Şimdi Ara

Deneme yaparak netim cok yükselir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final dersanesinde 1 - 1.5 ay önce ygs Sınavı'ndan 285 almıştım . Yarından itibaren denemeye başlayacağım hedefim 330 ygs1 . Her gün denemeyle olur mu bu puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olur insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: kegend

Final dersanesinde 1 - 1.5 ay önce ygs Sınavı'ndan 285 almıştım . Yarından itibaren denemeye başlayacağım hedefim 330 ygs1 . Her gün denemeyle olur mu bu puan

Hocam sen=ben. ben de her gün deneme yapmayi düşünüyorum.
    takip.

• Deneme çözmeyen haline göre yükselir. Ben çözüyorum bi süredir. Bölüm denemesi falan. Bi süre sonra farklı soru tiplerine alışıyosun ne yapacağını kafanda kestiriyosun, özgüven geliyo. Önce eksik olduğun yerlerin denemelerine ağırlık ver bence. Ben şuan ygs biyoloji+fizik denemelerine ağırlık veriyorum mesela.
  • bilmem06 B kullanıcısına yanıt
    Hangi denemeyi cozuyorsunuz hocam?

• Scar tekno face S kullanıcısına yanıt
    Final, esen, güvender, fem, karekök hepsinin çözümlü denemelerini. Bide güvender ustasından çözümlü ygs biyo ve fizik aldım. Fem kapsül mat bitirdim. Forumda paylaşılmıştı pdf şeklinde. Sayfası 2 kuruşa çıkartan bi yerden çıkarttım hepsini :D Cidden farklı deneme çözmek iyi oluyo hepsinde enteresan enteresan sorular oluyo bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmem06

Final, esen, güvender, fem, karekök hepsinin çözümlü denemelerini. Bide güvender ustasından çözümlü ygs biyo ve fizik aldım. Fem kapsül mat bitirdim. Forumda paylaşılmıştı pdf şeklinde. Sayfası 2 kuruşa çıkartan bi yerden çıkarttım hepsini :D Cidden farklı deneme çözmek iyi oluyo hepsinde enteresan enteresan sorular oluyo bazen

Hocam mat için karekök denemesi var. Onu çözüyorum. 18'lerden 25'lere yükselir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT NE KADAR ARTAR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam sayfası 2 kuruşa nereden çıktı alıyorsunuz? Burada (bursada) en ucuz 5 kuruşa çıkaran buldum. 2 kuruş cidden iyiymiş.

• quote:

Hocam bana şu cozunlulerin kaynağını söyler misiniz

• flatfooted kullanıcısına yanıt
    Ankara'da var Kızılay'da falan. Bursa'yı bilemem :D Vardır elbet ya oralarda da. Öğrencilere falan kitap fotokopisi gerekiyo 5 kuruş çok fazla yani. Biraz araştır bence
    Eyvallah. Mat1 konularım bitti şu vakitten sonra 2-3 bölüm denemesi + lys mat şeklinde devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah bölüm denemelerinin faydasını görürürüz

• Karekök başları kolaydı. Son denemeleri biraz daha zor gibime geldi. Geçen sene ygs uzun işlemli uğraştırıcıydı biraz. Başlangıç için hız kazanmak için falan çözülebilir. 4-5 tane geo yapabiliyosan yükseltirsin bence 25 lere. Farklı kaynaklarda çöz bence. Sendeki deneme yetersiz kalır bence. Bende 25-30 yapsam yetiyo :D
  • flatfooted kullanıcısına yanıt
    Bölüm denemesi faydasını görürsün bence. İstiyosan benim denemelerin pdf lerini atıyım. Esen ve güvenderin mat ve feni biraz ters gelmişti bana
    Süper olur hocam :)

• quote:

Karekök başları kolaydı. Son denemeleri biraz daha zor gibime geldi. Geçen sene ygs uzun işlemli uğraştırıcıydı biraz. Başlangıç için hız kazanmak için falan çözülebilir. 4-5 tane geo yapabiliyosan yükseltirsin bence 25 lere. Farklı kaynaklarda çöz bence. Sendeki deneme yetersiz kalır bence. Bende 25-30 yapsam yetiyo :D

Hocam hangi yayin önerirsin bölüm denemesi olarak? Normal kitap olarak Fem simetri ile gidiyorum. Şuan havuz problemlerindeyim.

• Fazla deneme yapmak sana bilgi katar katmadigini varsayalim fazladan deneme yapmak sana inanilmaz derece hız kazandirabilir.Buna sana baknadigin sorulara bakabilme firsati verir yada yaptgin emin olmadigin sprulara bakacak zamanı yaratır. O sorularin 10 tanesini fuzeltsen yada isaretpesen ve 7-8 i dogru ciksa bile seni 280 den 330 a getirebilir dostum

Hocam 60 net civari yapiyorum.sayisalciyim hangi denemeyle basliyim? Bide ayri olarak matematik ve fen deneme kitabi almak istiyorum onun icinde tavsiyeniz varmidir

• Konuları bilmeden bir şey olmaz. İlk once otur konuları adam gibi bitir sonra olur dediğin puan. Sirf deneme deneme ne olacak bir sey bilmedikten sonra.

• Ben normal denemenin içindeki matematik kısmını çözüyorum bazen. Karekökün yanına fem kapsül çözdüm ben ama zaten simetri çözüyomuşsun. Yukarda saydıklarımdan birini çöz pek farketmez bence. Arada kareköküde çözersin
  • Scar tekno face S kullanıcısına yanıt
    Hangi dersten kaç net yapıyosun? Ona göre öneriyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.