Şimdi Ara

Denemede ağladım bu böylemi gidecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün femin 10 lu denemesini çözdümve resmen bittim kendime gelemiyorum normalde zaman ve femin 4 lü denemesinde 300 lerdeydim ama bugün 255 aldım niye böyle oldu niye yapamadım anlamıyorum stres yaptım sınavda zor final denemesinde bile 270 290 civarı alıyordum bu böyle düşecek mi ya deneyimli olan birileri vardır sizin başınıza geldimi böyle bir olay (Sayısalcıyım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bugün baya düştüm moral yerlerde.
  • denemelerdeki performansınız düşük diye üzülmeye gerek yok. özel denemelerdeki zorluk seviyesi farklıdır ama ösym bunu çok daha tutarlı yapar.

koy vermeyin kendinizi. yürümeye devam
  • Seneye kal boşver

• Eğer ygs kötü geçerse sınav esnasında ağlamamaya özen göster kendinle birlikte 20 kişiyi daha yakma

• Moraliniz hemen düşmesin sonuclar birazda gün içersindeki durumunuza da bağlı. Tabii 70-80 puan oynamaz ama ufak düşüşler moralinizi bozmasın bir daha ki sefere daha yüksek yapmak için uğraşmaya devam
  • Ben de 300 lerdeydim en son ki sınavda 223 aldım ama pes etmedim çünkü pes etseydim ösymnin isteği olacaktı bio da en sonki zaman 17 2 yanlış yaptım genelde hep çok yanlış çıkaran ben bunu yaptıysam sakin ol evlat benden öndesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok haklısın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur arada bir de keşke çalış saydın 300 biraz düşük değil mi biraz fizik kimya biyolojiyle belki 340 a felan çekersin matematikte koysan 360 olur belki ama günde 15 saat felan çalışman lazım bu günden sonra mesela ekstrem 7 günde ygs yi çöz bişey katar
  • Ağla Kızım ağla açılırsın.

• ösymöğrencisi Ö kullanıcısına yanıt
    hocam sıfır altyapı vardı yine buduruma geldiğime şükrediyorum bugün 2.denemeyi daha adapte cözeceğim bakalım nolacak

• bugün 2.sini çözdüm 12 puan arttı bakalım nolacak femin 10 lusunu cözüyorum sizce ygs standardında 300 290 alan için zormu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.