Şimdi Ara

Denetim Masasından Kaldırdığım Programlar c de hala duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aptal bi program indirmiştim silmeye karar verdim. Denetim masasından programı kaldırdım ama c sürücüsünde hala gözküyor!!! Oradan silmek isteyince de başka bir program tarafından kullanılıyor uyarısı verip silinmiyor...Nedir bu işin sırrı?

• Your Uninstaller programını ile kaldırmayı dene
  • Kaldırdığın Program'ın exe'si veya Dll'si kullanılıyorsa Programa ait Dosya veya klasörü silerken o hatayı alabilirsin.. Sistemini Güvenli Mod'da Açıp Dosya veya klasörleri Silme işlemini gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum.. C:\Program Files\Common Files Klasöründede Programa Ait Dosyalar Var ise Onlarıda Silmeni Tavsiye Ederim.. Kolay Gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

Your Uninstaller programını ile kaldırmayı dene

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Birinci

Kaldırdığın Program'ın exe'si veya Dll'si kullanılıyorsa Programa ait Dosya veya klasörü silerken o hatayı alabilirsin.. Sistemini Güvenli Mod'da Açıp Dosya veya klasörleri Silme işlemini gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum.. C:\Program Files\Common Files Klasöründede Programa Ait Dosyalar Var ise Onlarıda Silmeni Tavsiye Ederim.. Kolay Gelsin..

oradan da silmek istedigin zaman ayni hatayi vermez mi ?
  • Hocam öyle olabiliyor.Örneğin;EA SPORTS dosyasının içinde FIFA 09 bulunur.FIFA 09 uygulamasını program ekle ve kaldırdan kaldırabilirsin.Fakat oyunun neredeyse tamamı C dosyasında kalır.Yani Program Ekle veya kaldırı kullanırken C dosyasında olmayanları dene.Örneyin ActivaX dosyası C de yoktur bu yüzden Program ekle ve kaldırdan rahatlıkla kaldırabilirsin.Eğer yine hata verirse parça parça silmeyi dene.O da olmazsa arkadaşların verdiği programı kullan.Eğer resimli anlatım yaparsan daha yardımcı olmaya çalışırız
  • Güvenli Mod'da Baslarsan Hata Vermez Cünkü Ne Bir Donanım Yüklenir, Nede exe kullanımını Gerektircek programların Dosya parçacıklarını kullanır... Hata almadan silebileceğini düşünüyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Birinci

Kaldırdığın Program'ın exe'si veya Dll'si kullanılıyorsa Programa ait Dosya veya klasörü silerken o hatayı alabilirsin.. Sistemini Güvenli Mod'da Açıp Dosya veya klasörleri Silme işlemini gerçekleştirebileceğini Düşünüyorum.. C:\Program Files\Common Files Klasöründede Programa Ait Dosyalar Var ise Onlarıda Silmeni Tavsiye Ederim.. Kolay Gelsin..

oradan da silmek istedigin zaman ayni hatayi vermez mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unlocker
  • Unlockerla halledebilirsin hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.