Şimdi Ara

'Dengelemenin' Anlamını Bilmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok görüyorum anlamını bilmeyenleri. Yok 5 yıldır oyunu dengeleyemediniz , bu nasıl dengeleme çalışması falan.

Riotun dengelemeden kastettiği şey zaten dengeleme değil. Yani siz dengelemeyi tüm şampiyonlar eşit seviyeye gelsin , rank'da 140 şampiyonun hepsini görelim , meta olmasın falan diye düşünüyorsanız :
     'Dengelemenin' Anlamını Bilmeyenler

Çünkü böyle bir şey imkansız. Bu oyunda 15 hero olsa bile illa meta olur ve yine broken herolar olur. Bunu 140 heroda yapmak ? Kesinlikle imkansız.

Peki dengeleme adı altında yapılan çalışmalar ? Meta değiştirme çalışmalarıdır. Riot ap herolara getirdiği reworklardan sonra birçoğunun op olacağını biliyordu zaten. Bunu da isteyerek yaptılar. Niye ? Çünkü zaten çok zamandır ad'ler dominant. Youmu , runaan , MoM , Sterak bunlar çok iyi eşyalar. Riot da dedi bu kadar ad yeter biraz ap görelim. Swain , Ryze , Brand , Malzahar falan metaya girdi.

Diyeceğim odur ki bu oyunda denge beklemeyin , benim main herom hep metada olsun demeyin , hele foruma gelip ryze öldü ehü , talonu gömdüler ehe falan diye hiç konu açmayın.

• Dengeleme Çalışmaları = 5000 Bölümlük Sakız Olmuş Diziler
  • quote:

Peki dengeleme adı altında yapılan çalışmalar ? Meta değiştirme çalışmalarıdır.

Oyunda denge yok adcler çok güçsüz tek yedim hühaühaühaü diye konu açacağını sandım. Yazdığını yazmaya gelmiştim sessizce haklısın diyip gidiyorum
  • fakat şu bi gerçek ki riotun umursamadığı şampiyonlar var ne kadar çöp olsada umurlarında değil.
  • Şöyle bir politikası var riotun op şampiyonlarının skinini sattır sonra baktın satışını yaptın nerfle yeni op şampiyonlar yap.Pazarlama taktiği bu.Bu yüzden hiçbir zaman oyuınun dengelenmesini istemez.İnsanlar en çok win rate aldığı en op şampiyonların skinini almak ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kek2 -- 15 Haziran 2016; 11:19:47 >
  • Kassadin geberdiğin de ve Lb o zamandan bu güne kadar ağır nerf yememesinden anlamıştım zaten. Bir oyunda bu kadar çifte standart yapılmamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle pazarlama taktiği "kek2"nin de dediği gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSB açılımı ve anlamı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kek2 K kullanıcısına yanıt
    Singed koktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Kassadin geberdiğin de ve Lb o zamandan bu güne kadar ağır nerf yememesinden anlamıştım zaten. Bir oyunda bu kadar çifte standart yapılmamalı.

singed al topa git bakalm farm yapabilcenmi kasadin 2.plandaysa singed 5.planda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitnol

Singed koktu

oyundaki en leş toplaner
  • İstediğim gibi ağlarım sana mi soracağım,tipe bak

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

İstediğim gibi ağlarım sana mi soracağım,tipe bak

Ses kes
  • Hala adler güçlü aplerin güçlü olduğunu mu düşünüyorsun? Swain falan istisna ekstra buff verdiler şampiyona.Cass, Ziggs ölü durumda.Viktor ve Anivia her zaman iyiydi.Brand hala oynanmaz turnuvalarda.Değişen bir şey yok.Vlad sadece metaya girdi.Tek kazanım bu şuan.

Top lanede Rumble, Singed, Morde veya Zac görmeye başlarsak hak vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 15 Haziran 2016; 16:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

İstediğim gibi ağlarım sana mi soracağım,tipe bak

Ses kes

Low xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Hala adler güçlü aplerin güçlü olduğunu mu düşünüyorsun? Swain falan istisna ekstra buff verdiler şampiyona.Cass, Ziggs ölü durumda.Viktor ve Anivia her zaman iyiydi.Brand hala oynanmaz turnuvalarda.Değişen bir şey yok.Vlad sadece metaya girdi.Tek kazanım bu şuan.

