olayı.
    PKK ile Baykal ne alaka?
    Baykal PKK yönetiminde mi?
    Bilmediği bir konu hakkında yorum yapmamış.
    En doğru cümleyi kurmuş.
    Yıl oldu 2017, hala referandum da şu evet diyor, şu hayır diyor diye ilgileniyorsunuz.
    Maddeleri oku, bir tanesi bile sana uymazsa hayır de. Hepsini beğendiysen evet de. Bu kadar basit.
    Ama siz samimi değilsiniz.
    Böyle durumlarla algı yaratmaya çalışıyorsunuz.
    PKK'lı teröristin bile maddeleri okuyup kendi fikrini oluşturma yeteneği varken,sizin yok mu?

adamın bir iddiası var, başkanlıkla kürdistan eyaleti kurulup onlara verilecekmiş güya, madem böyle bir iddian var bu adamlar bu başkanlığa neden hayır diyor diye soruyor gazeteci

İlk kim ortaya attı bunu?
    PKK ''Hayır'' diyor diye kim siyasete soktu bunu?
    Fetö ''Hayır'' diyor diye kim siyasete soktu bunu?

Hayır anlamıyorum.
    Terörist oy mu kullanıyor da bizim haberimiz yok?
    Dağdaki teröriste göre T.C. vatandaşının oyu şekilleniyorsa, ülkenin vay haline.

hdp ye oy verirken emanet demesini biliyordunuz? vay sizin halinize

Chp ile Hdp yakınlaşmasını mı diyorsun?
    Hdp konusuna siz hiç girmeyin bence?
    Hdp mitinginde Öcalan'ın mektubunu okurken neredeydiniz? Ben söyleyeyim mi? Öcalan'a övgü yağdırıyordunuz. Unuttunuz mu? Biz unutmadık.
    Sen terörist başına övgüler yağdır, neymiş Chp Hdp'ye oy emanet etmiş. O seçimlerde Chp'nin oyu azalmadı.Akp'nin oyları kaydı Hdp'ye.Aç bak argüman sahibi ol.
    Kendi yediğiniz haltları başkasına atmanız tutmuyor artık.

Ayrıca;
    Sen hiç konuşma.
    Dün de boş yorum yaptın, konudan 50 kere haberdar ettim. Kaçıp gittin, cevap veremedin.
    Tartışma bilmeyen adamlarla muhattap olmuyorum.
    Lafı at kaç,belki tutar.

• ø kullanıcısına yanıt
    Şu cümleyi bana bir açıklasana benim zekam yetmiyor.

"Silahlarınızı gömersiniz sonra atılması gerek adımlar atılır."

Demek doğru konuşmuyorum.Çözüm sürecinde askerleri engelleyen kimmiş bakalım?

Önce şunu koyalım.

Recep Tayyip Erdoğan: "Terör örgütü ile görüşen şerefsiz ve namussuzdur."

[DHVideo=]

Sonra bakalım askerin pkkya operasyon yapmasını kim engellemiş.

Tayyip Erdoğan: Valiler verdiğimiz talimatlar gereği PKK'ya operasyon yapmadı!

Kim yalan söylüyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 14 Nisan 2017; 10:59:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Şimdi siz diyorsunuz ki pekaka ters psikoloji yapıyor o zaman muhalefet tayfanın mı ilişkisi var bunu bildiğinize göre ? Sadece soruyorum

İlk siz dediniz PKK hayır diyor,ülkenin geleceğini istemiyor diye.
    İktidarın PKK ile ilişkisi mi var o halde?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Deniz Baykal PKK yöneticisi mi? Nereden bilsin? Bende sana sorayım Kurdistan kurma hayali olan Barzani neden evet diyor?

Barzani konusunu 100 kere enine boyuna konuştuk bu forumda, yıldırmak için aynı noktaya 100 kere değiniyorsunuz.

