Şimdi Ara

denemelerde hep aynı hatayı yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapabileceğim soruları dikkatsizlikten yanlış yapıyorum
    bana bir çözüm önerin arkadaşlar sosyal denememde 5 sorum dikkatsizlikten gitti
    35 dk da bitirdim sınavı :( hızlı yapma işini biraz abarttım sanırım,hızlı yapim derken yapabileceğim soruları yanlış yapmaya başladım
    ya bu sınavda da başıma gelirse
    çok stres oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

yapabileceğim soruları dikkatsizlikten yanlış yapıyorum
    35 dk da bitirdim sınavı :( hızlı yapma işini biraz abarttım sanırım,hızlı yapim derken yapabileceğim soruları yanlış yapmaya başladım
    çok stres oldum

bende bugün deneme olduk matematikten ilk 6 soruya baktım yarısı yanlış hepsi dikkatsizlik yüzünden denemeyi parçaladım attım ders çalışma istediğim de gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

yapabileceğim soruları dikkatsizlikten yanlış yapıyorum
    çok stres oldum

bende bugün deneme olduk matematikten ilk 6 soruya baktım yarısı yanlış hepsi dikkatsizlik yüzünden denemeyi parçaladım attım ders çalışma istediğim de gitti

acele ettiğim en için en iyi yapabildiğim soruyları yine ve yeniden dikkatsizlikten yanlış yaptım
    iki soruda da doğruyu silip yanlışı işaretledim(sosyal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 15 Aralık 2013; 15:53:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede hata yapıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.