Şimdi Ara

Deneme sınavında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adımı doğru kodlamadığım için disiplin işlemi başlatacakmış müdür bey. Ne tür bir saçmalık bu? Fatih Sultan Mehmet olarak kodlamıştım. Benim buna yasal işlem yapma hakkım var ve bu hakkı kullanacağım dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç bir hakkı falan yok,boş boş konuşmuş. ha yetkisini aşıp disiplin cezası verirse ilçe milli eğitime şikayet et onlarda o müdüre destek çıkarsa, git eğitim sendikasına durumu anlat onlar gerekli avukatı ayarlar o müdürü öperler.
  • Öyle bir ceza yok seni korkutmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

hiç bir hakkı falan yok,boş boş konuşmuş. ha yetkisini aşıp disiplin cezası verirse ilçe milli eğitime şikayet et onlarda o müdüre destek çıkarsa, git eğitim sendikasına durumu anlat onlar gerekli avukatı ayarlar o müdürü öperler.

Peki benim savunmam ne olmalı yarın? Yanına çağırtıp bir şeyler yapabilir. Bana karşı saygısızlık bu falan dedi. Sınavı sallamadım, yaptım. Sadece adımı böyle kodladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Öyle bir ceza yok seni korkutmuş

Savunmam ne olmalı ceza yememek için? Son sınıftayım bir de bunlarla uğraşıyorum.

• Ezik durma karşılarında kendine güven sağlam dur. Böyle bir şey içi dsiplin cezası alması gibi bir durumun olmadığını bildiğini söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.