Sen Deniz Baykal PKK neden hayır diyor sorusuna cevap veremedi diye konu açıyorsun.
    Emin ol Deniz Baykal o soruyu cevaplasa PKK ile ilişkisi var, oradan biliyor diyecektiniz.
    Zorluyorsunuz. Referandum ile PKK'nın ne alakası var? PKK'lı terörist maddeleri anlayabiliyor da sen okuyup anlayamıyor musun ki başkalarının ne oy verdiğine göre oy veriyorsun.

İşine böyle mi geliyor?

niye en azından pkknın ters psikoloji yaptığını, evete çalıştığını vs. iddia etmiyor?

PKK ile Baykal ne alaka?
    En doğru cümleyi kurmuş.
    Yıl oldu 2017, hala referandum da şu evet diyor, şu hayır diyor diye ilgileniyorsunuz.
    Maddeleri oku, bir tanesi bile sana uymazsa hayır de. Hepsini beğendiysen evet de. Bu kadar basit.
    PKK'lı teröristin bile maddeleri okuyup kendi fikrini oluşturma yeteneği varken,sizin yok mu?

adamın bir iddiası var, başkanlıkla kürdistan eyaleti kurulup onlara verilecekmiş güya, madem böyle bir iddian var bu adamlar bu başkanlığa neden hayır diyor diye soruyor gazeteci

Hayır anlamıyorum.
    Dağdaki teröriste göre T.C. vatandaşının oyu şekilleniyorsa, ülkenin vay haline.

Hdp mitinginde Öcalan'ın mektubunu okurken neredeydiniz? Ben söyleyeyim mi? Öcalan'a övgü yağdırıyordunuz. Unuttunuz mu? Biz unutmadık.
    Sen terörist başına övgüler yağdır, neymiş Chp Hdp'ye oy emanet etmiş. O seçimlerde Chp'nin oyu azalmadı.Akp'nin oyları kaydı Hdp'ye.Aç bak argüman sahibi ol.

Ayrıca;
    Sen hiç konuşma.
    Dün de boş yorum yaptın, konudan 50 kere haberdar ettim. Kaçıp gittin, cevap veremedin.
    Lafı at kaç,belki tutar.

bir kerede deyinki ettik bir hata ceremsini çekiyoruz bende diyeyimki helal olsun. hep eveleme geveleme konuyu başka yerlere çekme. açık ve net söylüyorum SİZİN emanet oylarınız ile hdp barajı geçemeseydi şu an bu referandum yapılmayacaktı. yolu açan muhalefet oldu. hükümet kurulamama krizini çıkartan muhalefet bu yolu açtı akp de yürüdü. boşuna inkarcı olmayın

• quote:

ayıkla ayıkla yapıştır, puzzle birleştirir gibi cümle kurma bana

Ulan sen ayıklamıssın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşine böyle mi geliyor?

PKK ile Baykal ne alaka?
    En doğru cümleyi kurmuş.

Hayır anlamıyorum.

Ayrıca;
    Sen hiç konuşma.
    Lafı at kaç,belki tutar.

bir kerede deyinki ettik bir hata ceremsini çekiyoruz bende diyeyimki helal olsun. hep eveleme geveleme konuyu başka yerlere çekme. açık ve net söylüyorum SİZİN emanet oylarınız ile hdp barajı geçemeseydi şu an bu referandum yapılmayacaktı. yolu açan muhalefet oldu. hükümet kurulamama krizini çıkartan muhalefet bu yolu açtı akp de yürüdü. boşuna inkarcı olmayın

Yazsana kardeşim;
    Hdp'ye meclise parti olarak girin diye akıl veren kimdi?
    Erdoğan.
    Hdp hangi partiden oy alarak meclise girdi?
    Verilere bakılırsa AKP.

Daha ne konuşuyorsun? Verileri atayım mı? Yine kaçarsın belki.Amatör seni.