Top lanede Rumble, Singed, Morde veya Zac görmeye başlarsak hak vereceğim.

Onları da gördük zamanında. Gragas , Nidalee , Kayle top da gördük.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    İyide kaç sezondur görmüyoruz Jax ikide bir metaya giriyor Irelia öyle veya Trundle, Maokai.Ben geçen sezonun ortasından beri gerçek anlamda Rumble görmedim.Marinin dünya şampiyonasında oynadıklarını falan geçiyorum onun main şampiyonu.Ya da geçen sezonun ortasından beri Galio top görmedim.Gragası ap olarak sayamam.Ap oynayan da var tank olarak oynayan da.

Ap itemlerinin değerlerini bu kadar düşürürlerse o ap metası olmaktan çıkar.Net bir şekilde Riot şuan ad metasına odaklanmış durumda sırayla tank,adc ve top lane tank assassin metası diye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 15 Haziran 2016; 16:58:07 >
  • Xin Zhaoya yazdıkları şeye bakarmısın

Zıpkın'ın gidişinden biraz darbe alsa da Xin'in rakiplere daldıktan sonra hasar veriş hızından oldukça memnunuz. 6.9 Yaması'ndan önce Zıpkın + Guinsoo'nun Hiddeti sayesinde Xin rakiplerini öylesine hızlı katlediyordu ki hedeflerine karşılık verecek zaman bile kalmıyordu. Bu yüzden verdiği hasarı arttırıp bu karşılık verme süresini iyice kısaltmak yerine Xin'in dayanıklılığını arttırmayı uygun gördük. Bu sayede çatışmaya girdikten sonra fazla çıkış stratejisi olmadığını da göz önünde bulundurarak rakibin arka saflarına daldığında daha mutlu olmasını sağlamayı amaçlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Crowley

Xin Zhaoya yazdıkları şeye bakarmısın

Zıpkın'ın gidişinden biraz darbe alsa da Xin'in rakiplere daldıktan sonra hasar veriş hızından oldukça memnunuz. 6.9 Yaması'ndan önce Zıpkın + Guinsoo'nun Hiddeti sayesinde Xin rakiplerini öylesine hızlı katlediyordu ki hedeflerine karşılık verecek zaman bile kalmıyordu. Bu yüzden verdiği hasarı arttırıp bu karşılık verme süresini iyice kısaltmak yerine Xin'in dayanıklılığını arttırmayı uygun gördük. Bu sayede çatışmaya girdikten sonra fazla çıkış stratejisi olmadığını da göz önünde bulundurarak rakibin arka saflarına daldığında daha mutlu olmasını sağlamayı amaçlıyoruz

Yazdıklarında problem var tek atıyor diyor yine de tek atacak diyor.
    Hatta ADC ve APC'ye dalarken sıkıntı çıkmasın da tek atsın diye buffladık diyor.
    Riot'un mantığı. Xin olunca sıkıntı yok ama Master olunca kıyamet kopuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

İyide kaç sezondur görmüyoruz Jax ikide bir metaya giriyor Irelia öyle veya Trundle, Maokai.Ben geçen sezonun ortasından beri gerçek anlamda Rumble görmedim.Marinin dünya şampiyonasında oynadıklarını falan geçiyorum onun main şampiyonu.Ya da geçen sezonun ortasından beri Galio top görmedim.Gragası ap olarak sayamam.Ap oynayan da var tank olarak oynayan da.

Ap itemlerinin değerlerini bu kadar düşürürlerse o ap metası olmaktan çıkar.Net bir şekilde Riot şuan ad metasına odaklanmış durumda sırayla tank,adc ve top lane tank assassin metası diye gidiyor.

Her Mac midde azir var

• Meta deişir şampiyon deişir rito para kazanır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.