Bildirim
Denetim Masasından Kaldırdığım Programlar c de hala duruyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Your Uninstaller programını ile kaldırmayı dene -
Kaldırdığın Program'ın exe'si veya Dll'si kullanılıyorsa Programa ait Dosya veya klasörü silerken o hatayı alabilirsin.. Sistemini Güvenli Mod'da Açıp Dosya veya klasörleri Silme işlemini gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum.. C:\Program Files\Common Files Klasöründede Programa Ait Dosyalar Var ise Onlarıda Silmeni Tavsiye Ederim.. Kolay Gelsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki41
Your Uninstaller programını ile kaldırmayı dene
Katılıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Birinci
Kaldırdığın Program'ın exe'si veya Dll'si kullanılıyorsa Programa ait Dosya veya klasörü silerken o hatayı alabilirsin.. Sistemini Güvenli Mod'da Açıp Dosya veya klasörleri Silme işlemini gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum.. C:\Program Files\Common Files Klasöründede Programa Ait Dosyalar Var ise Onlarıda Silmeni Tavsiye Ederim.. Kolay Gelsin..
oradan da silmek istedigin zaman ayni hatayi vermez mi ? -
Hocam öyle olabiliyor.Örneğin;EA SPORTS dosyasının içinde FIFA 09 bulunur.FIFA 09 uygulamasını program ekle ve kaldırdan kaldırabilirsin.Fakat oyunun neredeyse tamamı C dosyasında kalır.Yani Program Ekle veya kaldırı kullanırken C dosyasında olmayanları dene.Örneyin ActivaX dosyası C de yoktur bu yüzden Program ekle ve kaldırdan rahatlıkla kaldırabilirsin.Eğer yine hata verirse parça parça silmeyi dene.O da olmazsa arkadaşların verdiği programı kullan.Eğer resimli anlatım yaparsan daha yardımcı olmaya çalışırız -
Güvenli Mod'da Baslarsan Hata Vermez Cünkü Ne Bir Donanım Yüklenir, Nede exe kullanımını Gerektircek programların Dosya parçacıklarını kullanır... Hata almadan silebileceğini düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: oreilly
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Birinci
Kaldırdığın Program'ın exe'si veya Dll'si kullanılıyorsa Programa ait Dosya veya klasörü silerken o hatayı alabilirsin.. Sistemini Güvenli Mod'da Açıp Dosya veya klasörleri Silme işlemini gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum.. C:\Program Files\Common Files Klasöründede Programa Ait Dosyalar Var ise Onlarıda Silmeni Tavsiye Ederim.. Kolay Gelsin..
oradan da silmek istedigin zaman ayni hatayi vermez mi ?
-
unlocker -
Unlockerla halledebilirsin hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X