• Valla baykalı bilemem ama ben cevap vereyim PKK hayır diyerek zaten EVET e en büyük hizmeti veriyor . Zamanında açılım adıyla PKK ya imtiyazlar verilirken kimsenin sesi çıkmıyordu da şimdi mi pkk düşmanı oldular. VALLAHİ Akp li olup kafa rahat dolaşmak varmış şu dünyada sorgulama yok düşünmek yok . Reis ne derse o bugün pkk iyi der iyi olur yarın kötü der kötü olur ne güzel dünya. Döne döne topaç oldular yahu .

Düşünüyorum ulan ben 10 yıl öncede pkk ya pkk , fetöye fetö diyordum ... E şimdide diyorum ama Akp li kardeşim pkk ya 5 yıl önce abi onlarda haklı yaa eehehhh vardır reisin bir bildiği diyordu. Aynı şekilde Fetullahı yere göre sığdıramıyor, Türkçe olimpiyatlarına gidip tıklım tıklım doldurup hoca hazretleri diyordu e be kardeşim dön dön kelebek oldun be !

• quote:

Kendileri açıkladı hayır dediğini alakaya maydonoz

Bende diyorum ki, ilk mitinglere kim taşıdı?
    Bütün seçim propagandanız PKK,Fetö ''hayır'' diyor değil miydi?
    PKK'nın ne amaçla ''Hayır'' dediğini siz nasıl biliyorsunuz?
    Yoksa siz görüşüyor musunuz?
  • Bu akp lilerin çelişkileri adam öldürür sabır taşı çatlatır.

he he taam herkeş pekakali heppimiz tere-re-rö-rö-röristik ammo akopeliler bu vatoni kurtarocah böyüh oyono bozzacah.

Her şeyi eline yüzüne bulaştırıp hala hiç bir sorumluluğu almayan teflon akp ve yandaşları Allah sizi islah etsin. Gerçekleri görmeyi ihsan etsin. Allah iyiliğinizi versin, hayırlı eş hayırlı iş hayırlı gelecekler nasip etsin. Hayrınızı istiyim ki hayrınız bol olsun...

• Bunlar falan konuşma yapmasa zaten hayır çıkardı. Boş boş konuşuyor, evet çıksın diye elinden geleni yapıyor resmen.

• daldan_dala kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen bütün bu alttaki lafları kabul ediyorsun sonrada savunmam veya tek söyleyebildiğin sözde chp'den hdp'ye kayan %2-3 oy mu? Bu mu bütün söyleyebildiğin? Türkiye içinde hdp seçmeni chp'ye de akp'ye de oy verebilir, diğer türlüsü de yine%2-3 oranında mümkün olabilir bunu ( doğuda hdp'den akp'ye kayan oylardan ) anlayabiliriz. Bu mesele değil asıl mesele gözümüzün önünde AKP'nin yaptıkları:

Hadi lütfen bana şu aşağıdaki savun, lütfen, 1-2 cümle yaz :

Deniz Baykal'ı zorlayan soru: PKK neden hayır diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Bir tek ona cevap verebilmiş olman dediklerimin ne denli doğru olduğunu ispatlıyor teşekkürler.

İkincisi cevabına gelince;

Bu yapılanlar, kürt oylarını alamayınca olanlar, oylar gelmeye devam etseydi, şu an Apo'nun hapisten çıkarılmasını savunuyor olacaktınız.

Ha, yakın zamanda savunuyor olacaksınız galiba, şimdiden iyi çalışın, Apo iyi adam falan demeye.

Ne de olsa PKK bayrağını göndere çektiniz. Barzani de hemen ertesi hafta biz de özerklik için referanduma gideriz diye açıklama yaptı. Hazır AKP oy için avucundayken özerklik ilan edersem bir şey diyemezler diye düşündü galiba, zira AKP özerkliklerine tamam deyip seçimden sonra çizebilir diye düşünmüştür ama AKP nin anayasa referandumu için milliyetçi oylara da ihtiyacı var, bu sebeple Barzani böyle deyince bozuldular.

