Şimdi Ara

Deneme Tavsiyesi / Aklımdakiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler. Yakında sokağa çıkma yasapı geleceğini düşündüğüm için yarın erkenden gidip birkaç deneme stoklamayı düşünüyorum. Aklımdakileri yorumlayıp ekstra tavsiyelerde bulunursanız sevinirim :)

Edit: Bu hafta tüm fen derslerinde AYT konularım görünürde bitmiş oldu.
    Öğretmenlerimden de deneme çözüp analizlerine başlama tavsiye geldi.
    Birleşik veya ayrı ayrı. Her dersten orta ve ortanın bir tık üstü FKB denemesi önerebilir misiniz.

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus626emre -- 25 Mart 2020; 19:33:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgi sarmal tyt mat denemesinin ilkini cozdum zor ve ilginc geldi
    Siz ne dusunuyorsunuz

Turkce icin parafin ve 345 in cok iyi oldugunu duymustum

Ea yim

Lazim olurda sosyal denemesi gerekirse hiz ve renk in iyi bir baslangic olacagini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    İyi hatırlıyorum BSnin ilk denemesinde baya zorlanmıştım. Ama herhalde tüm denemeleri art arda çözüp araya farklı deneme katmamaktan soru tiplerine alıştığım için geri kalan kısımda çok fazla zorlanmadım.
    Sorular kendini tekrar ediyordu çünkü. Örüntü olsun, sayı problemleri olsun.
    Bence 2 ve 3ü de bir çözün. Bakarsınız çok zor gelirse farklı bi yayına geçersiniz. Ama ilk deneme daha bi zor gelmişti bana.
    Devam edecekseniz de benim yaptığım hatayı yapmayın. Araya sürekli farklı yayın katın :)

Sosyal için de BS aldım ne yalan söyliyim. Ösymye kıyasla biraz fazla bilgi istiyor gibi geldi ama denemeden de farklı bir şey beklemezdim zaten.
    Yine de yarın da hız ve renke bakarım. Teşekkür ederim

• Türkçe 345, yayin denizi tekrar ettiren
    Ayt mat BS, Endemik veya Toprak
    Ayt fen bence ayri ayrı branş al. Burda pek giriş seviyesi bilmiyorum.
    Tyt mat 345

• ModelX kullanıcısına yanıt
    İnceleyeceğim hepsini 👌🏻
    Feni ayrı almak da mantıklı. Giriş olmasa bile ne önerirsiniz. Biyoloji ve kimyada sık unutma dışında sorunum yok gibi. Denemelerin yardımcı olacağını düşünüyorum.
    Fizikte hep modern kaçırıyordum onu da yeni bitirdim artık iyi fizik neti çıkarmam gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İyi hatırlıyorum BSnin ilk denemesinde baya zorlanmıştım. Ama herhalde tüm denemeleri art arda çözüp araya farklı deneme katmamaktan soru tiplerine alıştığım için geri kalan kısımda çok fazla zorlanmadım.
    Sorular kendini tekrar ediyordu çünkü. Örüntü olsun, sayı problemleri olsun.
    Bence 2 ve 3ü de bir çözün. Bakarsınız çok zor gelirse farklı bi yayına geçersiniz. Ama ilk deneme daha bi zor gelmişti bana.
    Devam edecekseniz de benim yaptığım hatayı yapmayın. Araya sürekli farklı yayın katın :)

Sosyal için de BS aldım ne yalan söyliyim. Ösymye kıyasla biraz fazla bilgi istiyor gibi geldi ama denemeden de farklı bir şey beklemezdim zaten.
    Yine de yarın da hız ve renke bakarım. Teşekkür ederim
    Sosyal bs nin bilgi agirlikli oldugunu duymustum sosyal bilgi gerektirmedigi icin tyt de fazla kasmaya gerek yok ama bence bs sosyal iyi olabilir cunku bilgi agirlikli sorularda yanlisinizin oldugu yeri ogrenirseniz sosyalde fazla sorun yasamazsiniz asiri bilmenize gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İnceleyeceğim hepsini 👌🏻
    Feni ayrı almak da mantıklı. Giriş olmasa bile ne önerirsiniz. Biyoloji ve kimyada sık unutma dışında sorunum yok gibi. Denemelerin yardımcı olacağını düşünüyorum.
    Fizikte hep modern kaçırıyordum onu da yeni bitirdim artık iyi fizik neti çıkarmam gerekli.
    apotemi, bilgi sarmal olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ModelX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Matematik için tyt 345 kesin alın hocam en iyisi.
    Fen için apotemi de çok güzel tavsiye ederim
    Türkçe için limit ve paraf çok güzeldir kaliteli

• Scath S kullanıcısına yanıt
    İnceleyeceğim, teşekkür ederim
  • küçük up
  • son upumu yapayım. Evden çıkıyorum şimdi

• Türkçe yayın denizi 14lü, 3d, paraf

Sosyal 3d
    Matematik 345, endemik
    Fen 3d ve kimya için orbital biyo için Biyotik

Bilgi sarmaldan uzak dur soruları çok tekrar ediyor hiçbir anlamı yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 24 Mart 2020; 15:5:35 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    AYTleri için mi dediniz. Ayt matını almayı düşünüyordum

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Her şeyi öyle

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler tavsiye için.
    Tyt fen denemelerini beğenmiştim, Türkçede de zaten beklenen soru tipleri belli. Yeni bir şey katmamaları belki eleştirilebilir.
    Ama tyt matematiği düşününce bi yerde hak veriyorum.
    Sağ olun tekrardan

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Sos feni fena değil aslında ama Türkçe Mat ve ayt fenleri güzel değil. Tyt Fenini çözdüm dediğiniz için genelleme yaptım yoksa fenini ben de çözüyorum memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 24 Mart 2020; 16:21:42 >
  • İlk mesaj güncellendi arkadaşlar. Yeni tavsiyelere açığım

• kültür yayınları güzeldir kardeşim.gecen sene kullandım ve derece yapmamda çok yardımcı oldu.tavsiye ediyorum.
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    up için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.