Şimdi Ara

Denemelerde hızımı daha cok nasil attirabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • denemeye göre degisiyor tabi ama eaciyim fenden 15 soru felan cozuyorum... toplam 25 30 dakika kala ortalama denemeler bitiyor.... daha cok hizimi nasil attirabilirim express testler var femin onlari duydum nasil acaba onlar?

• Yukari
  • up
  • Türkçede çok soru çözerek,soru tiplerini anlıyarak anca artırabilirsin soru tipleri aynı
  • Takipp.. Ben feni yapmadığım halde zor yetiştiriyorum.
  • Ben de sosyali yapmadığım halde anca 5 dk artıyor.
  • 160 dakikada 160 soru yapanlar nasıl yapıyor,anlayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sınavdan 20-30 dakika erken çıkıyorum.
  • türkiye geneli sınavlar tam 5 dk kala bitiyor diğerleri 30 dk önce bittiği de oluyor. kendine zaman vererek çöz aklın sadece sınavda olsun yapabilirsin
  • gözünün hızlanmasını istiyorsan sınavdan önce yatay ve dikey 8 çizebilirsin gözünle. hızlı okumada bu tıp egzersizler sıkça yapılır. hızlıca tarayıp anlamlandırman da şart tabi ama onun için bi hayli vakit ayırmak gerek. çok teknik var çünkü.
  • Kitap okuyabilirsin.
  • sayısalcıyım en son felsefe sorusunu okuduktan 10 sn sonra zil çalıyor.zaten matematikte bir soruyu zor diye atlamam o anda iyice uğraşırım yapamazsam bitmiştir bir daha dönmem o soruya.
    şu eacıları anlamıyorum fen çözmedikleri halde nasıl süreleri yetmez anlam veremiyorum.
  • +1500
  • ben yetiştiremiyorum
    fene zaman kalmıyor
    napcm bilmem
    evde yetişiyor.
    bu sene kazanmalıyım
    okul öncesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

sayısalcıyım en son felsefe sorusunu okuduktan 10 sn sonra zil çalıyor.zaten matematikte bir soruyu zor diye atlamam o anda iyice uğraşırım yapamazsam bitmiştir bir daha dönmem o soruya.
    şu eacıları anlamıyorum fen çözmedikleri halde nasıl süreleri yetmez anlam veremiyorum.

+tan90
  • Bu iş tamamen refleks işi,benim sınıfta bir arkadaş var,sene başından beri köpek test çözüyordu.şuan denemeleri 30 dk önceden bitiriyor.
  • 1 saat once bitiriyorum sayisalciyim ole fazla testte cozmem kitapta okumam is kendinde bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

1 saat once bitiriyorum sayisalciyim ole fazla testte cozmem kitapta okumam is kendinde bitiyor

Dedigine gore 160 soruyu 100 dakikada cozuyorsun bir de sayisalcisin vala tebrikler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake.

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

1 saat once bitiriyorum sayisalciyim ole fazla testte cozmem kitapta okumam is kendinde bitiyor

Dedigine gore 160 soruyu 100 dakikada cozuyorsun bir de sayisalcisin vala tebrikler...

Ama cok hata cikiyor sonra bu hatalari bulmak baya zor oluyor artik sureyi daha duzgun yaymaya calisacam
  • valla suana kadar sadece 1 veya 2 denemede zaman sıkıntısı yasadım hızlı okuma kursuna gıttım elbette onun da faydası vardır ama ıs bırazda sızde bıtıyor mesela ben turkceyı 50dk sosyal 20dk mat 45dk yapıyorum
    sonra rahat rahat yapamadıgım sorulara bakıyorum bı de ustune yapabılırsem fen yapıyorum sıkıntı olusmuyor önerım evde her testı zaman tutarak coz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.