İşsiz güçsüz adamlarsınız bütün yazdıkların sizin iddialarınız ve bizimde işi gücü bırakıp sizin iddialarınızı çürütmemizi bekliyorsunuz

Ben sizi ciddiye alamıyorum artık kusura bakmayın.

• 1- pkk hayır diyor diye kim söyledi? pkk hayır diyor diye iddia edenler apoylamı görüşüyor? pkknın sözde komutanları arayıpta kardeşim bak biz referandumda hayır diyoruz, bilgin olsun mu diyor? Bu tamamen düşünmeyen cahil halkı kandırıp bakın kötüler hayır diyor siz evet deyin demek için uydurulmuş birşey.

2- Referandum maddeleri açık saçık belli. Okursun bakarsın işine ne geliyorsa ona göre oyunu verirsin. Senin kendi aklın fikrin yokmu? Niye, ben içeriğe bakmam, sevmediğim kişi hayır derse evet, evet derse hayır derim diye bir sığ düşünceye giriyorsun. Ülkenin 15 yıldır bu aptal düşünce yüzünden düştüğü durumu göremeyecek kadar körmüsün. pkk çıkıpta ben Allaha tapıyorum dese, aa onlar Allaha tapıyormuş ben tersini yapmalıyım deyip dindenmi çıkacaksın? Ne kadar gözünüz körleşmiş böyle. Düşmanım doğru söylüyor ama o düşman, o zaman ben yanlışı seçmeliyim diye aptalca bir düşünce olamaz. Olursada ülke bu ortadoğu bataklığından bu kan emicilerden kurtulamaz.

• quote:

Sen kendin ile çelişmeye devam et ben izleyeceğim

Boş argüman yapmayın, çelişilen noktayı söyleyin. İşinize gelmediği an kaçmayın.
  • haydarali34 kullanıcısına yanıt
    İşsiz güçsüz müyüm? Güldürdün. Şu an iş yerimden yazıyorum :)

Mühendis adamım ben. Arada boş kalınca buraya takılıyorum.

Cevap verememiş olman zaten haklı olduğumu kanıtlıyor sıkıntı yok, benim açımdan.
    Verecek cevabın yok zaten. Ne cevabı?

Ayrıca tavsiyeme uyun, Apo'nun hapisten çıkması ve Kürdistan'ın özerkliğini ilan ettiğinde
    söyleyeceğiniz argümanları şimdiden geliştirin. Yol yaptı, köprü yaptı kesmez o zaman.
  • sadece PKK değil HDP de hayırın kralını yapıyor

CHP den çok daha etkili hayır çalışması yaptı HDP

HDP evet dese ve PKK boykot dese , kürtlerden gelecek oy her şekilde MHP yi katlar

ama dikkat edin gidip hayır verin diyorlar. bırak boykotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 14 Nisan 2017; 11:34:27 >
  • Puhahahahah reziller

Nasıl dondu kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

İşsiz güçsüz müyüm? Güldürdün. Şu an iş yerimden yazıyorum :)

Mühendis adamım ben. Arada boş kalınca buraya takılıyorum.

Cevap verememiş olman zaten haklı olduğumu kanıtlıyor sıkıntı yok, benim açımdan.
    Verecek cevabın yok zaten. Ne cevabı?

Ayrıca tavsiyeme uyun, Apo'nun hapisten çıkması ve Kürdistan'ın özerkliğini ilan ettiğinde
    söyleyeceğiniz argümanları şimdiden geliştirin. Yol yaptı, köprü yaptı kesmez o zaman.

Cevap verilecek bir tarafın yok ki hepsi senin iddian.İddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür.
  • En azından dürüst davranmış. Buradakiler gibi ters algı saçmalığına bulaşmamış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.