|
Denemede matematiğe gelince afallama

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mat a gecince geodan baslamayi dene -
Hocam o bana da oluyor. Kendimize güvenmiyoruz çünkü.
Branş denemesi çözün, baktın olmuyor diğer derslerden süre kazanmaya bak türkçe 45 dk fazla mesela, ya da ilk mat çözebilirsin.
cidden aynı sorunu yaşıyorum afallıyorum
-
problemleri öğrenmek için öce konu videosu izleyip soru çöz daha sonra her gün 2-3 soruluk problem videosu izle(mesela matematiğin fatiğinden)
-
Hocam bu nasıl sığ bir düşünce yapısı. Aynısı bana da oluyor ama ben 30+ yapıyorum. Saçma sapan tespitler kasıp milleti yanlış yönlendirme.
Hocam matematikte güvensizlik aşırı var.İşin ironik kısmı geometride kendime guvenıp yapamıyorum matte guvenemedıgım için bakamıyorum ama genelde her denemede hep 2-3 soru kacırdıgım kolay soru oluyo ama işte guvensizlik.Bir dahaki denemde geometriye bakmadan 30 soruda kaç net yapıyorum onu gözlemliyeceğim. -
Yazin genel denemede bu sorunu yaşıyordum
Haftada 2 branş denemesi çözerek ve geo bakarak atlatmistim
Adam kötü bir şey dememiş ki . 13 net diyo başlık sahibi. Demek ki eksik var. Zor bir soru bankası + branş denemesi başka çaresi yok bana göre de
Soru bankası şart mı, cunku suana kadar soru bankasından çözdugum çoğu kaznım senemelerde karşıma çıkmadı,elimde bilgi sarmal 345 merkez ve paraf var.bilg sarmal ve 345 in yarısındn fazlası felan çözülu.Merkez ve paraf öyle duruyor.Sadece branş çözsem yeterli olmaz mı?Konu eksiğim pek yok.Sadece mantık kumeler ve pkob bilmiyorum.kumeler fasıkulu aldım.Problemlerde fsikul çözuyorum.Soru bankası gerçekten gerekli mi.Elimde toprak branş denemeleri var devam edip zamana mı bırakmalıyım -
soru bankası çaresi
-
Demek ki Mat soru tiplerine özellikle problemlerde hakim değilsin , deneme pratiğin yok, süre kontrolü de yok haliyle , tavsiye problem ve deneme basman
Dostum yanlış anlama acı konuşacağım bir dost olarak görebilirsin. Bir koç bir öğretmen değilim. Aynı yollardan geçiyorum. Mantık küme pkob bilmiyorum diyosun. Toplasan buradan 3-4 soru gelir. Geriye 36-37 unun konusunu biliyorum demektir bu bana göre. Tabi bunun içinde geometri de var bunu da analiz etmen gerekiyor. 10 geometride 3-4 ,30 matematiğin içinde 11-12 soru yapabiliyosan büyük eksiklik vardır bana göre çünkü yarısı bile değil. Bana göre paraf veya merkezden birini problem fasikuluyle hatta geoda 1 kitapla birlikte çok hızlı bitir her gün çalış bu 2 derse. Konuların tamsa hızlı çözersin. Değilse bı sekilde daha fazla çalışıp hallediceksin. Branş denemesini çözüp analiz etsen koskoca 25 sorunu nasıl analiz edip tekrar edeceksin. Naçizane tavsiyem budur. Uyup uymamak sana kalmış.
Hocam haklısınız ama konuyu bilmesem denemeden sonra çözememem gerekmez mi,her denemeden sonra 6-7 tane çözüyorum en az.Birde geometri adına acil geoemtride çemberde uzunluğa kadar geldim çözdüm yani hiçbirşey bilmiyor değilim.Artık beni problemden başka kurtaramaz gibi gözüküyor.Dedikleriniz,çemberde çevre-alan,katı cisimde eklenince 6 soru zaten bakamıyorum.Teşekkurler tavsiye için
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam bu nasıl sığ bir düşünce yapısı. Aynısı bana da oluyor ama ben 30+ yapıyorum. Saçma sapan tespitler kasıp milleti yanlış yönlendirme. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X